Pentru ca acestea sa fie disponibile pentru o perioada cat mai mare de timp am ales sa folosesc serviciul Google Drive.
De preferat topicul ar trebuii sa cuprinda doar informatii - iar pentru reperarea cat mai usoara alacestora ar fi bine sa evitam "comentariile", "multuimirile" aici

1. Catalog piese ARO 10 (motorizare Diesel si Turbo diesel) - in trei limbi (Romana, Engleza si Franceza) - foarte util - arata cum se interconecteaza mai toate piesele (elemente de caroserie, transmisie, bord, accesorii etc), plus denumirea si codul aferent fiecareia in parte.
Download: Catalog piese Aro 10 Diesel si Turbo Diesel
2. Manual de utilizare Aro 10 - exista deja pe forum dar am zis sa fie toate la un loc.
Sunt prezentate diverse informatii cu privire la intervalele de service si mentenanta precum si altele referitoare la folosirea corecta a diverselor echipamente specifice ca de ex. diferentialul blocabil, rularea 4x4 etc.
Download: Manual de utilizare Aro 10.
3. Manual reparatii cutie de viteze 5tr Renaul traffic - ARO 10
Pentru cei care au masinile echipate cu acest model de cutie si au nevoie de informatii cu privire la diverse elemente interne ale cutiei de viteze, pozitionarea acestora, coduri, cote, etc.
Din cate stiu N05 este tipul.
Download :Manual reparatii cutie de viteze 5tr Renaul traffic - ARO 10
4. Autoturismele Aro - de V. Parizescu.
Utila celor ce doresc sa afle informatii cuprinzatoare despre autoturismele din gama Aro 24x
Download: Autoturismele Aro