ARO 35 TA
Moderators: Werner, mariusjaz, socratee
- George
- Administrator
Re: ARO 35 TA
Multumim, asemenea! (scuze de intarziere)
Am inceput cu slefuirea, aplicarea unui filler si apoi a unui gaz de vopsea, "de control". Momentan, doar corpul de caroserie si cateva bandouri, au beneficiat de tratament.
Am inceput cu slefuirea, aplicarea unui filler si apoi a unui gaz de vopsea, "de control". Momentan, doar corpul de caroserie si cateva bandouri, au beneficiat de tratament.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA
- myronutu
- Membru legendar
Ce culoare o sa fie
- George
- Administrator
Tot galbena. Ramane originala.
Intre timp, prima slefuire a capotei.
Intre timp, prima slefuire a capotei.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator
Am mai redus ritmul, din motive independente de vointa noastra. Ca de obicei, se mai baga cineva pe fir.
Azi am slefuit o usa, si am indreptat-o pe a doua, care a fost data peste cap.
La capota trebuie sa ii dam mastic, in loc de bucatile de cheder originale...dar ne-am oprit din lipsa de material (am avut senzatia ca am comandat, dar n-a fost asa)
Azi am slefuit o usa, si am indreptat-o pe a doua, care a fost data peste cap.
La capota trebuie sa ii dam mastic, in loc de bucatile de cheder originale...dar ne-am oprit din lipsa de material (am avut senzatia ca am comandat, dar n-a fost asa)
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator
Printre picaturi, mai facem cate ceva.
Ne-am oprit cu pregatirea in aripi, pentru ca cineva de pe aici a dat sfaturi ca nu sunt ok, si ofera el aripi noi, ca nu sunt bune cele reparate. Ok, am stat aproape o luna dupa aripile alea noi, sablate si grunduite, ca sa primim ceva de genul...
Ne-am oprit cu pregatirea in aripi, pentru ca cineva de pe aici a dat sfaturi ca nu sunt ok, si ofera el aripi noi, ca nu sunt bune cele reparate. Ok, am stat aproape o luna dupa aripile alea noi, sablate si grunduite, ca sa primim ceva de genul...
ARO CLUB ROMANIA
-
- Membru
Tupeu maxim din partea respectivului.Nu trebuia sa-ti pierzi timpul cu asteptatul,trebuia continuat, inceputul era peste asteptari.
- George
- Administrator
Eu eram hotarat sa continui, ca de aia incepusem, insa clientul dicteaza, asa ca am asteptat, na. Mie mi-e egal, doar constatam cum una se promite, si alta se trimite. 

ARO CLUB ROMANIA
- ardeleanu
- Membru legendar
Aici ai mare dreptate, treaba cu promisul si trimisu asa este, pot sa confirm, testat pe propria piele cu Forester-ul, atata tot ca celui care pune banu jos nu-i este chiar egal... Este usor sa te joci pe banii altora si sa mai si dai lectii pe urma.
- Werner
- Aro Club Romania
Nu era vorba de aripi noi, doar de alte aripi, nesudate.
- George
- Administrator
Multumesc pentru confirmare! Daca mai confirmi si aia cu "comandat aro, astept vw", m-am linistit.
Legat de lectii, doar raspund unora care dau ei lectii pe la spate, ca sa zic asa.
ARO CLUB ROMANIA
- ardeleanu
- Membru legendar
Cu placere.
Confirm "Platit si asteptat patru ani un ARO performant, primit, pe platforma, ARO de plimbat cu platforma". E drept ca platforma era tractata de un VW (vezi poze topic), probabil la asta te referi...
Spor la munca.
Confirm "Platit si asteptat patru ani un ARO performant, primit, pe platforma, ARO de plimbat cu platforma". E drept ca platforma era tractata de un VW (vezi poze topic), probabil la asta te referi...
Spor la munca.

- George
- Administrator