Am gasit acest articol, care imi provoaca dureri de cap, chiar caut un TV, de preferinta TV 41, sau TV51 din dotarea Armatei. Ce ziceti, este adevarat?
http://www.gardianul.ro/2007/02/16/econ ... 90196.html
Taxa de prima inmatriculare la ARO, sau TV de la MApN?
Moderator: costy84
- Werner
- Aro Club Romania

- George
- Administrator

Re: Taxa de prima inmatriculare la ARO, sau TV de la MApN?
cred ca nu este primul caz de interpretare dupa ureche,sau dupa bunul plac,a legii,in romania. in mod normal se considera ca au fost inmatriculate,chiar daca intr-o evidenta separata,masinile aveau carti de identitate,si n-ar trebui sa se plateasca taxa.
mai stiu pe cineva care a mers la bucuresti sa inmatriculeze o masina de curse,si platise taxa,iar politaiul,baiat binevoitor,i-a adus omului la cunostinta ca nu e necesara taxa in cazul lui,si sa se duca sa ceara banii inapoi. masina i s-a inmatriculat fara taxa! deci...cate capete,atatea idei. in RO,legea se aplica diferit de la un judet la altul...si nu e prima data
mai stiu pe cineva care a mers la bucuresti sa inmatriculeze o masina de curse,si platise taxa,iar politaiul,baiat binevoitor,i-a adus omului la cunostinta ca nu e necesara taxa in cazul lui,si sa se duca sa ceara banii inapoi. masina i s-a inmatriculat fara taxa! deci...cate capete,atatea idei. in RO,legea se aplica diferit de la un judet la altul...si nu e prima data
ARO CLUB ROMANIA