IMAGINI ARO

Dedicat Automobilului ROmanesc

Moderators: Werner, mariusjaz

Locked
George
Administrator
Administrator

Re: IMAGINI ARO

Post by George »

dragospetres wrote:-Ines, esti bun!
Ines e buna, nu e bun! garantez eu pt asta...
(adica e de sex feminin, vroiam sa zic... ;D )
ARO CLUB ROMANIA

Ines
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ines »

Buna sau nebuna dati-mi un raspuns...(nu cred chiar de mine sa se fi ascuns...)
Uite ca mi l-a dat! \:D/ ...ha ha ha
TY George! Bless U! ^:)^
dar %-(
The old lady hasn't spoke it all!
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Ines wrote:In 2005, firma ARO a incercat relansarea produsului, la un pret de cca.10.000 de euro, dar proiectul a esuat.

Image

Asta nu este adevarat! Dupa ce a cumparat misionarul britanic Ratiu, Uzinele ARO, a intrat cu utilaj greu sa distruga tot ce a ramas, ca sa fie sigur de moartea marcii. Încercarea relansarii apartine Firmei AMROM, dar nu s-au putut întelege la pret cu Ratiu, referitor la chiria halelor de productie, marca, drepturi, etc. De aceea cele 2 masini facute la AMROM nu poarta numele "ARO".
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ba este adevarat, Werner. iar te-ai grabit... ;D
chestia cu amrom a intervenit dupa pronuntarea falimentului fabricii, si vanzarea la licitatie ca si active, de catre creditori...care s-a intamplat prin 2007-2008...nicidecum in 2005! in 2005 fabrica inca functiona... aminteste-ti ca exista sasiuri cu VIN de 2005
ARO CLUB ROMANIA

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Din 2004 nu se mai livrau masini din Uzina. Ultima mea comanda, care a ramas neonorata pâna astazi, a fost din 2004. În 2005 a mai fost reluata pentru scurt timp productia, sa faca seria de ARO 10 pentru Franta, motoarele zaceau de peste un an în Uzina si masinile comunale pentru Polonia. În 2006 deja au început tiganiile la Tibunalul Timis, care la fel, au ramas nerezolvate pâna astazi.
Oricum, cine vrea sa cumpere u "ARO" nou, mai are sansa! Banii jos si ARO nou va veni......, din Cehia, de la Nenea Stochl! ;)
Ines
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ines »

Buna dimineata!

Banii jos, adica...cat? cat costa un ARO nou din Cehia?
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

-uite aici,au oamenii tot ce vrei,si-au permis in 2008 sa arate un ARO la o expozitie militara.Daca tot le place,ma intreb de ce nu-l fabrica dansii daca noi am fost batuti in cap:
http://www.aro4x4.cz/english/fotogalerie.php
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

@Ines: buna întrebare...., cât costa! Eu când am întrebat prima data, costa "în jur de 25.000€". Un amic a întrebat anul acesta de un 244 si i-a spus Nenea Stochl, "în jur de 15.000€". Trebuie sa sti, ca Cehii sunt cei mai mari iubitori de ARO. Au si avut cele mai mari stocuri de masini si de piese. Ceea ce vând ei acuma sub denumirea de "ARO", as zice eu, ca este cam ilegal. Ei nu detin drepturile de marca si nici nu cumpara CKD-uri din Uzina sa poate folosi acest nume. Oricum, bravo lor ca mai fac ceva. Masinile care le "fabrica" ei acuma, sunt asamblate din piese de schimb. Nenea Stochl, cum îl numesc eu, este Karel Stochl, seful Firmei Auto Max Czech (pe scurt AMC). Eu presupun ca au în Cehia un certificat de producator, ca altfel nu ar putea vinde aceste masini ca masini noi. Ei trebuie sa le bata un cod VIN, cu serie noua (probabil proprie). Sau manufactureaza sasiurile în regie proprie.
Ahhh, am uitat sa va spun, ca este prezent în catalogul acutal al reviste "Off Road", sub ARO Cehia! Cu multe informatii false...., dar este! ;D
Si ca sa salivezi putin, mai pun 2 poze de la ARO 244 "nou". ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ines
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ines »

Multumesc Mos Craciun!

M-am trezit si am gasit postarea ta sub brad...asa ca, ai fost cadoul meu de craciun...frumoase! si mare pacat ca brand-ul romanesc s-a mutat in Cehia...macar ca nu plateste drepturi de autor, ar trebui sa faca o donatie anuala...o masina gratis pt club...ha ha ha!...povesti cu zane...si cu mosi...
multumesc inca o data si ...Sarbatori fericite!!!!!!!!!!!!!
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

pai ei vor mai ''fabrica'' ARO atat cat vor mai avea piese.
si ce motoare folosesc?banuiesc ca ANDORIA euro 4.Care ar necesita omologare la noi...+taxa de prima inmatriculare.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

@Daniel: da, folosesc motoare Andoria Euro4, numai ca nu stiu care! În catalog zice doar de un motor de 2,8L, 132 caluti, care a fost montat în Brazilia.

@Ines: "brand-ul" nu s-a mutat în Cehia, ei îl folosesc cam ilegal. Dar asta este treaba lor. Brand-ul îl are ratiu, care a cumparat Uzina si nu vrea sa-l vânda. Cred ca vrea sa-l duca cu el în groapa.....! 8-X

P.S. Asa e când înbatrânesti......, uiti! ;D Acesta este articolul din Catalogul "Off Road" pentru 2010:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

daca ne-ati si traduce...ar fi super!
pai 15.000 E e un pret mic pt o masina asa de mare ;D
un logan mcv cu toate optiunile si dotarile depaseste 15.000e.
pe site la cehi nu e nimica nou,sunt aceleasi poze de vreo 3 ani,de cand ma uit pe el.

ps:vad ca 244 de mai sus are pe spate montana gladiator si pe fata matador izzardia. ;))
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu se merita sa traduc textul! Scrie aproape 100% prostii! Când mai exista ARO, eu le dadeam date si poze pentru catalog. De fiecare data le-am scris, ca ARO nu este licenta GAZ, ei în fiecare an repeta textul cu licenta GAZ. Parca nu sunt normali!
Zici ce 15.000€ nu este mult? În anul 2002 era o oferta speciala a Uzinei, se vindea ARO 324 cu motor BV, servo frâna+directie, la pretul de 7.990$. Nu a cumparat aproape nimeni! Pacat ca nu am pastrat ziarul! :(
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

din cate stiu eu,dupa 1 ian 2000 toate masinile noi trebuia sa fie euro 2.iar motorul de bv am citit pe undeva ca in '99 s-a incercat sa se aduca la norma euro1.
Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

Photo0256.jpg
DSC02265-2.jpg
Un Aro 244 al unui prieten, vandut si sacrificat pe altarul de plastic a lui Tariceanu...

Locked