GRAVEL ROMANIA HISTORIC RALLY

Moderator: costy84

Locked
User avatar
toni
Administrator
Administrator
Posts: 524
Joined: 09 Oct 2018, 21:36
Location: Bucuresti

Re: GRAVEL ROMANIA HISTORIC RALLY

Post by toni »

Depinde, esti pasibil de raspundere ca organizator daca cei care concureaza pot pati ceva. In general stiu ca se semneaza anumite hartii incare sunt exonerati organizatorii de orice raspundere. Totusi, daca se intampla vreun incident, chiar daca esti exonerat de raspundere penala, expunerea mediatica si pierderea reputatie cred ca va dauna destul de mult evenimentului.

Nu vreau sa fiu avocatul nimanui, chiar este o initiativa buna, dar ma intreb cati vor participa. Au fost diverse tentative de a organiza o iesire mare a posesorilor de ARO in verile trecute. Pana la urma s-au prezentat maxim 10-12 masini, majoritatea celor care comentau de pe margine au invocat diverse motive ca sa nu vina. Apoi se plangeau pe alte grupuri de faptul ca nu au fost invitati.

Sa fim seriosi, majoritatea posesorilor de ARO, si aici exclud pe cei de fata care poate au posibilitati materiale mai generoase, locuiesc la tara, carpesc masinile cu ce au pe la indemana, isi pun poze cu ele carand 3 tone de pietris sau lemne, etc. Sunt foarte multi pentru care o iesire de weekend care costa 1000 de lei incluzand transport, cazare, mancare, bautura, etc inseamna multi bani.

Pentru un asemenea raliu de 2 zile distractia s-ar putea sa depaseasca 1000 de lei de persoana cu toate cele necesare incluse. Trebuie arbitrii, checkpoint-uri, masini de interventie, materiale organizatorice, servicii de prim ajutor, etc. Daca ar fi sa se organizeze asa ceva as fi primul interesat, din pacate nu cred ca ar avea mari sanse de reusita.

User avatar
BAGADI
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 789
Joined: 07 Jan 2019, 16:22
Location: Suceava

Re: GRAVEL ROMANIA HISTORIC RALLY

Post by BAGADI »

Eu ma gandeam la ceva ieftin dar cu mult farmec si pasiune, sa-si permita cat mai multi. Adica 2 zile de traseu forestier, plecare la start din 5 in 5 minute sau 10 minute ( in functie de cate masini sunt inscrise) , depasiri civilizate pe traseu, nu de rally. O singura tabara noaptea la mijlocul traseului, cu dormit la botul calului ( a se citi cort, sub masina in sac de dormit, la foc, etc...in functie de alcoolemie :) ) Dimineata plecare in functie de ordinea de ajungere in tabara sau/si de alcolemie. Adica ceva mai salbatic, mai rudimentar, asa ca ARO :).
User avatar
toni
Administrator
Administrator
Posts: 524
Joined: 09 Oct 2018, 21:36
Location: Bucuresti

Re: GRAVEL ROMANIA HISTORIC RALLY

Post by toni »

Si pe mine m-ar interesa asa ceva, din pacate din cei 10 pasionati care veneau la o iesire, vreo cativa aveau masinile legate cu sarma, alte cateva erau in stare perfecta exponate si aveau grija de ele, nu cumva sa le zgarie, altii au baut cu o seara inainte de au ajuns cu ele prin sant sau erau inapti, etc. Greu sa gasesti 15-20 de pasionati care sa vrea toti aceeasi chestie. Unii nu au bani, unii nu au masinile pregatite, unii le au prea pregatite si au grija de ele, unii nu au chef, etc. Nu scriu sa critic, noi eram cel putin in categoria cu alcoolemia, poate si in altele, am montat cardanul in parcare inainte de plecare pe traseu.
User avatar
BAGADI
Membru de elita
Membru de elita
Posts: 789
Joined: 07 Jan 2019, 16:22
Location: Suceava

Re: GRAVEL ROMANIA HISTORIC RALLY

Post by BAGADI »

Nu ma pricep, sincer, nu am participat niciodata la asa ceva, era doar o idee dar si legatul sarmei in parcare are farmecul ei :). In plus, ce conteaza cati suntem? Important e sa fim consecventi, an de an, sa facem fotografii faine cu masinile in jurul focului si farurile aprinse, chestii care vor atrage si pe altii...Un fotograf cu o drona profi face toti banii la chestii din astea, din ce am vazut pe la altii in strainatate :) Daca e muci de beat si intra cu masina in sant, o face pe raspunderea lui, lasam camaderia deoparte si ne vedem de drum, nu-l tragem de acolo decat dupa ce terminam noi traseul, prima parte sau a 2-a...

User avatar
George
Administrator
Administrator
Posts: 6951
Joined: 11 Dec 2006, 21:18
Location: Bucuresti
Contact:

Re: GRAVEL ROMANIA HISTORIC RALLY

Post by George »

ardeleanu wrote: 24 Apr 2020, 13:15 Daca tot a venit vorba de sters comentariile pe langa subiect, poti sa-mi explici, te rog, ce legatura au link-urile la anumite secvente din filme comice cu Gravel Romania Historic Rally?
Nu de alta, dar imi dispar de la o vreme anumite comentarii si nu inteleg pe ce criterii se face selectia.
Multumesc.
Au mai multa legătură decât postarea asta a ta. Era un comentariu amuzant legat de curse, și atât. Și e ultima explicație legata de moderarea forumului. 80% din subiectul asta e offtopic și ar trebui șters. Și după Constantin se șterge la greu, și urmează o alta sancțiune, o vad cum plutește în aer. Cui nu-i convine regimul e liber sa meargă unde vrea, sau chiar să-și facă forumul lui, cum au mai făcut și alții. Au mai fost scandalagii pe aici, unii chiar fondatori ai forumului sau clubului. Sunt peste 14 ani de atunci, și forumul exista și fără ei.
Aici se închide.
Cu plăcere!
ARO CLUB ROMANIA

Locked