mari wrote:
O poza luata de pe net.Un grup de romani ajunsi in Columbia in timpul unei expediti care a tranversat cntinentele America de Nord si Sud.Astea sunt detaliile de la poza,eu mai multe nu stiu dar poate reusim sa aflam mai multe.
Aceasta expeditie(din cunostintele mele) a fost condusa de un radioamator care voia sa faca inconjurul lumii in 80 de zile.Oki nu chiar inconjurul dar sa mearga pe 2-3 continente.Expeditia a durat mai mult de 80 de zile nu mai stiu kat s-a intarziat cateva luni cred DAR din probleme diplomatice(hartzogarii aprobari etc etc).masina era echipata k motor strain(andoria peugeot dau tdx nu mai tin minte exact ce)omul a avut destule peripetii cu ea avea si un site unde vorbea cu fanii in timp real sau comunica pe unde radio(era radioamator)o sa incerc sa gasesk mai multe detalii(fac parte din familie de radioamatori:D)
Bună seara, prieteni! În curând, în aceeaşi secţiune de pe rallyROM vor fi publicate şi alte secvenţe din ceea ce Mihai a numit "vremurile bune".
Romeo @ rallyROM
Salut, prieteni!
Asa cum am promis, publicam secvente video noi cu masinile ARO participante in Campionatul National de Raliuri. O noua secventa de arhiva - cele trei echipaje ARO pe Superspeciala Raliului Banatului "Blitz" 2002.
Cele trei echipaje sunt #33 Gheorghe Radu / Dan Mărgescu, #34 Cătălin Nicolaescu / Iulian Nicolaescu, #36 Ion Mihăilă / Sorin Ţenţu, toate trei pe ARO 10 Super Rally.