perle BACALAUREAT 2013

Bancuri,clipuri si orice altceva de descretit fruntea

Moderator: costy84

Post Reply
User avatar
rica
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 640
Joined: 19 Oct 2012, 12:51
Location: bucuresti

perle BACALAUREAT 2013

Post by rica » 10 Jul 2013, 17:28

”Stefan cel Mare a batut cel mai multi turci, era spaima Imperiului Austro-Otoman. A avut vreo 50 de razboaie cu ei si a fost 50-0. Numai cand il vedeau aia si deja incepea sa le sune apa in cap”.
”Comunistii erau teroristi, nu dadeau internet la oameni. Ei se batea cu americanii,care lea dat la temelie, ca avea mai multe bombe atomice”.
”Statul roman s-a nascut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine si ca tine, care au murit ca sa avem noi unde sa mergem azi la mall si sa spunem ca Romania e o tara de… ma scuzati puncte puncte”.
”Sau batut ani multi in al doilea razboi mondial si sa-u mai si saturat. Si au zis sa faca pace si au puso diun tratat. Adio razboi”.

”Uniunea Sovietica era un fel de Rusia de acum, mai maricica. Ea avea Armata Rosie, care era cata frunza cata iarba, vorba poetului, iar noi otraveam fantanile, ca sa moara ei de sete inainte sa ne arunce bombe n cap”.
”Daca nu era Mihai Viteazu sa faca el Romania cu manutele lui cum l-a taiat capu, si bine la taiat, nu aveau astia ce sa fure azi”.

”Romania a trecut prin “criza orientala” la mijlocul secolului XIX pentru ca a fost invadata de mici, bere si manele din Turcia, care a vrut sa termine cu Romania. Numai ca romanii nu sa impotrivit si au castigat razboiu”.
”Nicolae Ceausescu a construit cu doar cativa oameni statul roman modern in sec. 19. A facut fabrici, moluri, stranduri. Aveam cele mai frumoase mine din Europa, unde minerii sapau frumos in pamant. Si a mai ramas mii de tone de aur”.
”Romania era implicata in tot felul de relatii internationale aiurea prin lume cu diversi dubiosi. Asta nu era bine, deoarece isi batea toti joc de ea ca si acuma”.
”Hotomanii din Imperiul Otoman au belit Tara Romaneasca de tot ce avea ea mai de pret. Aur, carne, copii tineri pe care ii furau si ii invatau sa fie hotomani de mici”.
”Nici nu stiu care e treaba cu razboiaele cu turci rusi si nemti ca ieu tot aud ca unguri e obraznici si ne fac probleme”.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!


Post Reply