Spui: Statul roman nu mai cumpara vehicule romanesti, armament romanesc .
Repet, statul nu cumpara. Achizitioneaza. Diferenta seriosa intre termeni.
Ce vehicul produc romanii ? Nu are politia Logan si Duster? Nu are armata IVECO asamblate in DB la Petresti?
Care ar fi armamentul ala? Nu pricepi ca in tara nu se mai produce nici macar munitia pt Carpati? Trotilul romanesc a disparut. Fiindca linia tehnologica era era gandita pt o productie uriasa. Ori nu exista astfel de cerere acum cand nu exista minerit. Ca romanii nu au reusit sa asimileze munitia de 125mm pt T72 si uite asa s-a renuntat la cele mai moderne tancuri?
Ca avioane Craiova se screme cu modernizarea IAR 99. Acum un a parca trebuia sa predea primul avion.
Nu ai citit ce "reuseau" cei de la Moreni? Oameni inimosi altfel. Dar daca ai ramas la tehnologia de acum 40 de ani ...
Tot amintesti de ROMAN. Nu doreau nici macar sa participe la intalniri de documentare. Facaeu fix ce faceau acum 2 decenii cei de la ARO. Mormaiau: Stiti bine ce producem. Pe ei nu-i interesau ce avem noi, potentialii clienti, nevoie.
Dragule, expresia nu este inventia mea. Sunt convins ca suntem suficient de inteligenti ca sa intelegem motivul utilizarii.
Repet, nu clientii sunt vinovati ca industria romanesca nu a rezistat. Eu pompier, armata , politie sunt doar un client responsabil sa-mi asigur nevoile si sa-mi apar interesele. ATAT.
Păduri/Politică/Guvernare/Democraţie/orice nu vă convine in România
Moderator: costy84
- flo
- Membru legendar