Remorca raid ARO

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: socratee, costy84

Post Reply
User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 01 Dec 2015, 13:23

A sosit si certificatul... \:D/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 05 Dec 2015, 00:29

A sosit si placa... ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 05 Dec 2015, 06:39

Urmeaza modificare instalatie electrica 24V ~>12V si nu stiu inca daca sa pastrez stopurile model "armata franceza" sau sa le schimb cu niste stopuri simple... :-??

User avatar
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania
Posts: 5104
Joined: 11 Dec 2006, 19:41
Location: Enzberg D
Contact:

Re: Remorca raid ARO

Post by Werner » 05 Dec 2015, 19:38

Eu le-as schimba. Sunt urâte cu spume. Nici nu cred ca sunt bine vizibile.


User avatar
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 4360
Joined: 13 Jun 2007, 11:46
Location: bucuresti
Contact:

Re: Remorca raid ARO

Post by ydaniel » 05 Dec 2015, 20:21

Pune stopuri Elba tip tractor!!

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 09 Dec 2015, 21:48

Ce se vede in poze este un fel de ecran de protectie montat de armata. In spatele ecranelor stopurile sunt noi-noutze. Avantajul stopurilor actuale este ca sunt foarte solide si bine protejate.

User avatar
razvy
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2469
Joined: 07 Feb 2008, 20:49
Location: beius bihor
Contact:

Re: Remorca raid ARO

Post by razvy » 09 Dec 2015, 22:12

daca sunt solide nu le schimba , schimba numa becurile , stopurile de tractor fie elba fie orice joaca becu in ele pe drumurile care vei circula

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 10 Dec 2015, 00:40

Si cablurile trebuie schimbate, instalatia era pentru 24V.
Trebuie sa vad ce cabluri au pus cei de la armata, poate ca au supradimensionat instalatia si "tine" la 12v.

User avatar
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 4360
Joined: 13 Jun 2007, 11:46
Location: bucuresti
Contact:

Re: Remorca raid ARO

Post by ydaniel » 10 Dec 2015, 08:45

Pai daca instalatia tine 24,la 12 merge f bine.
Nu trebuie schimbat nimica !
Ce priza ai?

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 10 Dec 2015, 19:11

Nu-i chiar asa, Daniele... ;)
Avand in vedere ca tensiunea scade la jumatate, pentru acceasi putere a becurilor, curentul se dubleaza ca valoare.
Deci trebuie sa vad ce sectiune au cablurile, sper ca cei de la armata au luat o marja f.mare de siguranta.
Priza trebuie sa o schimb.

User avatar
Soryn
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 3069
Joined: 13 Apr 2008, 18:38
Location: Constanta

Re: Remorca raid ARO

Post by Soryn » 10 Dec 2015, 20:44

Becuri cu led .E posibil totusi cablajul sa fie copt .

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 10 Dec 2015, 22:16

Buna idee,Sorine.
Conform fiselor tehnice (arhive armata), modificarea cablajului si a stopurilor, plus lampa pt. placa de inmatriculare (pentru a pune remorcile in conformitate cu normele rutiere), a inceput sa fie facuta la sfarsitul anului 1993.
Deci, un pic peste 20 de ani. ;D

User avatar
razvy
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2469
Joined: 07 Feb 2008, 20:49
Location: beius bihor
Contact:

Re: Remorca raid ARO

Post by razvy » 10 Dec 2015, 22:42

la semnalizare daca pui bec cu led , in bord niu iti va mai functiona martorul de la remorca , ca sa functioneze ai nevoie de un consum de minim 15w , doar daca legi o rezistenta

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 10 Dec 2015, 23:32

Multumesc mult de sfaturi. ^:)^

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2411
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Remorca raid ARO

Post by ardeleanu » 12 Dec 2015, 20:52

A sosit si bradul... ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Post Reply