Ce mai fac Rusii??(auto 4x4)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: Ce mai fac Rusii??(auto 4x4)
Hai sa pastram un echilibru.
Nu suntem noi buricul pamantului, dar nici cei de pe urma.
Fiecare popor are personalitatile sale, realizarile sale, dar si momentele sale de c...t.
O comparatie obiectiva nu cred ca poate fi facuta.
Eu unul, ma simt bine in pielea de roman.
Nu suntem noi buricul pamantului, dar nici cei de pe urma.
Fiecare popor are personalitatile sale, realizarile sale, dar si momentele sale de c...t.
O comparatie obiectiva nu cred ca poate fi facuta.
Eu unul, ma simt bine in pielea de roman.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- amicul
- Membru de elita

Faine pozele cu masinii rusesti sunt super. La ei se poate cam orice.
La noi pt cine nu stie conteaza "COMISIONUL" pe care trebuie sa-l primesti. Asa sa intamplat si cu ARO, Nu a contat ca moare sau traieste fabrica a contat comisionul primit. Sunt multe fabrici care au murit in stilul asta, iar DACIA este una care a reusit sa scape.
ARO va trai atat cit existam noi, cei care avem in posesie aceste masini si le intretinem asa cum putem la fel si pt M. Si daca va uitati bine statul a trecut ARO la masini de lux pt impozit, pt a ne determia sa renuntam la ele.
Statul nu ne ajuta cu nimik, visam cu ochii deschisi si nu se intampla nimik.
SORRY dar este adevarul.
La noi pt cine nu stie conteaza "COMISIONUL" pe care trebuie sa-l primesti. Asa sa intamplat si cu ARO, Nu a contat ca moare sau traieste fabrica a contat comisionul primit. Sunt multe fabrici care au murit in stilul asta, iar DACIA este una care a reusit sa scape.
ARO va trai atat cit existam noi, cei care avem in posesie aceste masini si le intretinem asa cum putem la fel si pt M. Si daca va uitati bine statul a trecut ARO la masini de lux pt impozit, pt a ne determia sa renuntam la ele.
Statul nu ne ajuta cu nimik, visam cu ochii deschisi si nu se intampla nimik.
SORRY dar este adevarul.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- florin75
- Membru de elita

La M-uri situatia se prezinta foarte bine! Stocul de masini originale putin rulate si aflate in stare impecabila este mai mult decat suficient, fiind vorba de sute de unitati (20 de bucati si ar fi fost destul), din punct de vedere fiscal situatia este mai mult decat roza.
La Aro in schimb ... Probabil ca in urmatorii 10 ani se va face curatenie generala. A10 se afla chiar in pragul extinctiei! Lipsa acuta a pieselor de schimb a facut ca aparitia unui A10 pe strada sa devina o raritate. Din pacate nici nu prea exista solutii, in special pt A10, masina de care cam toata lumea vrea sa scape si sa treaca eventual la A24.
Asa ca cine vrea sa faca poze la un A10 sa ma contacteze, peste cativa valoarea sentimentala a acestor imagini va fi foarte mare!
Si amice, cam ce ai vrea sa faca statul pt harburile noastre ruginite si poluante? Cine poseda un exemplar omolagabil ca masina istorica sa o tina in garaj si sa iasa cu ea la parada alaturi de M! Restul mai treziti-va si voi! Nu mai e loc pe sosea pt Aro! S-au dus vremurile alea!
La Aro in schimb ... Probabil ca in urmatorii 10 ani se va face curatenie generala. A10 se afla chiar in pragul extinctiei! Lipsa acuta a pieselor de schimb a facut ca aparitia unui A10 pe strada sa devina o raritate. Din pacate nici nu prea exista solutii, in special pt A10, masina de care cam toata lumea vrea sa scape si sa treaca eventual la A24.
Asa ca cine vrea sa faca poze la un A10 sa ma contacteze, peste cativa valoarea sentimentala a acestor imagini va fi foarte mare!
Si amice, cam ce ai vrea sa faca statul pt harburile noastre ruginite si poluante? Cine poseda un exemplar omolagabil ca masina istorica sa o tina in garaj si sa iasa cu ea la parada alaturi de M! Restul mai treziti-va si voi! Nu mai e loc pe sosea pt Aro! S-au dus vremurile alea!
- Werner
- Aro Club Romania

http://steer.ru/archives/2007/03/09/002865.php
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- florin75
- Membru de elita

Nu ne certam, vedem doar, cu dezamagire, ca pe sosele sunt din ce in ce mai putine Aro!
- amicul
- Membru de elita

Super tare faza fratee.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- amicul
- Membru de elita

- amicul
- Membru de elita

- kato
- Membru Devotat

cat o costa sandramalele alea ca tare as fi curios !!!
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Tare, mai frate!
ARO 244, an 1997, motor L25
-
vstef_is
- Membru legendar

Fost'au din astea si pe Land Rovere de pe vremea cand era bunica mea fata mare... si pe ATVuri sunt (pt un ATV coasta 3000ieuroi setu de jenile) si bag mana in foc ca poti sa le pui pe orice masina 4x4 daca vrei si e cu sasiu separat de caroserie sa nu flambeze din incheieturi 
-
georgenis
- Membru de elita

Pe la americani un set de senile pentru masini 4x4 era cam 10000 de dolari.
- Werner
- Aro Club Romania

Ce mai fac Rusii? Rusii fac tot timpul ceva!
La acest sfârsit de saptamâna, în orasul Pforzheim se tine un târg anual de masini, unde toti Reprezentantii îsi expun marfa.
La standul "Autohaus Siebler", fost importator Lada, actual reprezentant KIA, între plictisitoarele modele KIA, era expus si un rând de Automobile 4x4. KIA Sorento si Lada Niva. Nu mi-a venit sa cred, dar la KIA Sorento se mai uita câte unul, dar lânga Lada Niva, era plin de lume tot timpul. La un pret de plecare de 9.990€ masinuta arata foarte bine. Frumos lucrata, toate piesle zincate, am ramas placut impresionat! Am vrut sa fac poze, dar nu am reusit, nu prindeam masina nici o clipa fara vizitatori. Asa ca, va trebui sa pun poze din pliantul scanat...!
La standul "Autohaus Siebler", fost importator Lada, actual reprezentant KIA, între plictisitoarele modele KIA, era expus si un rând de Automobile 4x4. KIA Sorento si Lada Niva. Nu mi-a venit sa cred, dar la KIA Sorento se mai uita câte unul, dar lânga Lada Niva, era plin de lume tot timpul. La un pret de plecare de 9.990€ masinuta arata foarte bine. Frumos lucrata, toate piesle zincate, am ramas placut impresionat! Am vrut sa fac poze, dar nu am reusit, nu prindeam masina nici o clipa fara vizitatori. Asa ca, va trebui sa pun poze din pliantul scanat...!
- Werner
- Aro Club Romania

Uitati-va aici, patriotism adevarat la Rusi! Fostul Presedinte, Vladimir Putin, si-a cumparat un Lada Niva! Când l-ati vazut pe Basescu ultima data în ARO......? Articolul este în limba germana.
http://www.auto-reporter.net/artikel.las?artikel=31847
http://www.auto-reporter.net/artikel.las?artikel=31847
- tudop
- Membru de elita

Pai de unde sa isi cumpere Basescu un Aro ? de la Remat !? Macar Niva aia o ia de noua si are si cine sa o intretina si gaseste tot ce vrea pt aia.
Asteptam Loganul SUV, dar nu se stie daca o mai fi Basescu cind o aparea noul ciuvei de plastic.
Asteptam Loganul SUV, dar nu se stie daca o mai fi Basescu cind o aparea noul ciuvei de plastic.