pivot brat superior tip nou
- Florin
- Membru

- pantelimon
- Membru legendar

Raspuns: pivot brat superior tip nou
mamaaa ce jante!!!!
-
Diesel
- Incepator

Vorbim de un 243, apare o poza cu un 10, poza care se cheama AVM Kia. Creca nu stiu eu sa citesc mesaju imaginii bine. Daca am timp sapt asta o sa te sun. Cel mai bine la asta se stiu cei de la Electrica bre Mihai. Ei au avut gramada de Aro echipate Toyota.
- mihai aro
- Membru Devotat

stiu da eu nu stau peste drum de electrica (ca altii)

- mihai aro
- Membru Devotat

ai dreptate FLORIN da din poza am inteles alceva
-
Diesel
- Incepator

Da nu tre sa stai langa Electrica. Daca vrei doar un sfat si nu merge online, se poate face o intrebare la ei. Sau daca vrei sa il ducem la rezolvat, se face........
- axxel4you
- Membru legendar

Aro 246 "take and go"
Cum a zis si George , majoritatea care zic ceva despre un motor sau o piesa, zic din experienta proprie , eu nu am mers cu motorul de Peugeot deci nu stiu cum se comporta dar tind sa cred ca exploatat la maxim intr-o zi calduroasa pe niste pante mai abrupte cu multe ture se va incalzi mai mult sau mai putin in comparatie cu sumedenia de motoare care s-au pus pe Aro , Brasov , Campulung , Andoria ,Perkins , VM ,Ford si sa nu uitam Toyota
. Mi-ar face placere sa ajungem intr-o zi sa exploatam masinile la maxim si totodata sa le cunoastem si limitele la vreo iesire . Cat despre pivotii mei , ultima oara inainte sa am probleme cu pivotul din stanga am fost la service si am luat ITP-ul si totul era ok , nu aveam joc la nimic . Pivotul s-a desfacut deoarece piulita interioara care il tinea desi era blocata s-a desfacut de la socuri .Chestia asta m-a speriat si cum am avut ocazia am trecut la pivotii inferiorii tip vechi .Daca sunt prea offtopic va rog sa-mi stergeti postul si pozele , Multumesc pentru intelegere .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

Re: Aro 246 "take and go"
Stiu ca nu e poate on topic dar vreau sa il intreb pe Axxel daca pivotii aceia tip vechi sunt cei cu gresor ca de IMS?
este pura curiozitate si chiar nu stiu eventual daca are cineva o poza cu cele doua tipuri de pivoti sa le posteze ar fi util sa stim de ce sa ne ferim sau ce sa alegem:)
Si tot o alta intrebare ar fi, puntile de TV sunt mai "tapene"decat cele clasice de IMS?
(axel stie de ce intreb sau poate banuieste,e vorba de proiectul ala de vroiam eu sa il incep dar care pt moment a ramas doar la stadiu de idee din diverse"$$$$$" motive
este pura curiozitate si chiar nu stiu eventual daca are cineva o poza cu cele doua tipuri de pivoti sa le posteze ar fi util sa stim de ce sa ne ferim sau ce sa alegem:)
Si tot o alta intrebare ar fi, puntile de TV sunt mai "tapene"decat cele clasice de IMS?
(axel stie de ce intreb sau poate banuieste,e vorba de proiectul ala de vroiam eu sa il incep dar care pt moment a ramas doar la stadiu de idee din diverse"$$$$$" motive
-
vstef_is
- Membru legendar

IMS nu are pivoti in sensul in care ii are ARO cu IFS. Sunt chestii diferite si offtopic, asa ca ar trebui splituit aici ca sa continuam prelegerea.
-
vstef_is
- Membru legendar

Si io va rog sa splituiti discutia despre pivoti in alta parte ca sa o continuam.
- George
- Administrator