http://www.automarket.ro/stiri/dacia-do ... 43647.html
DACIA UTILITARA
-
costy84
- Moderator

DACIA UTILITARA
Acum daca toata lumea stie cum arata Lodgy a inceput datul cu presupusul asupra utilitarei!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
costy84
- Moderator

-
costy84
- Moderator

Re: DACIA UTILITARA
A aparut si Dacia cu nume de carausi in port! 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- George
- Administrator

-
dragospetres
- Membru legendar

-ideal ar fi ca Dacia sa se transforme intr-un producator generalist:autoturisme,autobuze,camioane.Am mai spus-o: sunt singurii care au potential uman ptr. cercetare,si financiar.
-
costy84
- Moderator

Parerea mea este ca daca o fac si pe asta cu 7 locuri Lodgy va fi cel mai mare esec a lui Dacia-Renault, singura sansa sa o vanda si pe aia este sa ramana asta numai cu 5 locuri!George wrote:faza e ca parte mai frumusica decat lodgy.
- George
- Administrator

- Cristian1
- Membru de elita

- George
- Administrator

esti rautacios, aici. n-are nicio legatura cu multipla. aia si cu sangyong rodius se bat pentru "cea mai urata masina"
ARO CLUB ROMANIA
- raduAro
- Membru

Una alta destul de frumoase masinile si la exterior dar si la interior eu zic ca au facut o treaba buna, dar cel mai frumos lucru la ele este pretul ,in clasa lor fiind cele mai ieftine .Un dezavantaj zic eu il reprezinta motorizarea de 1,2 TCe, nu are ce cauta pe o masina de asemenea dimensiuni,in rest eu unul zic ca sunt reusite,deabia astept sa apara si la dealer ca sa ii fac un test.
- George
- Administrator

pai de ce nu are ce sa caute 1.2T pe asa masina? vezi cazul ford focus, cu 1.0! ca si hibridele, motorizarile de cilindree mica sunt in trend. e doar o problema de timp pana cand ne vom obisnui cu ele. si nu cred ca sunt asa chinuite, sa scoata suta de cai din ele. chiar citeam zilele trecute ca prin 78 parca, BMW a scos vreo 700cp din 1.5, pe masina de formula 1. ma gandesc eu ca de atunci si pana acum, s-au mai dezvoltat tehnologiile, precum si materialele folosite, asa ca nu vad de ce nu s-ar face in serie. epoca motoarelor mari cam apune.
ARO CLUB ROMANIA
- raduAro
- Membru

Motoarele mici sunt la moda dar cu consumul e problema ,Dacia Lodgy ,punem 7 persoane in ea +bagaje deja i s-a dus consumul mic si o sa devina destul de puturoasa , nu zic ca motorul mic nu e dun numai ca pe o masina mare nu o sa ajunga niciodata la performante prea mari , motoarele mici is bune pe masini de oras gen Corsa , Fiesta , Polo si altele.In cazul Ford Focus consumul variaza de la 4,7 la 12 l depinzand de modul in care o conduci .
http://www.4tuning.ro/test-drive/test-d ... 13790.html
http://www.4tuning.ro/test-drive/test-d ... 13790.html
- Lucian
- Membru de elita

Pare ok masina,eu sunt de parere ca motoarele mici nu sunt asa utile pe masini ca astea.
Odata incarcate mai serios se duce toata economia si devine lenes
Odata incarcate mai serios se duce toata economia si devine lenes
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
-
costy84
- Moderator

Eu zic ca ar fi facut o treaba buna daca le fabrica in Romania!(parerea mea)raduAro wrote:Una alta destul de frumoase masinile si la exterior dar si la interior eu zic ca au facut o treaba buna, dar cel mai frumos lucru la ele este pretul ,in clasa lor fiind cele mai ieftine .
- Lucian
- Membru de elita

Asta e adevarat.costy84 wrote:Eu zic ca ar fi facut o treaba buna daca le fabrica in Romania!(parerea mea)raduAro wrote:Una alta destul de frumoase masinile si la exterior dar si la interior eu zic ca au facut o treaba buna, dar cel mai frumos lucru la ele este pretul ,in clasa lor fiind cele mai ieftine .
Pacat ca nici dacia nu prea mai fabrica ca acum cativa ani.
Totul se duce incet incet peste hotare
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"