Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar
- YoKoMy
- Membru legendar

Re: TV/Autobuzul/Rocar
D-ale CFR-ului...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

-
dyo67
- Incepator

De la un prieten am primit 2 fotografii postate pe un forum dedicat mijloacelor de transport in comun din Polonia de un user.
A fost o surpriza!
Le postez si eu aici stiind ca este o comunitate inchisa.
Nu stiam ca a existat o colaborare intre Neoplan si Rocar. A fost asamblat cel putin un exemplar Neoplan - Rocar N4016 care a circulat in Germania si ulterior a ajuns in Polonia.
De ce nu a mai continuat colaborarea? Nu am aflat un raspuns. La fel ca si cu Mercedes - Rocar.
Interesant este ca mai tarziu in Belarus s-a produs modelul MAZ 103 (circula in Brasov, Constanta, Targu Mures, Iasi, etc) cu aceleasi caracteristici si dotate cu motoare Mercedes sau Renault.
Oare de ce Rocar nu a prins nici una din bulele de oxigen care i-au fost date?
A fost o surpriza!
Nu stiam ca a existat o colaborare intre Neoplan si Rocar. A fost asamblat cel putin un exemplar Neoplan - Rocar N4016 care a circulat in Germania si ulterior a ajuns in Polonia.
De ce nu a mai continuat colaborarea? Nu am aflat un raspuns. La fel ca si cu Mercedes - Rocar.
Interesant este ca mai tarziu in Belarus s-a produs modelul MAZ 103 (circula in Brasov, Constanta, Targu Mures, Iasi, etc) cu aceleasi caracteristici si dotate cu motoare Mercedes sau Renault.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Werner
- Aro Club Romania

Rocar trebuia sa dispara, cum trebuia sa dispara si ARO, UTB, Roman a avut un pic de noroc, dar din UE nu va primi comenzi, niciodata. De ce crezi ca ditamai producatorul de Autobuze si utilitare a fost vândut unei firme de apartament? Asa ceva se face în lmea civilizata?
-
dyo67
- Incepator

Interese meschien impuse de altii pentru care au fost sacrificati atatia salariati.
- YoKoMy
- Membru legendar

O epava

- rica
- Membru de elita

Doua ca mai e un 320 in spate pe butuci.
Parca mai e ceva in spate un 244 sau un zecar...
Parca mai e ceva in spate un 244 sau un zecar...
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- YoKoMy
- Membru legendar

-
costy84
- Moderator

dyo67 wrote:De la un prieten am primit 2 fotografii postate pe un forum dedicat mijloacelor de transport in comun din Polonia de un user.
A fost o surpriza!
Daca imaginea este datată corect cel mai probabil autobuzul asta a fost asamblat (sau doar adus pentru teste ca în cazul acelui Rocar-Solaris) la începutul anilor '90 atunci cand s-a cautat un înlocuitor pentru vechea gama urbană, mai mult ca sigur De Simon nu a fost singura varianta pe care au testat-o cei de la Rocar.
Cat despre teoria ca s-a dictat de afară închiderea industriei românești eu unul nu cred în teoria asta deoarece politicienii nostri au dovedit de atâtea ori ca sunt incapabili sa ducă la bun sfârșit obiective care le-au fost impuse, in schimb eu îi consider vinovati pe directorii care nu au realizat sau nu au vrut sa realizeze ca trebuie să devină manageri, pe sindicaliști care au fost muți cat au furat cot la cot cu conducerea si si-au adus aminte care este menirea lor abia cand a ajuns sacul la fund si au realizat ca se duce totul de râpă cat si pe muncitorii care făceau totul de mântuială in ideea ca oricum beneficiarul le ia și așa ca în epoca comunistă ne realizând ca sh-urile le vor lua pâinea de la gura tocmai datorită calitatii! Vinovati suntem toti (poporul) deoarece pe adevărații investitori care chiar puteau sa facă ceva in tara asta i-am alungat cu bâte și pietre (vezi cazul Landini - Semănătoarea) deoarece ne cereau să muncim și am primit cu bratele deschise tot felul de impostori care ne promiteau marea cu sarea și au distrus totul!
-
niku111
- Membru legendar

Chiar mai credeti ca exista solutii pt. revenire sau conducatori onesti indiferent de cea ce conduc?
-
costy84
- Moderator

Daca imbecili astia care se autointituleaza clasa politica ar fi cazati cu totii acolo unde le este locul si ar fi scosi in fata oamenii cu adevarat valorosi marginalizati de dobitocii astia si folositi de straini ar mai fi o sansa dar cine sa faca asta?
- YoKoMy
- Membru legendar

TV 12F la Craiova

- YoKoMy
- Membru legendar

TV 12F la Craiova

- YoKoMy
- Membru legendar

TV 12F la Craiova

- Werner
- Aro Club Romania

Ooooooh! Mai exista? De multi ani sta acolo. Cineva de pe alt forum a vorbit cu omul, am vrut sa-l cumpar, zicea ca nu e de vânzare. Pacat ca zace acolo si-l manânca rugina.
Macar de l-ar pune într-un garaj.
- YoKoMy
- Membru legendar