ne-am abatut de la subiect.
Un lucru e clar: nu ar fi nimeni aici pe forum daca nu ar avea o cat de mica simpatie pentru ARO sau daca nu e , macar un pic patriot. Sau daca macar un pic , nu i-ar parea rau ca ARO nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.
Ca asta e al doilea lucru clar: Aro nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Motivele le stim cu totii.
Iar eu, chiar daca ma repet, va spun ca inca folosesc (la firma, din incapatanare) un 10.6, in care am bagat multi bani , si de care avem multa grija, ca si cu cosul cu oua, ca se poate strica in orice clipa. Am bagat multi bani , reparandu-l acu vreun an la un binecunoscut de toti service, iar devizul, la momentul respectiv (117 milioane de lei) a facut obiectul discutiilor aici pe forum.
Mi-e clar ca ARO ar fi putut fi o masina buna, de vreme ce cu una facuta mai ingrijit (super rally), am facut 12000 km pe macadamuri si drumuri desfundate, in conditii de raliu, fara sa schimb bucsi sau pivoti. Dar era facuta , asa...ca pentru ei personal, ca daca se strica ceva, tot ei trebuiau sa repare, si in drum , nu in atelier.
E clar deci , ca atitudinea oamenilor (poate nu toti...) nu a fost cea potrivita.
Ce sa mai vorbim despre piesele de schimb de acum, rezultat al economiei de piata :pret la nivel de japoneza sau americana, calitate la sfert sau deloc.
Ma chinui sa scot o masina de curse din acel super rally, dar am ajuns , eliminind cate o veriga slaba, sa am un defender cu caroserie (bine intarita si modificata, ca si asta s-a dezmembrat toata inca de la primele curse) de ARO.
Deci le iubim, cum iubim si tara asta ...dar deseori (mai ales in ultima vreme) , ne intrebam de ce nu am avut curaj cand eram mai tineri, sa o luam, asa...incet ...incet mai catre vest...
Cat despre Popescu gura mare.....dati-i ban.Ca tot nu va tacea ...
Mi-as dori, despre patriotism vorbind, sa va stiu macar pe jumatate din voi la fel de patrioti ca el.Si mai legat de glie. Si sufletisti, cu totii, daca am fi macar jumate cat el.Ca il conosc (din pacate

) personal.
Si tot nu inteleg de ce-i place sa stea in apartamentul din Bucuresti, si nu se duce sa stea la casa din Londra (..bine, noua nu ne-ar folosi, ca pe internet poate intra si de acolo

..).Ca e roman din Campulung .