pana la urma nu vad ce-i asa de ras .... astfel de vehicule nu sunt deloc rare pe strazile din Romania
Mc in Romania
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

Mc in Romania
pana la urma nu vad ce-i asa de ras .... astfel de vehicule nu sunt deloc rare pe strazile din Romania
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- pantelimon
- Membru legendar

Raspuns: Mc in Romania
io nu cred ca v-a mai dura mult pana sa ne intoarcem iar la asa ceva 
-
SERGHEI
- Banat

-
vstef_is
- Membru legendar

Legi sunt... carutele nu au voie pe drumurile modernizate... faptul ca nu se respecta este partea a doua...
Prin Iasi, carutasii mai iau o amenda doua... si apoi vin iarasi... nu au cu ce altceva... si atunci.... asta e... iar vizibilitatea e de cele mai multe ori deplorabila... fara nici un ochi de pisica, de caine, de vulpe, de iepure, de nimic... nici vorba de "sursa luminoasa" pe stanga carutei... sau de circulat cat mai pe marginea drumului...
Am vazut si exceptii ce-i drept, dar nu prea multe... pana una alta nu stiu ce solutie ar putea exista pentru carute... degeaba ii spui omului ca nu are voie, cand el nu are alta alternativa... (microbuze, autobuze taxi nu sunt alternative, pentru ca el vine cu marfa ceva, cu pepeni, cu rosii, cu familia si asa mai departe...)
Prin Iasi, carutasii mai iau o amenda doua... si apoi vin iarasi... nu au cu ce altceva... si atunci.... asta e... iar vizibilitatea e de cele mai multe ori deplorabila... fara nici un ochi de pisica, de caine, de vulpe, de iepure, de nimic... nici vorba de "sursa luminoasa" pe stanga carutei... sau de circulat cat mai pe marginea drumului...
Am vazut si exceptii ce-i drept, dar nu prea multe... pana una alta nu stiu ce solutie ar putea exista pentru carute... degeaba ii spui omului ca nu are voie, cand el nu are alta alternativa... (microbuze, autobuze taxi nu sunt alternative, pentru ca el vine cu marfa ceva, cu pepeni, cu rosii, cu familia si asa mai departe...)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Macar daca ar pune si ei un catadioptru, un felinar ceva......
Nu pot sa inteleg cum de sunt unii atat de .... Nici macar la viata lor nu se gandesc.
Nu pot sa inteleg cum de sunt unii atat de .... Nici macar la viata lor nu se gandesc.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- George
- Administrator

militzia i-a invatat asa,cu aplicarea defectuoasa a codului ala rutier din '68. aceeasi situatie si cu pietonii,care se arunca pe trecere cu gandul ca faci tu pujcarie,nu ca ramane el invalid.Dan CHIRIAC wrote: Nu pot sa inteleg cum de sunt unii atat de .... Nici macar la viata lor nu se gandesc.
stiti ca regulamentul prevedea "obigativitatea acordarii de prioritate pietonilor angajati in traversare",iar meletzianu' statea cu fluieru' la colt de strada sa puna ala picioru' pe trecere si sa iti ia tie permisul,chiar daca tu nu mai puteai opri masina in conditii de siguranta pt trafic...
sunt curios cum se aplica legea acum,cand si pietonul este asimilat participantului la trafic,si legal este raspunzator pentru accident.
apropo de accidente si de cercetarea lor de catre melitzia romana. poate ati aflat deja de incidentul de la raliul brasovului,cand,tot din inconstienta pietonilor si-au spart capu vreo doi de o masina. si vine organu' sa cerceteze,ca omu care si-a continuat cursa "a parasit locul accidentului". si care la parcul de service si-a schimbat usa,ca din cauza de regulament putea fi descalificat,vine organu' sa spuna ca vrea sa ascunda urmele accidentului. si care mai vroia sa ia si masina la verificat de frane. adica,una peste alta,organu' vroia sa cerceteze "dupa codul rutier",desi orice drum pe care se desfasoara un concurs automobilistic este inchis circulatiei publice si nu mai este supus acelorasi reguli...
asa ca ce va mai mira?! organu' e in toate.
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Asa e, politia are partea ei de vina.
Am aflat din presa de accidentul de la raliu. Dupa mintea mea treaba e foarte clara: "victimele" nu aveau ce cauta acolo. Iar daca e de cercetat cineva, poate jandarmii care le-au dat voie. Nu ma mira insa ca organul gandeste asa.
Printre altele, eu umblu cu dovada inlocuitoare de permis din Septembrie 2005, pentru ca am lovit un pieton cu - ATENTIE! - portiera dreapta spate, la cativa metri de o trecere. Asta desi "victima" (care s-a ales cu un picior rupt) a dat declaratie ca nu depune plangere penala, ca se uita in alta parte si i-a venit ideea sa traverseze, etc.
Am aflat din presa de accidentul de la raliu. Dupa mintea mea treaba e foarte clara: "victimele" nu aveau ce cauta acolo. Iar daca e de cercetat cineva, poate jandarmii care le-au dat voie. Nu ma mira insa ca organul gandeste asa.
Printre altele, eu umblu cu dovada inlocuitoare de permis din Septembrie 2005, pentru ca am lovit un pieton cu - ATENTIE! - portiera dreapta spate, la cativa metri de o trecere. Asta desi "victima" (care s-a ales cu un picior rupt) a dat declaratie ca nu depune plangere penala, ca se uita in alta parte si i-a venit ideea sa traverseze, etc.
- George
- Administrator

imi pare rau sa aud asta...cu pietonu'. da' dupa ce ca cerceteaza aiurea,o mai si taragane. de un an jumate? ce handicapati...
asta era marea greseala a codului vechi:faptul ca accidentul cu victima era cercetat dupa codul penal.adica ori ca ai dat cu usa in el,ori cu ciomagul in cap,tot vatamare corporala o cheama.nu tinea cont ca pietonul e participant la trafic si tre sa se supuna acelorasi reguli ca si soferul. acuma au schimbat codu',insa mentalitatea...nu cred. de aia sunt curios.
cu raliul,e alta problema. ori organizatorul plateste "cap de vita furajata" si cheama jandarmi putini,ori jandarmeria,sa scoata profit mare si salarii mari la sefi,incearca sa asigure ordinea cu doi juveti. la locul cu pricina erau doi jandarmi,iar popor...vreo suta,doo. au dat si ei din gura si acum se scuza ca aia nu au ascultat. in schimb,la stadioane pun mana pe bata si ii fac sa asculte,desi sansele sa moara pe stadion sunt infime,comparativ cu o cursa de masini.
asta era marea greseala a codului vechi:faptul ca accidentul cu victima era cercetat dupa codul penal.adica ori ca ai dat cu usa in el,ori cu ciomagul in cap,tot vatamare corporala o cheama.nu tinea cont ca pietonul e participant la trafic si tre sa se supuna acelorasi reguli ca si soferul. acuma au schimbat codu',insa mentalitatea...nu cred. de aia sunt curios.
cu raliul,e alta problema. ori organizatorul plateste "cap de vita furajata" si cheama jandarmi putini,ori jandarmeria,sa scoata profit mare si salarii mari la sefi,incearca sa asigure ordinea cu doi juveti. la locul cu pricina erau doi jandarmi,iar popor...vreo suta,doo. au dat si ei din gura si acum se scuza ca aia nu au ascultat. in schimb,la stadioane pun mana pe bata si ii fac sa asculte,desi sansele sa moara pe stadion sunt infime,comparativ cu o cursa de masini.
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

E, m-am cam obisnuit. La 30 de zile, pac, o vizita la Udriste.
Eu ca eu, dar am intalnit pe unii care merg cu dovada de doi ani jumate, chiar si trei.
In rest, dupa ce ca legile sunt cum sunt le mai si aplicam stramb.......
Eu ca eu, dar am intalnit pe unii care merg cu dovada de doi ani jumate, chiar si trei.
In rest, dupa ce ca legile sunt cum sunt le mai si aplicam stramb.......
- MagnuM
- Membru Devotat

Re: Raspuns: Mc in Romania
Foarte ciudat! Unde s-a intamplat?Dan CHIRIAC wrote:... Printre altele, eu umblu cu dovada inlocuitoare de permis din Septembrie 2005, pentru ca am lovit un pieton cu - ATENTIE! - portiera dreapta spate, la cativa metri de o trecere. Asta desi "victima" (care s-a ales cu un picior rupt) a dat declaratie ca nu depune plangere penala, ca se uita in alta parte si i-a venit ideea sa traverseze, etc.
Pe 17.12.2002 am avut accident mortal, in Lilieci, pe DN 2; am stat cu dovada 15 saptamani, pana la finalizarea expertizei, cand, s-a hotarat neanceperea urmaririi penale.
Pe 05.05.2004 am avut accident cu vatamare corporala grava, in Bucuresti, pe sos. d-na Ghica; nici macar nu mi-a retinut permisul, pana la finalizarea expertizei, cand, s-a hotarat neanceperea urmaririi penale.
Iar tu, stai pe dovada de un an jumate... pentru un accident minor?!
Chevrolet Suburban V2500 Silverado

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea