Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Re: TV/Autobuzul/Rocar

Post by YoKoMy »

D-ale CFR-ului...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

dyo67
Incepator
Incepator

Post by dyo67 »

De la un prieten am primit 2 fotografii postate pe un forum dedicat mijloacelor de transport in comun din Polonia de un user.
A fost o surpriza!
Le postez si eu aici stiind ca este o comunitate inchisa.
Nu stiam ca a existat o colaborare intre Neoplan si Rocar. A fost asamblat cel putin un exemplar Neoplan - Rocar N4016 care a circulat in Germania si ulterior a ajuns in Polonia.
De ce nu a mai continuat colaborarea? Nu am aflat un raspuns. La fel ca si cu Mercedes - Rocar.
Interesant este ca mai tarziu in Belarus s-a produs modelul MAZ 103 (circula in Brasov, Constanta, Targu Mures, Iasi, etc) cu aceleasi caracteristici si dotate cu motoare Mercedes sau Renault.
Oare de ce Rocar nu a prins nici una din bulele de oxigen care i-au fost date?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Rocar trebuia sa dispara, cum trebuia sa dispara si ARO, UTB, Roman a avut un pic de noroc, dar din UE nu va primi comenzi, niciodata. De ce crezi ca ditamai producatorul de Autobuze si utilitare a fost vândut unei firme de apartament? Asa ceva se face în lmea civilizata?
dyo67
Incepator
Incepator

Post by dyo67 »

Interese meschien impuse de altii pentru care au fost sacrificati atatia salariati.

YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

O epava
Image
rica
Membru de elita
Membru de elita

Post by rica »

Doua ca mai e un 320 in spate pe butuci.
Parca mai e ceva in spate un 244 sau un zecar...
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

In partea aia a curtii erau doua dube TV, un SR, un 320 si o Dacie 1310.
Image
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

dyo67 wrote:De la un prieten am primit 2 fotografii postate pe un forum dedicat mijloacelor de transport in comun din Polonia de un user.
A fost o surpriza!
Le postez si eu aici stiind ca este o comunitate inchisa.
Nu stiam ca a existat o colaborare intre Neoplan si Rocar. A fost asamblat cel putin un exemplar Neoplan - Rocar N4016 care a circulat in Germania si ulterior a ajuns in Polonia.
De ce nu a mai continuat colaborarea? Nu am aflat un raspuns. La fel ca si cu Mercedes - Rocar.
Interesant este ca mai tarziu in Belarus s-a produs modelul MAZ 103 (circula in Brasov, Constanta, Targu Mures, Iasi, etc) cu aceleasi caracteristici si dotate cu motoare Mercedes sau Renault.
Oare de ce Rocar nu a prins nici una din bulele de oxigen care i-au fost date?

Daca imaginea este datată corect cel mai probabil autobuzul asta a fost asamblat (sau doar adus pentru teste ca în cazul acelui Rocar-Solaris) la începutul anilor '90 atunci cand s-a cautat un înlocuitor pentru vechea gama urbană, mai mult ca sigur De Simon nu a fost singura varianta pe care au testat-o cei de la Rocar.
Cat despre teoria ca s-a dictat de afară închiderea industriei românești eu unul nu cred în teoria asta deoarece politicienii nostri au dovedit de atâtea ori ca sunt incapabili sa ducă la bun sfârșit obiective care le-au fost impuse, in schimb eu îi consider vinovati pe directorii care nu au realizat sau nu au vrut sa realizeze ca trebuie să devină manageri, pe sindicaliști care au fost muți cat au furat cot la cot cu conducerea si si-au adus aminte care este menirea lor abia cand a ajuns sacul la fund si au realizat ca se duce totul de râpă cat si pe muncitorii care făceau totul de mântuială in ideea ca oricum beneficiarul le ia și așa ca în epoca comunistă ne realizând ca sh-urile le vor lua pâinea de la gura tocmai datorită calitatii! Vinovati suntem toti (poporul) deoarece pe adevărații investitori care chiar puteau sa facă ceva in tara asta i-am alungat cu bâte și pietre (vezi cazul Landini - Semănătoarea) deoarece ne cereau să muncim și am primit cu bratele deschise tot felul de impostori care ne promiteau marea cu sarea și au distrus totul!
niku111
Membru legendar
Membru legendar

Post by niku111 »

Chiar mai credeti ca exista solutii pt. revenire sau conducatori onesti indiferent de cea ce conduc?
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Daca imbecili astia care se autointituleaza clasa politica ar fi cazati cu totii acolo unde le este locul si ar fi scosi in fata oamenii cu adevarat valorosi marginalizati de dobitocii astia si folositi de straini ar mai fi o sansa dar cine sa faca asta?
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

TV 12F la Craiova
Image
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

TV 12F la Craiova
Image
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

TV 12F la Craiova
Image
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Ooooooh! Mai exista? De multi ani sta acolo. Cineva de pe alt forum a vorbit cu omul, am vrut sa-l cumpar, zicea ca nu e de vânzare. Pacat ca zace acolo si-l manânca rugina. :( Macar de l-ar pune într-un garaj.
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

Din cate am inteles eu, acum cica ar fi de vanzare... ;D
Image

Post Reply