http://radioconstanta.ro/2015/02/10/ins ... in-trafic/
Inspectorii ANAF vor putea opri mașini în trafic
Conform unei Hotărâri de Guvern elaborate de Ministerul Administrației și Internelor, inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală vor avea dreptul să oprească participanții la trafic.
Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 54/2010 privind unele măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, au fost modificate și completate dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în sensul introducerii obligativității, pentru participanții la trafic, de a respecta și semnalele efectuate de către funcționarii Agenției Naționale de Administrare Fiscală aflați în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.
De asemenea, autovehiculele aparținând Agenției Naționale de Administrare Fiscală, inscripționate potrivit legii, vor fi incluse în categoria vehiculelro de care se poate fac uz pentru a se transmite dispoziții și indicații participanților la trafic sau pentru a se efectua semnalele de oprire.
-
costy84
- Moderator

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

Re: Inspectorii ANAF vor putea opri mașini în trafic
Pentru ce sa opreasca???
-
lacusta
- Incepator

Doar daca ai ceva probleme cu ANAF si te dai disparut. Daca-ti vad masina in trafic sau au cunostinta ca te afli intr-una,te pot opri. Sunt ,de fapt, Politia Economica.
In Italia, am vazut ca-s dotati aia de la fisc de zici ca Rambo e mic copil. Elicoptere,masini,arme automate....
Nu te vor opri pentru chestiuni rutiere.
In Italia, am vazut ca-s dotati aia de la fisc de zici ca Rambo e mic copil. Elicoptere,masini,arme automate....
-
costel13
- Nou venit

Cei de la ANAF opresc in general autoutilitare pentru a verifica documentele de însoțire ( factura) a mărfurilor pe care aceștia le transporta. Ei zic ca vor sa limiteze evaziunea fiscală.
-
lacusta
- Incepator

Asta o face si Politia Rutiera.
- mihai71
- Membru Devotat

Astia isi aduc aminte de timpu lu Ceasca te opreau cei de IRTA. O tara de ca..... nu mai stiu cum sa ia pielea dupa om.
Rockere partidul te vrea tuns
- rica
- Membru de elita

Avea unu cateva sute de loganuri pe stoc si a gasit cui sa le dea.
Cum au aparut asa vor disparea.
Comisionul a fost incasat, stocul lichidat...
Cum au aparut asa vor disparea.
Comisionul a fost incasat, stocul lichidat...
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
lacusta
- Incepator

Au fost achizitionate direct de la producator.
- rica
- Membru de elita

Asta zic ei ofcial.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
lacusta
- Incepator

Nu,asta am zis eu si stiu ce zic,ca altfel nu raspundeam daca nu stiam.
-
lica_lkw
- Membru de elita

Dispare garda financiara si apare ANAF antifrauda. In ceea ce priveste comparatia cu Guardia di finanza italiana...te poate opri si amenda si pentru contraventii/infractiuni rutiere. Sunt cei mai de temut pe strazile din Italia,si nu vorbesc din auzite.lacusta wrote:Doar daca ai ceva probleme cu ANAF si te dai disparut. Daca-ti vad masina in trafic sau au cunostinta ca te afli intr-una,te pot opri. Sunt ,de fapt, Politia Economica.
Cine se ocupă de aceste infracțiuni?
Poliția rutieră, Poliția de stat, „Carabinieri”, „Guardia di Finanza” (Garda Financiară) și „Polizia Municipale” (Poliția municipală) se ocupă de infracțiunile rutiere. În anumite cazuri, vă pot amenda și „ausiliari del traffico” (voluntarii rutieri).
Sursa: https://e-justice.europa.eu/content_rig ... dSubpage=5