Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar
- flo
- Membru legendar

Re: TV-ul..
Asta incercuit e chiar interesant!
Ce a fost la viata lui?
Ce a fost la viata lui?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
costy84
- Moderator

Nu sunt sigur dar cred ca a fost la transmisiuni.
- amb13
- Membru legendar

Poti sa ne dai dat mai multe despre vinzarea lor? Eventual preturi?
'
'
-
costy84
- Moderator

Procedurile de achizitie sunt foarte complicate, cam asta am aflat in 2011 cand m-am interesat de ele:
costy84 wrote:astazi am dat de ofiterul care are in primire masinile de la mangalia si am aflat cum sta treaba cu ele: deocamdata ele sunt scoase la valorificare, s-au facut licitatii si restul de proceduri care sunt prevazute in situatia respectiva dar nu s-a aratat nimeni interesat. dupa aceea s-a incercat vinzarea lor la pret de fier vechi dar tot nu s-a aratat nimeni interesat. s-a dorit casarea lor (taierea) dar Statul Major al Fortelor Navale nu a dat aprobare. in momentul de fata pentru achizitionarea uneia sau mai multor masini din lotul respectiv trebuie facuta o cerere la Comandamentul Logistic Intrunit din Statul Major General acestia verifica situatia masinii respective (situatia din acte) si se aplica procedura negocierii directe. ( persoana cu care am vorbit mi-a dat de inteles ca daca in cerere se specifica, ca masina este achizitionata pentru restaurare treaba merge mai usor, un alt sfat a fost ca cererea sa se adreseze Comandamentului Logistic Intrunit si nu Romtehnicii pentru ca in aceasta situatie Romtehnica devine doar intermediar economic (fiind singura institutie care are dreptul sa valorifice bunurile M.ap.N-ului) neputand pune conditii) .vizitarea parcului nu poate fi facuta decat cu permis eliberat de C.L.I din ratiuni de siguranta militara.
-
wdcrls
- Junior

nicusor84 wrote:nu l-au reconditionat ca nu mai prezenta interes , din pacate asta se intampla peste tot in tara nu mai este interes ptr masinile romanesti, nu mai sunt nici piese sau ar mai fi dar nu se vrea cheltuite oarece finante plus ca sa fim seriosi romanii s-au invatat foarte comozi. daca sunt offtopic scuze
cum nu??? uita-te la mine.
- YoKoMy
- Membru legendar

- razvy
- Membru legendar

DA , dar tu nu esti firmawdcrls wrote:nicusor84 wrote:nu l-au reconditionat ca nu mai prezenta interes , din pacate asta se intampla peste tot in tara nu mai este interes ptr masinile romanesti, nu mai sunt nici piese sau ar mai fi dar nu se vrea cheltuite oarece finante plus ca sa fim seriosi romanii s-au invatat foarte comozi. daca sunt offtopic scuze
cum nu??? uita-te la mine.
- socratee
- Membru Devotat

Azi pe la Cluj 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- socratee
- Membru Devotat

Apare un TV 35 pe la 2.56 https://www.youtube.com/watch?v=Xg35Wsf-Ljc
- YoKoMy
- Membru legendar

Asta e pozat si sunt postate poze cu el pe forum, prin paginile anterioare.socratee wrote:Apare un TV 35 pe la 2.56 https://www.youtube.com/watch?v=Xg35Wsf-Ljc

- socratee
- Membru Devotat

Ultima poza pe care o postez mi se pare ... mi se pare
))
- YoKoMy
- Membru legendar

camioneta tv

-
wdcrls
- Junior

ce sufa cinetica interesanta si-o facut 
-
wdcrls
- Junior

ce bara urata are.... ouchsocratee wrote:Ultima poza pe care o postez mi se pare ... mi se pare))
is curios de pe ce o dat-o jos.
- socratee
- Membru Devotat