Iasi - Magazine cu piese.

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 1809
Joined: 31 Jan 2007, 23:10
Location: Bucuresti
Contact:

Iasi - Magazine cu piese.

Post by vstef_is » 17 Mar 2007, 15:35

Incep eu seria sfaturilor de gasire magazine cu piese... nu cred ca mai e cineva din Iasi in afara de mine... cel putin deocamdata, dar nu se stie niciodata cand avetzi drum pe aici, sau daca nu gasiti nimic prin alte locuri si asa mai departe... asa ca, din "experienta" pe care o am acum in ceea ce priveste magazinele din zona...

1. La Nea Nae - Str Moara de Foc, vizavis de Autocenter, prin zona autogara Pacurari. Are niste rotzi de tractor afara, se intra in bloc, si acolo gasiti aproape de toate, nu neaparat la cele mai mici preturi, dar are si marfa foarte buna si marfa mai putin buna. Tot acolo sunt piese de Raba, tractor, semanatori si alte utilaje.

2. La Nush cum ii zice, o tanti dragutza, Str Moare de Foc nr 13, fix langa Autocenter, langa autogara Pacurari. Tot piese de Raba, si tractoare, si ARO... are destule chestii si sunt de calitate si preturile mi-au placut... la insistente face rost si pe comanda...

3. Inca un magazin, camioane si ARO, pe Sos. Pacurari, visavis de Mereutza, zona Petru Poni. Au si acolo cateva chestii... dar pe terminate... (ca de altfel peste tot)

4. La "4x4", pe Soseaua Nationala (daca nu ma insel), pe la jumatatea distantei dintre Podul de piatra si Gara Nicolina, pe dreapta, cum mergi spre gara nicolina... mai au si pe acolo cate ceva... dar nu dau pe afara.

5. Nush nici asta cum ii zice, tot pe Soseaua Nationala, dar inainte de Podu de Piatra, langa magazinul cu piese BRAS... au si ei cateva chestii... dar, din nou.... nu dau pe afara.


Cam asta ar fi ce stiu eu... daca mai aflu, mai adaugesc la lista.
Last edited by vstef_is on 17 Mar 2007, 16:49, edited 1 time in total.


User avatar
hudemas
Junior
Junior
Posts: 74
Joined: 21 Sep 2007, 22:15
Location: romania

Re: Iasi - Magazine cu piese.

Post by hudemas » 25 Nov 2008, 23:56

OARE GSESC SI EU TRIPLE DE ARO LA EI?

User avatar
tokyodream
Junior
Junior
Posts: 75
Joined: 01 Mar 2010, 11:48
Location: IASI
Contact:

Re: Iasi - Magazine cu piese.

Post by tokyodream » 08 Mar 2010, 08:47

Mai sunt 2 magazine cu piese de vanzare in Pod de Piatra langa MICRO TOP , inainte si dupa el :)
ARO - oriunde, oricand !


Post Reply