Vă rog, am nevoie de ajutor!

Dedicat Automobilului ROmanesc

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
User avatar
gortu
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 722
Joined: 29 Nov 2009, 21:06
Location: Bucuresti
Contact:

Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by gortu »

Bună seara colegi! După foarte mult timp de când nu am mai postat pe forum, am revenit și am nevoie de ajutorul vostru.În tot acest timp, chiar dacă nu am mai postat, am urmărit activitatea de pe forum și încă tânjesc după un ARO...de 6 ani tot sper sa am unul. Mă numesc Cristian, am aproape 17 ani și sunt aproape "disperat" după marca ARO.De mult timp îmi tot doresc unul dar tata nu mai își dorește așa mult o mașină veche și românească, cu toate ca pana acum câțiva ani am mers inca de prin 2002 cu un papuc king cab 1.6 benzina luat de nou (îl am și acum, motor original și cutie la fel, nedesfăcute și are peste 150k km) iar înainte de el tata a mai avut alte dacii.
În ultimul timp am tot început sa văd poze cu ARO, în special pe Facebook și am început iar sa îmi doresc din ce în ce mai mult unul. Am vorbit și cu tata, am vorbit și cu un prieten proprietar al unui remat și mi-a spus ca putea sa ia peste 60 de IMS-uri de la romtehnica dar nu a mers ok licitația. La centru a avut acum câteva săptămâni un aro 24x perfect funcțional și l-a luat un prieten.
Am căutat și pe net, am găsit M-ul 59 al domnului Pantelimon (respect din partea mea pentru dumneavoastră! ), masina e la vânzare pe net dar la categoria de M-uri mai aștept, poate reușesc cu unul de la romtehnica, dacă or mai fi.. în rest, cu seria 2x sau 324 pe net nu am mai găsit mașini bune, multe au modificări inutile și absurde..făcute în curte, altele sunt mâncate de rugina. Nu mai sunt mașinile bune care erau la vânzare în anii trecuți. .oare unde au dispărut?
Vreau sa mă ajutați și sa îmi recomandați câteva mașini bune pe care le știți ca ar putea fi de vânzare.Pe net nu am mai găsit nimic bun, în oraș la mine dacă mai e un singur 243 care circula..înscris pe bulgari, brasovul urla din el cu putere și alte mașini nu am mai văzut, poate doar un zecar.
Vreau mașina ca sa îmi îndeplinesc visul, visul de a avea și conduce un ARO, al meu. În copilărie un unchi de al meu avea un 243 de prin 90 cu brasov..dar a sfârșit tragic ..la remat, acum mulți ani în urma.De atunci probabil mi-au intrat în sânge mașinuțele astea.
Sa va spun cam ce mașina îmi doresc..acum depinde și ce găsesc.Dacă as găsi un 24x militar de prin '70 ar fi mai mult decât perfect. Tot așa ar fi și dacă găsesc unul după 2000, cu Toyota, Peugeot sau Andoria pe el.Vreau sa îl recondiționez și sa îl folosesc ocazional acum în mediul rural unde am ferma agricola, plimbări liniștite pe câmp vara..etc. După 18 probabil o sa îl folosesc ca a doua mașina, in special iarna.
Cu toate astea sper sa îl conving pe tata sa îmi cumpere un ARO, sa îmi îndeplinesc visul. Numai câte ore la rand am petrecut sa citesc pe forum și sa tânjesc după mașinile superbe care au fost și unele încă sunt pe aici...măcar sa am și eu unul al meu acum ca sunt mai mare.
Vă rog să mă scuzați de deranj și pentru faptul ca probabil nu am deschis topic-ul în secțiunea potrivita.
Totodată sunt și nostalgic..îmi aduc aminte de activitatea care era pe forum acum câțiva ani în urma și activitatea de acum. Văd cum oamenii nu mai prețuiesc mașinile românești...Am văzut sute de dacii, aro, oltcituri tăiate, sub ochii mei.
Am sute de întrebări în minte, mă gândesc la multe mașini de care nu am mai auzit nimic...nici de proprietari, aici pe forum. Îmi aduc aminte de frumosul 244 al lui Gore..cel gri cu L25 din câte îmi aduc aminte, atât de mult îmi plăcea mașinuța aia..ce s-a întâmplat cu ea? Și mai sunt multe, multe mașini de care îmi aduc aminte cu drag.
Am uitat sa va menționez ca sunt pasionat de mecanica și fiare, în special românești. Dețin 5 tractoare 650, doua din ele sunt modelele noi după 2000, unul 2002 celălalt 2003, le avem de noi. Ne ocupam cu agricultura iar eu am crescut pe lângă utilaje și mașini și vreau sa cresc în continuare pe lângă asemenea lucruri... as cumpăra orice fier romanesc și l-as restaura, dacă mi-ar da și tata bani, desigur ^:)^ ::)

Vă rog să mă ajutați sa îmi găsesc mașina pe care o aștept de ani de zile.. Va mulțumesc! ^:)^

niku111
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 1277
Joined: 07 Mar 2011, 20:33
Location: Craiova

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by niku111 »

Un sfat:la pomul laudat nicidata sa nu mergi cu sacul.
costy84
Moderator
Moderator
Posts: 5222
Joined: 04 Feb 2011, 19:23
Location: Mangalia

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by costy84 »

Aro ăla al lui Gore este acum in posesia lu mrs78 dar ăsta este chitros si nu vrea să ni-l mai arate! ;))
mrs78
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 991
Joined: 25 Jul 2011, 00:04
Location: bucuresti

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by mrs78 »

Bre n auzi......ssst!!!! ;D ;D ;D

User avatar
Soryn
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 3367
Joined: 13 Apr 2008, 18:38
Location: Constanta

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by Soryn »

Mrs, am vazut poze cu sasiu nou pregatit pentru marcel,ai reusit sa il schimbi?Mi-s curios tare,as vrea sa vaz cum arata cel vechi,ha ha.
ubu
Membru Devotat
Membru Devotat
Posts: 326
Joined: 26 Dec 2010, 00:57
Location: Bucuresti

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by ubu »

Deci l-ati introdus pe Cristian in fenomen !
Ha-os. Haos. Aro.
Cand l-a aruncat, direct rechinu' l-a mancat. In doua l-a rupt.
mrs78
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 991
Joined: 25 Jul 2011, 00:04
Location: bucuresti

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by mrs78 »

SorinTVY wrote:Mrs, am vazut poze cu sasiu nou pregatit pentru marcel,ai reusit sa il schimbi?Mi-s curios tare,as vrea sa vaz cum arata cel vechi,ha ha.
Cu nimic nu pot sa ma ascund bai nene ;D
Sasiu ala vechi e de mult la "fervechi", am pastrat doar 2/3 suporti de caroserie si partea din dreapta fata ...
Imi pare rau ca nu am facut poze ca sa se vada cat de ciuruit era.
Si da am reusit sa pun si caroseria pe sasiu
User avatar
gortu
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 722
Joined: 29 Nov 2009, 21:06
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Vă rog, am nevoie de ajutor!

Post by gortu »

Chiar sunt tare curios sa vad cum mai arata 244-le :o :D

Post Reply