Muscel Adventure Trophy 2012

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar

Muscel Adventure Trophy 2012

Post by vercingetorix »

Competiţia de Off Road „Muscel Adventure Trophy 2012”
autor:Andrei Moisoiu / 10 Oct 2012/ sursa:DCNews

Joi, 11 octombrie, la Câmpulung Muscel, începe „Muscel Adventure Trophy”, a 6-a etapă a sezonului 2012 din Campionatul Naţional de Off Road, organizat de clubul Off Road Adventure România.

Competiţia de Off Road „Muscel Adventure Trophy 2012”Competiţia se desfăşoară pe durata a patru zile (11-14 octombrie 2012), prima zi fiind rezervată înscrierilor şi verificărilor tehnice. Concursul include etape cu trasee de dificultate extremă, tronsoane de orientare, precum şi o secţiune de trial – parcurs cronometrat de îndemânare pe teren accidentat. Traseul se derulează pe o distanţa totală de aproximativ 170 km, în judeţul Argeş, în împrejurimile oraşului Câmpulung Muscel şi în masivul Iezer-Păpuşa. Competiţia de navigaţie şi îndemânare reuneşte deopotrivă piloţi auto și moto.

A devenit deja o tradiţie, ca în fiecare an, startul competiţiei să fie dat din faţa Primăriei oraşului Câmpulung Muscel, în prezenţa autorităţilor locale. Astfel că, vineri, 12 octombrie, la start se vor alinia echipajele ce vor concura în cadrul secţiunilor de auto (trei clase: extrem, open şi standard) și moto (două clase: extrem şi open). Concursul este individual pentru toate secţiunile, în conformitate cu Regulamentul CNOR (Comisia Naţională de Off Road).

Ajunsă la a 11-a ediţie (desfăşurându-se în fiecare an, începând cu 2001) „Muscel Adventure Trophy” se bucură de un cadru natural deosebit, din punctul de vedere al amenajării traseelor, de peisaje superbe şi de o echipă organizatorică experimentată, Clubul Off Road Adventure România, cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România. Profesionalismul organizatorilor şi cadrul natural deosebit au făcut din Competiţia de la Câmpulung o legendă a acestui sport, fiind una dintre cele mai populare şi cunoscute competiţii de acest gen din România.

„La unsprezece ani de la primul concurs am reuşit să transformăm acest eveniment în cea mai cunoscută competiţie din România. Muscel Adventure Trophy este un brand cu rezonanţă asociat cu off road, profesionalism şi foarte mult entuziasm” a spus Gigi Gavrilă, directorul competiţiei.
Daca nu Aro, atunci ce ?

ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Re: Muscel Adventure Trophy 2012

Post by ydaniel »

M-as fi dus si eu sa ma uit,ca anul asta nu am ajuns in zona,dar zilele astea o sa am si eu concurs 8)
gorishor
Administrator
Administrator

Post by gorishor »

Va participa si Adi Herisanu la open, copilot pe un suzuki samurai
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

Atunci ii vom tine pumnii+ %%- good luck

wolfman
Membru
Membru

Post by wolfman »

Va fi cineva prin zona zilele astea? Poate ne vedem prin padure la o cafea (adusa de acasa).
deluca
Membru de elita
Membru de elita

Post by deluca »

bine ca anuntati macar din timp :-@
alex26
Membru
Membru

Post by alex26 »

A mers excelent nea Adi un adevarat om si un excelent copilot.La ce masini au fost inscrise la OPEN eu zic ca s-au descurcat excelent
http://www.youtube.com/watch?v=MutaCYbuQRQ&feature=plcp
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar

Post by vercingetorix »

Greu cu soferia in off-road... ;D : http://www.youtube.com/watch?v=GUjsA3937Ak
Raliul Muscelului fara nici un Aro...ce-am ajuns ! >:(
Daca nu Aro, atunci ce ?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

alex26 wrote:A mers excelent nea Adi un adevarat om si un excelent copilot.La ce masini au fost inscrise la OPEN eu zic ca s-au descurcat excelent
daca ai ocazia, nu rata sa-l vezi pilot! vei fi... :o
ARO CLUB ROMANIA
alex26
Membru
Membru

Post by alex26 »

l-am vazut si la volan ne-a ajutat sa strangem tarusi si banda la TRIAL
a urcat lejer pe unde alti s-au chinuit ;D
vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar

Post by vercingetorix »

Echipajul Duster 4×4 Everyone format din Eugen Tătăroiu, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot, ambii angajaţi ai Grupului Renault în România, s-a clasat pe locul I, la categoria Standard, la Câmpulung Muscel Adventure Trophy (12-14 octombrie), etapa a 6-a din Campionatul Naţional de Offroad.

În competiţia Câmpulung Muscel Adventure Trophy au fost înscrise două echipaje Duster 4×4 Everyone formate din angajaţi ai Grupului Renault în România, concurând pe vehicule Dacia Duster. Cel de-al doilea echipaj, format din Mihai Petcu şi Mihai Ursu, a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice la motor.
Competiţia a durat trei zile; primele două au constat în probe de navigaţie pe roadbook, iar ultima, într-o probă de trial. În prima zi, Duster condus de Eugen Tătăroiu şi copilotat de Maria Dumitrache, a parcurs 144 km pe un traseu relativ uşor, de rally-raid. A doua zi, încă 75 km au fost parcurşi pe un traseu offroad destul de dificil din cauza ploii şi a ceţii, care au pus probleme serioase concurenţilor. A treia zi le-a adus locul I pe un traseu de trial parcurs fără probleme.
„Totul a fost în ritm alert şi mă bucur că am fost răsplătiţi cu locul I, Eugen, pentru condus şi reparat, eu, pentru navigaţie; iar Duster pentru că a arătat că poate, vrea şi nu are rău de înălţime”, a declarat Maria Dumitrache.
“A fost un premiu obţinut de noi fizic, dar este premiul Clubului Duster 4×4 Everyone, al tuturor membrilor care au depus eforturi importante pentru organizarea clubului, pregătirea maşinilor şi participarea la curse”, a completat Eugen Tătăroiu.

Despre Duster 4×4 Everyone:

Mai multe echipaje din cadrul Grupului Renault participă la Campionatul Naţional de Offroad de anul acesta cu vehicule Dacia Duster. Atât piloţii, cât şi copiloţii şi asistenţii tehnici sunt angajaţi ai Grupului Renault în România, pasionaţi de inginerie şi offroad, care s-au reunit în 2010 într-o asociaţie de profil numită Duster 4×4 Everyone. Misiunile Asociaţiei Duster 4×4 Everyone sunt promovarea capacităţilor 4×4 ale vehiculului Dacia Duster, depăşirea provocărilor sau limitelor personale datorită spiritului de echipă, respectarea şi protejarea naturii în timpul oricărei incursiuni cu maşinile în mediul natural, pe trasee offroad.
Anul acesta, la sfârşitul lunii iulie, echipa formată din Stelian Gănţoi (pilot) şi Maria Dumitrache (copilot) a mai obţinut un alt rezultat bun, respectiv locul al treilea la etapa organizată la Curtea de Argeş.

Sursa : http://4x4adventure.ro/index.php/duster ... re-trophy/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Daca nu Aro, atunci ce ?

Post Reply