Vanzari
Moderator: costy84
- George
- Administrator

Re: Vanzari
Dexu' e clar, bre, ce nu intelegeti? Samsar e ala care traieste din vanzari/cumparari. Sau, cui ii spunem noi, pe aici, asa, ala care intra sa vanda ceva, si apoi dispare. Eventual da si teapa. Adica, singurul lui interes pentru forum este ala de a vinde ceva. Forumul asta nu e facut pentru comert. In rest e can can.
ARO CLUB ROMANIA
- florian
- Membru legendar

Rica, zece piese le pot vinde una cate una si in total fac zece. Nu asta este idea.
- florian
- Membru legendar

George, atunci schimba regulile jocului.
Numai cel care are agregat si se chinuie cu el are dreptul sa faca comert cu ce are disponibil sau cu ce-i prisoseste.
Este mult mai simplu. Mult mai clar. Ma rog....este o variant.
Numai cel care are agregat si se chinuie cu el are dreptul sa faca comert cu ce are disponibil sau cu ce-i prisoseste.
Este mult mai simplu. Mult mai clar. Ma rog....este o variant.
- George
- Administrator

Re: vand consumabile aro
2,5 lei este comisionul bancii, la incasarea banilor in cont. Daca cineva plateste 5 lei, ajung doar 2,5 la club. Daca cerem mai mult, (ca sa nu spun ca si de aia 5 lei) vor fi discutii, ca de ce, ca cine ce face cu banii, ca mi-i da mie (vezi cum zice cartus, ca e forumul meu si sunt d-zeu). N-ar fi mai simplu sa ramana asa?! Nimeni nu plateste nimic, dar nici nu acceptam comerciantii? Pentru comert exista varu', mercadoru si alte situri care aduc jdemii de vizitatori. Noi n-am infiintat forumul sau clubul ca pe un srl, sa faca bani pt cineva. Si mi se pare firesc si de bun simt ca nici altcineva sa nu faca bani pe spinarea clubului. Aia care sunt activi la bursa, n-au completat niciodata declaratia aia de 2%, care nu-i costa nimic. Dar sa mai dea 5 lei...sa fim seriosi, rica.
ARO CLUB ROMANIA
- rica
- Membru de elita

Poi asa elimini eventuale magazine care mai au ceva piese ramase. 
Sau pe cei care au dat agregatu' si acum vor sa dea si piesele.
Sau pe cei care au dat agregatu' si acum vor sa dea si piesele.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- florian
- Membru legendar

Poate idea mea nu este cea mai bune. Poate sunt si alte variante in asa fel incat toata comunitatea sa fie multumita.
Poate prezenta samsarilor nu este atat de nociva. Cine vrea cumpara ci nu nu cumpara. Dar macar avem o diversitate de piese disponibile pe care niciun magazine nu le poate oferi.
Poate prezenta samsarilor nu este atat de nociva. Cine vrea cumpara ci nu nu cumpara. Dar macar avem o diversitate de piese disponibile pe care niciun magazine nu le poate oferi.
- rica
- Membru de elita

Aici ai mare dreptate.
Samsarul asta face, cauta, gaseste si revinde.
Eu cred ca prezenta samsarilor este bine venita mai ales in situatia ca piesele devin tot mai rare.
Sa le fie permisa prezenta si sa faca o sectiune unde cumparatorul sa isi spuna parerea si asa se alg cei buni de tzepari.
Zic sio...
Samsarul asta face, cauta, gaseste si revinde.
Eu cred ca prezenta samsarilor este bine venita mai ales in situatia ca piesele devin tot mai rare.
Sa le fie permisa prezenta si sa faca o sectiune unde cumparatorul sa isi spuna parerea si asa se alg cei buni de tzepari.
Zic sio...
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- florian
- Membru legendar

Se pare ca nu reusesc sa ma fac inteles.
Ce nu pot dona o sa le pun pe varu sau pe mercador. Eu nu mi-am propus sa fac bani de pe urma acestui forum. Eu sunt unul dintre cei care au donat piese importante colegilor si sunt unul dintre cei care au facut achizitii din bani proprii pentru necesitatile altor colegi dragi mie.
Vanzari pentru mine este un subiect inchis.
Ce nu pot dona o sa le pun pe varu sau pe mercador. Eu nu mi-am propus sa fac bani de pe urma acestui forum. Eu sunt unul dintre cei care au donat piese importante colegilor si sunt unul dintre cei care au facut achizitii din bani proprii pentru necesitatile altor colegi dragi mie.
Vanzari pentru mine este un subiect inchis.
- rica
- Membru de elita

Eu nu cred ca ai fost banuit de samsareala.
Sunt cateva exemple care si-au facut cont si direct in bazar s-au oprit.
Cu aceia este o problema, nu cu tine sau cu mironut de exemplu.
Sunt cateva exemple care si-au facut cont si direct in bazar s-au oprit.
Cu aceia este o problema, nu cu tine sau cu mironut de exemplu.
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- George
- Administrator

florian, ai incercat sa pui vreun anunt de vanzare si s-a luat vreun moderator de tine? Ca nu iti inteleg nelamurirea. Rica a exemplificat foarte bine si clar.
ARO CLUB ROMANIA
- florian
- Membru legendar

Mai fac o remarca si termin definitiv. aro de vanzare in franta. Constantin era-este-va fi un samsar ? din punctual meu de vedere NICIODATA. Si a postat mai mult decat toti vanzatorii de piese la un loc.
- florian
- Membru legendar

George, inca una si ma duc...
Aici discutam principii. Un om constient ( educat-informat ) nu se baga in ceva care s-ar putea intoarce impotriva lui
Aici discutam principii. Un om constient ( educat-informat ) nu se baga in ceva care s-ar putea intoarce impotriva lui
- rica
- Membru de elita

Contantin o face sa ajute comunitatea.
Samsarul o face sa faca bani.
Asta este diferenta intre voi si ei.
Samsarul o face sa faca bani.
Asta este diferenta intre voi si ei.
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- rica
- Membru de elita

Dar un samsar nu are prinpii, el vrea sa faca bani, chiar daca stie ca vinde o piesa defecta sau o masina legata cu sarma sa tina cat dam o tura de proba, pana faci actele.florian wrote:George, inca una si ma duc...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- George
- Administrator

florian, exista si topicul cu "anunturi de pe net". Constantin nu pune anunturi cu masinile lui, ci anunturi din Franta. La fel ca si pe cel cu anunturi de pe net, poate posta oricine, si nu numai Constantin...lucru care s-a si intamplat. Vezi numai ultima pagina: viewtopic.php?f=50&t=6932&start=555
Imi pare ca tu cauti nod in papura, acum.
Imi pare ca tu cauti nod in papura, acum.
ARO CLUB ROMANIA