NORTE wrote:are dreptate werner ! si, am spus la george, poze la gata, ca iar ma critica de ma indoaie:)

si multumesc celor care m-au incurajat

te salut
NORTE, si eu te incurajez in ce faci la aceasta masina, dar sper ca totusi o sa apara si ceva imagini, pt ca alea releva cu adevarat realitatea chiar daca unii o sa te critice sau altii o sa te laude,
.....eu in 2009 am restaurat o Dacia Solenza, si din primele posturi in care am pus imagini am si fost bombardat cu critici si cuvinte de genul" baa mai bine dai foc ca nu se merita sa o faci" sau " duo la dezmembrari ca iei mai mult pe ea" ... toate aceste critici m-au facut sa o fac mai bine decat imi planuisem si rezultatul a fost radical, dupa 2 luni in care zilnic( noaptea) postam imagini criticile lor s-au transformat in scuze apoi in laude
...asa ca fa poze, multe poze, la fiecare element care crezi ca prezinta interes si impartasestel si cu altii, cateodata criticile sant bune pt ca de multe ori iti atrag atentia spre o posibila eroare care o poti solutiona inainte de a o face la modificarile ce le aduci masini...
Te salut si iti urez succes la transformarea masini...