Baia de Fier 2011

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

amb13
Membru legendar
Membru legendar

Re: Baia de Fier 2011

Post by amb13 »

axxel4you wrote:Distractie placuta .
Multumim! ^:)^
Intre timp mi-a confirmat si Sandu participarea. Vom fi o gasca faina, imi pare rau ca nu sint mai multi din cei pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, dar si cu care am mai fost impreuna pe coclauri.Ca sa fim in spiritul zilei , vom avea si noi tricolorul arborat la masini.

claus4fly
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by claus4fly »

fotografie de final !!! cam asa sa terminat...poze o sa puna fotografii nostrii....
a fost tare de tot, cel mai dur traseu facut vreodata de masina mea...
peisaje de vis !!!
nici un aro nu a avut probleme, doar toyota, nissanul ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

oho in poza e brigada ARO 10 \:D/
George
Administrator
Administrator

Post by George »

si niciun drapel, fie el si pus invers... ???
ARO CLUB ROMANIA

amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Au fost doua zile superbe, chiar daca am prins toate cele 4 anotimpuri , si simbata si duminica, soare , ploaie lapovita , ceata, ninsoare , in functie de pozitia in care ne aflam.Doua zile faine , in care am apreciat straduinta organizatorului ca treaba sa iasa bine, si pina la urma a iesit: toate masinile au parcurs traseul de la cap la coada, chiar daca, asa cum spune Clauss , a fost unul din cele mai grele trasee facute de noi pina acum, nu doar o simpla plimbare ,oricum pozele vor vorbi.Avem poze multe, pe care le vom centraliza de la toti si le vom prezenta.
Asa cum am spus,din Vale sau prezentat 5 masini initial, la care seara sa alaturat si Nissanul Patrolistei, veniti sa fie alaturi de noi la acest eveniment.Toate masinile au parcurs traseele celor doua zile fara nici o problema tehnica. majora, nu sa rupt nimic, nu sa stricat nimic..
Am mai cunoscut personal citiva oameni pe care pina acum ii stiam doar de pe forum sau din poze, oameni faini, cu care a fost o placere sa stai de povesti, la un pahar de " apuseana" sau de bere.
Noi cei din Vale, impreuna cu Gabi si Cristi de la Brasov , ne-am intors acasa pe Transalpina, unde la fel, ne-a prins ploaia si ninsoarea,ne-am oprit la Obirsia Lotrului, unde am pus de un gratar si Gabi si-a aratat din nou capacitatile de bucatar, fripturile din carne de porc, miel, ficatul, slanina, toate au fost foarte gustoase, bine pregatite, dovada fiind faptul ca nu a mai ramas nimic..
Sper sa reeditam o astfel de iesire din nou pe toamna, si sa ne intinim din nou in aceeasi formatie, la care sa ni se lature citi mai multi dim membrii Forumului. O sa va mai dau detalii dupa ce urc din poze pe un site vizitare, acum doar trei.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Am reusit sa urc ceva din pozele mele, le pun sa va clatiti ochii, urmind ca , pe masura cele primesc de la colegii cu care am fost sa le urc si pe celelalte ca sint destule.
Aro_Baia_de_Fier_

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
bujye
Membru de elita
Membru de elita

Post by bujye »

sunt multe de spus despre masinile care au fost pregatite bine pentru aceasta iesire dar despre oamenii care au pregatit aceste masini si au participat la aceasta actiune si mai multe.Am intalnit din nou OAMENI minunati cu care am petrecut 2 zile minunate pe care daca stau bine sa ma gandesc chiar nu stiu cum ii cheama sigur dar am schimbat cateva vorbe.Sambata seara cand am ajuns la pensiune toti eram fericiti si epuizati dar toti avand privirea aceea de multumire sufleteasca ca am petrecut momente minunate chiar daca a plouat,a nins si am inghetat de frig cat am facut poze .Organizarea lui don Baciu cat si alegerea traseului a fost impecabila din punctul meu de vedere si sa ne traiesti sa ne duci in continuare pe trasee noi in continuare.Am ajuns la momentul in care dupa ce am parcurs traseul ,trebuia sa aiba cineva grija de burtile noastre si maestrul bucatar Gabi a facut niste gratare minunate si noi care stateam pe langa el am savurat intai mirosul si apoi obiectul muncii lui,multumiri si soferului meu care m-a adus sanatos acasa si tuturor celor care au avut grija de mine cu un sfat ,cu o vorba buna,cu o farfurie s-au cu un pahar.
Promit ca o sa apara si pozele facute de mine.
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Si reactii dupa aceasta iesire, ca am avut avut si presa cu noi. Cu speranta ca ne va mai insoti si la alte evenimente de acest fel ii multumim domnisoarei ziariste Carmen Cosman, care ne-a insotit la aceasta iesire
http://www.mesagerulhunedorean.ro/au-lu ... anelor-aro
http://www.citynews.ro/hunedoara/turism ... to-123901/
RebelBoy
Junior
Junior

Post by RebelBoy »

Felicitari .. ati avut parte de toate anotimpurile cum mai spunea un coleg mai sus, super tare ;)) ..
Intrebare.. toate masinile au fost echipate cu anvelope M/T sau A/T ? .. sau s-a putut urca si cu anvelope de strada ?
Glowy bzdury zawsze cierpia !!!
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Pentru o buna informare iata harta cu traseul propus si mai ales parcurs.
Am facut tot ce am putut ,pentru ca participantii sa se simta bine impreuna in traseu si la locurile de campare-odihna .
Multumesc la toti participantii ,care m-au ascultat si mai ales s-au comportat admirabil,chiar daca UNIIIII mi-au "umplut congelatoarele " facute cadou inainte de plecarea in traseu ;D ;D ;D pentru urmatorii 2 ani ,iar unele dintre doamne au jurat ca dupa -experienta vietii lor ,nu vor mai fi de acord sa o repete .
Am avut la noi si DRAPELUL national care flutura mandru - zic eu pe masini si pe antene la 2200m.
Plecatam cu ele din Bucuresti si intorsu-ne-am cu ele la masini ,iar oamenii pe unde am trecut ne salutau ,zambeau si unde ne-am oprit ne-au si felicitat .
Palinca lui Bujie a incalzit si dezmortit limbile si trupurile,nea Gica Gavrila-tata lui Nicusor ne-a lovit exact cand trebuia cu cate un banc sau o snoava.Gabi m-a dat la o parte de "la platane" si a lucrat produsele aduse de mine,baieti din vale si chiar si de ei-cei de la Brasov ca un adevarat maestru .Multumim.
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
George
Administrator
Administrator

Post by George »

felicitari pentru faptul ca ati convins ziarele sa scrie despre actiune, si felicitari deasemenea pentru infiintarea clubului (ca asa inteleg din text). Cu cat mai multe, cu atat mai bine, daca au si actiuni demne de luat in seama.
o intrebare as avea pentru tanara domnita ziarista (sau pentru cine i-a dat informatiile): la cine se refera cu textul: "unii dintre membrii ARO Club România au renunţat la maşinile de teren autohtone, în favoarea altor mărci," ? ca vreau sa-l stiu si eu pe membrul ala...
ARO CLUB ROMANIA
bujye
Membru de elita
Membru de elita

Post by bujye »

domnu George ,membru s-au nu te asigur ca este un om pasionat de masina ARO mai mult decat altii de aici dar asta a fost optiunea lui, {cand si-a revazut masina condusa de altcineva avea o privire asa,nostalgica,s-a dus imediat la ea si a inceput s-o studieze sa vada daca este in regula} si daca s-a strecurat o greseala a fost fara rea vointa.Sper sa nu se faca din tantar ,armasar ca stricam ceva frumos.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

bre domnu' bujyie, io stiu ca ai dreptate, insa sfaturile astea ale matale mai bine le dadeai unora pe care i-ai primit pe acolo si pe care i-ai laudat atata de ce oameni sunt. din pacate pentru unii, n-am capu' mare degeaba, si am o memorie care dauneaza unora. si uite asa imi amintesc eu cum "niste unii" au facut candva exact ce zici matale sa nu se faca. eu unu', n-o sa fac...dar am vrut sa se stie ca am observat, ca nu cumva "niste aceeasi unii" sa spuna peste ceva vreme ca nu-s in stare sa ma cert cu aia care scriu prostii despre Aro Club Romania.
si in plus de asta, greseala face un serviciu ACR pentru ca ii aminteste numele in detrimentul ACVJ. zic... ;))
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply