Daca o luam in calcul si pe aia care se lauda chinezii de la Rasnov ca o vor construi la Galati, Romania va deveni cel mai mare producator de tractoare de pe glob!
Adevarata raritate 860DT cred ca este singurul produs si sugur a fost prototip ca model nou.Piese gasesti...cam aceleasi cu 65'.Merita totusi daca l-ai reconditiona...
P.S:Am revenit pe forum, din pacate nu am mai avut timp dar in ultimul timp am vazut aro si iar m-a luat dragostea.
O bijuterie pe care o vanez de ceva vreme, de data asta l-am prins la benzinaria din localitatea Harman, judetul Brasov, un UTB 1800 A, o adevarata raritate in zilele noastre, este functional si nu odata l-am vazut la treaba pe camp langa Brasov. Cei din Harman mai au in dotare un tractor RABA foarte asemanator.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sti cum e aia cu pasiunea? La Automobile "mici" se gasesc pasionati gramada, sunt multe care supravietuiesc prin pasionati. Cu cât e mai mare Automobilul, cu atâta se gasesc mai greu pasionatii. Vezi ca deja la ARO sunt putini adevarat pasionati, la TV si mai putini. La Bucegi, Roman Diesel, aproape deloc! Tractorul asta le cam întrece pe toate.
costy84 wrote:Din cate auzeam pe la tara cand mai foloseau asa ceva A-urile aveau consum de 100l/ora asa ca ........!
Nu are cum sa consume 100l/ora!Doar au motoare de RABA,consuma mult mai putin si mai sunt destule in functiune!Sunt un pic mai greoaie pentru ca sunt articulate si lucreaza in tandem cu utilaje mari,dar inca se mai lucreaza cu ele!
Mai mult ca sigur in Botosani cineva restaureaza UTB-uri. Interesant este ca toate au servodirectie .(Din cate stiu din fabrica nici 650 nu avea servodiretie)