diferential fata aro 10

Cutii de viteze si transfer, planetare, ambreiaje, diferentiale. Tipuri, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

User avatar
George
Administrator
Administrator
Posts: 6951
Joined: 11 Dec 2006, 21:18
Location: Bucuresti
Contact:

Re: diferential fata aro 10

Post by George »

babaeti, nu va mai ambalati, ca nu da bine. va cautati sanctiuni?! sper ca nu. ;D
in al doilea rand, permiteti-mi sa va dau un sfat: cand sunteti interesati de o masina, oricare ar fi ea, cautati s-o vedeti personal, sau prin cineva care nu numai ca se pricepe, dar nici nu are tendinta sa exagereze, in nicio directie. nici ca e prea buna, nici ca e prea rea.
si sa va si exemplific. mai acum ceva vreme am scos la vanzare 2 dacii care imi prisoseau, prin curte. ca sa asist la o discutie infierbantata pe fesbuc, pe seama uneia dintre ele, de niste unii care habar n-aveau despre ce vorbeau. unu' zice ca e interesanta, ca alea alea, la care unu' se avanta voiniceste ca masina e praf, ca are rugina peste tot, bla bla bla. vazand discutia, n-am rabdat sa nu intervin, si sa-l balacaresc pe ala care se dadea ca stie masina, eu stiind foarte bine cine si cand a vazut-o pe viu, iar "atoatestiutorul" nu se numara printre ei. Vorbea fix aiurea, si inventase probleme pe care chiar nu le avea masina, si care, evident, speriau orice bine intentionat, ca pana la urma sa-si ceara scuze, ca intr-adevar n-a vazut el masina, ca i-au spus si lui altii. Care altii, nu stiu, ca masina a vazut-o o singura persoana. Deci...despre asta este vorba, in Romania. La masini, femei si fotbal, tot romanul e priceput. Doar ca nu e intotdeauna bine intentionat. Asadar, daca ti se pare interesanta, mergi s-o vezi, personal, eventual cu cineva care mai stie cate ceva despre masini. Nu de alta, dar s-ar putea sa fie o ocazie. Evident, s-ar putea sa fie si un dezastru de masina, dar e mai bine sa regreti ce ai facut, decat ce n-ai facut. Gandeste-te la femei, cand citesti propozitia dinainte. :-*
ARO CLUB ROMANIA

vasifloroiu
Nou venit
Nou venit
Posts: 4
Joined: 06 Jul 2015, 16:11
Location: Curtea de Argeş
Contact:

Re: diferential fata aro 10

Post by vasifloroiu »

Am cumpărat şi eu un aro 10 în acest fel. l-am băgat în noroi, cu MLR-urile cuplate, spatele patina în noroi, cardanul mic se învârtea, planetarele nu. Mi-a lăsat 400 de lei din preţ şi l-am luat. L-am desfăcut şi erau rupţi amândoi rulmenţii de la pinionul de atac. pinioanele, deşi uzate, erau întregi.
Post Reply