De curiozitate, ce relevanţă are proba aia, francezii au pompieri sau culturişti?

Dupa cum ziceam mai sus, voi le stiti mai bine pe toate...flo wrote: ↑18 Jun 2020, 21:06Hai, ardelene. Las-o .... Ofiterii pe care i-am cunoscut nu ar fi facut asa test.
Sa il vad pe servantula ala de 50 de ani ca face testul.
Echipat zici? Ai idee ca inseamna un costum de protectie actual? Ai idee ce inseamna sa ai aparatul de respirat in spate? Pune-i numai manusile aluia si roaga-l sa repete testul.
Astea sunt chestii de imagine. Am vazut exemple de exercitii ale pompierilor chinezi. Sa vezi acolo gimnastica. Cum 4-5 insi cu o ruda de bambus escaladeaza cladiri.
Cand au astia vreme de asa ceva? In Bucuresti abia daca pot sa-si fac schimbul de tura ( sa predea tehnica si materialele) ca si se suna pentru ceva. Aia de pe ambulante dadeau masina defecta ca sa apuce sa manance si sa mearga la buda. Pana la urma s-a inteles sa fie scosi pentru juma de ora din interventie o data in 24 de ore pentru pauza. Dar tot s-au gasit isteti care au considerata ca nu este just.
E greu sa ai o incapere. E greu sa ai dusuri.
Unde sa alergi 5 km pe zi ? Ai idee cat au ajuns curtile subunitatilor?
Legat de greseala. Daca era o oferta avantajoasa veneau oameni pentru post. Tu singur ai recunoscut ca cu greutate ati gasit un om. Unde-i bine este inghesuiala.
Site-ul Ministerului Apararii Nationale este suficient de credibil pentru tine?costy84 wrote: ↑18 Jun 2020, 21:15Nasol când credem că ceea ce se prezintă publicului este şi real! Aş vrea să aud asta cu testul ăla făcut zilnic de la cineva din interior nu de la cineva care primeşte informaţii filtrate de departamentul de media! Ştim pe propria piele , după ce trece de filtru, viaţa este frumoasă în instituţii!![]()
NU!!! Docmai vorbeam de informaţii filtrate şi prezinţi un articol de pe un site al unui minister?ardeleanu wrote: ↑18 Jun 2020, 22:22Site-ul Ministerului Apararii Nationale este suficient de credibil pentru tine?costy84 wrote: ↑18 Jun 2020, 21:15Nasol când credem că ceea ce se prezintă publicului este şi real! Aş vrea să aud asta cu testul ăla făcut zilnic de la cineva din interior nu de la cineva care primeşte informaţii filtrate de departamentul de media! Ştim pe propria piele , după ce trece de filtru, viaţa este frumoasă în instituţii!![]()
https://www.defense.gouv.fr/actualites/ ... s-de-paris
Te uiţi prea mult la filme americane, în realitate nu intră nimeni în foc de nebun nici măcar ăia din filmele americane!BAGADI wrote: ↑18 Jun 2020, 22:32Sincer, eu as vedea utilitatea tractiunilor de genul ala. Mi-ar placea sa stiu ca pompierii se pot ridica la nivelul unui planseu interior pentru a ajunge la etaj, daca scara interioara din lemn e in flacari de exemplu. Imi mai trece prin minte ca astfel se pot trage pe o fereastra in acelasi scop, daca nu au scara la indemana. Zic si eu ca cetățean, nu ma pricep, nu am nicio tangența cu domeniul...
Asta este Costy, armata este frumoasa si interesanta de privit.costy84 wrote: ↑19 Jun 2020, 00:08Dacă lucrai în interior şi susţineai că treaba aia este adevărată era ceva credibil, faptul că preiei ceva filtrat si vrei să crezi că este adevărat nu ai decât, rămâi cu lumea şi adevărul tău, dar nu o să mă convingi pe mine care lucrez într-un sistem militar că ceea ce prezintă presa militară este 100% adevărat.