vstef_is wrote: As fi si eu interesat, unde e intalnirea?
Intalnire in BRAN, Duminica 3 Februarie 2008
Moderator: costy84
- florin75
- Membru de elita

Re: Intalnire in BRAN, Duminica 3 Februarie 2008
- Augustin
- Junior

Florine ..tu nu vi?
- baciudibaciu
- Membru legendar

Contramandez ! Decat sa vin cu Renaultul la o intalnire de AROisti mai bine stau dreacului acasa
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Augustin
- Junior

Baciule nu conteaza cu ce vi..cu Renaultul, cu motoreta, calare pe bat sau pe covor...important e sa ne vedem si sa ne cunoastem .La un pahar si o friptura putem discuta o caruta de lucruri.Stefan vine de la Deva si e in drum spre Iasi.Nu cred ca ar vrea sa intre in teren maine.Eu vin cu Andrei243 si cu nevestele.
-
costel_bv
- Membru

Desi din Brasov nu pot participa la aceasta intrunire din motive de serviciu dar sper sa se faca o reeditare cit mai curind pe care nu o voi rata.Poate dupa ce se incalzeste vremea vor veni colegi mai multi din toata tara am putea organiza un mic congres.Doresc participantilor vreme buna si fara probleme la masini.As dori ca membrii clubului din Brasov sau imprejurimi sa ne organizam asa cum au facut colegii din alte judete si sa ne cunoastem mai bine nu doar de pe indicativele folosite pe forum.Rog membrii brasoveni sa-mi dea un mesaj cu numele,nr.telefon,adr mail ca sa fac o centralizare a lor si sa putem organiza niste evenimente placute.Poate chiar mediatizate prin presa si televiziune ,asa lumea va ajunge sa stie "cine e si ce vrea posesorii de aro si simpatizantii lor".
-
- florin75
- Membru de elita

Si "ce vrea posesorii de aro si simpatizantii lor"?costel_bv wrote: Poate chiar mediatizate prin presa si televiziune ,asa lumea va ajunge sa stie "cine e si ce vrea posesorii de aro si simpatizantii lor".
-
costel_bv
- Membru

Ma refeream la posibilitatea de a schimba informatii despre problemele de la masini ,piese de schimb ,surse de aprovizionare si altele in domeniu
-
- florin75
- Membru de elita

Si pt asta trebuie sa vina TV-ul, presa? Sa fim seriosi!costel_bv wrote: Ma refeream la posibilitatea de a schimba informatii despre problemele de la masini ,piese de schimb ,surse de aprovizionare si altele in domeniu