Cum să nu stagneze sau să nu dea înapoi industriile pe prafu' ăsta

Cică 20-20 a fost un an bun

Sindicalistii de la Dacia sustin ca au comenzi dar nu le pot onora din cauza lipsei cipurilor.
De ce sa o trimita psd-ul? Sa o trimita pnl. Ca se asorteaza cu Chiparosul gangav.Constantin wrote: ↑22 Feb 2021, 14:11Ar trebui ca pésédéu' s-o trimită pe diplomata senatoare Șoșoacădzilla la chinezi să vezi cum vine suina c'un tren dă cipuri... Să fie pentru toată lumea...
In Romania cunosc cateva cazuri care isi asteapta noul Logan. Au dat si avans. Fraieri.ardeleanu wrote: ↑22 Feb 2021, 14:12Exista fabrici de masti si in Europa... sigur, la momentul respectiv nu puteau asigura necesarul intregii populatii, acest necesar de urgenta ar fi trebuit sa fie asigurat de anumite stocuri strategice care nu au fost refacute la timp si ne-am trezit cu milioane de masti expirate in stocuri.
Cat despre lipsa de "cipuri", prietenii mei sindicalisti de Renault spun ca este, in mare parte, o buna scuza ca sa se justifice oprirea anumitor linii de montaj. Vanzarile de autoturisme au scazut drastic... doar in comunism se putea produce pe stoc ad vitam aeternam.
Cat despre solidaritatea europeana ce sa zic, vin cu exemplul contrar, Romania a primit cota de vaccinuri pentru care UE a finantat cercetarea si productia. Sau preferai niste Sputnik V?
Da, imi e o super-sila pentru ca UE nu finanteaza ce vrem noi sau ce avem noi cu adevarat nevoie.