si ele au permis .... si ele au drepturi .....
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

si ele au permis .... si ele au drepturi .....
http://www.parinti.com/modules.php?name ... sc&start=0
parerea mea .... as baga in puscarie atat pe ala de le-o dat permis cat si pe ala de le da masina pe mana
parerea mea .... as baga in puscarie atat pe ala de le-o dat permis cat si pe ala de le da masina pe mana
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: si ele au permis .... si ele au drepturi .....
Hai ca mi-ai inveselit ziua!...
Pe de alta parte,... cand ma gandesc ca impartim strazile......
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- George
- Administrator

- tarzy
- Membru legendar

apropo de faza cu drepturiDan CHIRIAC wrote: Hai ca mi-ai inveselit ziua!...
sambata plec eu de la cursuri pe la 12/30 .... de la Romana spre casa .... pe magheru, asfalt umed mai si ploua usor .... si ma gandesc ca nu strica sa sun si acasa ..... asa ca scot tel .... sun .... si ..... dintrodata un spark cu-o blonda la volan - tasneste din parcare la nici 3 m in fata mea .... bag frane de frane (noroc ca taman schimbasem cu gume de iarna si nu am ABS) oprescla super limita sa nu intru in respectiva. la universiteate rosu ... opresc .... trag frana de mana ma dau jos si ma duc la dumneai la volan ..... "auzi tanti .... tu esti cu capul .... unde bip te grabesti asa" ... etc ..... la care replica ..... pai .... "am vazut ca vorbeai la telefon", deja brusc mi-au trecut draci .... am facut-o cracanat proasta si-am plecat
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

pai...te-a vazut cu cabina telefonica la matale?! 

ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Pai, probabil ca blonda cu pricina, opreste masina, pe banda a treia - ma rog, unde a surprins-o apelul telefonic, vorbeste si dupa aceea pleaca mai departe. S-a gandit, pe buna dreptate, ca procedezi la fel.
Pe de alta parte, daca aveai hands free ... poate zicea ca vorbesti singur.
Pe de alta parte, daca aveai hands free ... poate zicea ca vorbesti singur.
ARO 244, an 1997, motor L25
- baciudibaciu
- Membru legendar

Bre ce rai sunteti ! in loc sa multumiti lui DOAMNE DOAMNE ca de regula stau cumintele si nu cauta ca zevzecele alea sa deschida altceva decat usile si portbagajul voi le criticati. Ganditi-va cati bani salvam pe chestia asta.Eu asi adauga inca o inchizatoare a carei cheie sa o tin ascunsa
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- amicul
- Membru de elita

Vezi daca ai fost cu aia mica ti-a fost mila sa nu o lovesti, daca erai cu aia mijlocie ( ARO ) o pocneai pe bune. Si daca erai aia mare si grea te urcai pe ea
.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- myke
- Membru legendar

Da bre...nu stie de unde se ridica capota...intrebarea e tu stii unde ti-ai pus pantalonii sau camasa?Eu nu....fiecare cu treaba lui....Oricum imi place ca e fata constincioasa si vrea sa faca treaba singura.Pacat ca e mai prostuta si nu ia lichid de la un peco si sa roage un vinzator sa "i-o bage" eltarzy wrote: http://www.parinti.com/modules.php?name ... sc&start=0
- pupi
- Junior

hahahahahahahahahahaha
ce fain ar fi fost sa aiba ARO
ce fain ar fi fost sa aiba ARO
zbor la treaba
4x4 is my way
ProDesign "Thema" D.H.V.2
SUZUKI DR 350 SE
ARO 10.4 Powered by Renault
4x4 is my way
ProDesign "Thema" D.H.V.2
SUZUKI DR 350 SE
ARO 10.4 Powered by Renault
- cristi-devildnb
- Membru de elita

am vazut femei cu aro si conduceau mai bine ca toti astia cu logani si accenturi.... in general femeile au cunostinte 0 pt ca asa le cere societatea, nu ca ar fi proaste de la natura
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
-
SERGHEI
- Banat

tarzy wrote:apropo de faza cu drepturiDan CHIRIAC wrote: Hai ca mi-ai inveselit ziua!...
sambata plec eu de la cursuri pe la 12/30 .... de la Romana spre casa .... pe magheru, asfalt umed mai si ploua usor .... si ma gandesc ca nu strica sa sun si acasa ..... asa ca scot tel .... sun .... si ..... dintrodata un spark cu-o blonda la volan - tasneste din parcare la nici 3 m in fata mea .... bag frane de frane (noroc ca taman schimbasem cu gume de iarna si nu am ABS) oprescla super limita sa nu intru in respectiva. la universiteate rosu ... opresc .... trag frana de mana ma dau jos si ma duc la dumneai la volan ..... "auzi tanti .... tu esti cu capul .... unde bip te grabesti asa" ... etc ..... la care replica ..... pai .... "am vazut ca vorbeai la telefon", deja brusc mi-au trecut draci .... am facut-o cracanat proasta si-am plecat
Sa-i multumesti Domnului ca nu ai ABS ca altfel te propteai in toanta.Cea mai mare prostie ABS-ul.....gadget pt cei ce nu cunosc shoferia.Mai bine sa contolez eu franarea decat sa hotarasca asta o cutie cu componente Made in Taiwan...
-
vstef_is
- Membru legendar

Doar ca tu nu poti elibera partial frana pe cate o roata individual in conditii de aderenta precara...
-
georgenis
- Membru de elita

Seghei tin sa te contrazic! O masina cu ABS franeaza mult mai repede decat una fara. Si mai ales daca e mai grea. In conditii uscate este o diferenta substantiala insa pe drumuri umede sau cu gheata diferenta este enorma!
- Werner
- Aro Club Romania

Pacat ca nu se pot posta video, ca am primit unul cu femei la benzinarie......., e criminal!