@Ines: buna întrebare...., cât costa! Eu când am întrebat prima data, costa "în jur de 25.000€". Un amic a întrebat anul acesta de un 244 si i-a spus Nenea Stochl, "în jur de 15.000€". Trebuie sa sti, ca Cehii sunt cei mai mari iubitori de ARO. Au si avut cele mai mari stocuri de masini si de piese. Ceea ce vând ei acuma sub denumirea de "ARO", as zice eu, ca este cam ilegal. Ei nu detin drepturile de marca si nici nu cumpara CKD-uri din Uzina sa poate folosi acest nume. Oricum, bravo lor ca mai fac ceva. Masinile care le "fabrica" ei acuma, sunt asamblate din piese de schimb. Nenea Stochl, cum îl numesc eu, este Karel Stochl, seful Firmei Auto Max Czech (pe scurt AMC). Eu presupun ca au în Cehia un certificat de producator, ca altfel nu ar putea vinde aceste masini ca masini noi. Ei trebuie sa le bata un cod VIN, cu serie noua (probabil proprie). Sau manufactureaza sasiurile în regie proprie.
Ahhh, am uitat sa va spun, ca este prezent în catalogul acutal al reviste "Off Road", sub ARO Cehia! Cu multe informatii false...., dar este!

Si ca sa salivezi putin, mai pun 2 poze de la ARO 244 "nou".

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.