Dacia Logan/Sandero

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

Re: Dacia Logan-un succes

Post by SERGHEI »

Sambata am vazut si eu cum arata pe viu un Logan Pick -up.......Arata super...sincer.Felicitari francezilor,chiar au scos o masina care are loc pe piata romaneasca si nu numai..arata si bine si este si buna..Respect.

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Eu visez la un Logan de 7 locuri cu un motor de 19 Tdi si daca s-ar baga si un 4x4 pe ea ar rupe gura tuturor constructorilor zic eu.........sigur ramane de discutat pretzul..dar daca s-ar gasi un pretz rezonabil m-asi baga la una d-asta asa cum visez eu mai sus.....Am mers cu logan breck si imi place suspensia...pe gropi nu prea le simte si e spatioasa e chiar o masina de familie reusita ....acum sa vedem in timp cum se comporta.
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

Mi-am luat si eu un MCV de 7 locuri, sunt foarte multumit de el. Motor 1,6, nu consuma mai mult de 7,5% mixt (depinde si cum il exploatezi). Spatios, nu gluma. Pana acum fara probleme, sper ca nici nu vor fi.
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Loganul pe care-l folosesc zilnic in scopuri domestice, are 16000km, 11 luni si nici o problema. Ar fi una...ia cazut un surub de la scut si zdrangane la denivelari.
La revizia de 15k am zis mesterului de el, i-am si strecurat un stimulent in "bozonar", dar, dupa 1000km e la fel...cu clopotei sub motor. Ce am observat, e ca sub pres si sub stratul de izolatie din polistiren apare condens (balta) spar sa fie suficient protejat la coroziune.

Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Dacia Sandero

Post by Misi din Cluj »

Astazi am ramas masca…  :o

Dacia Sandero

http://www.automarket.ro/stiri/premiera ... -9942.html

Voi ati mai auzit de asa ceva?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Re: Dacia Sandero

Post by Misi din Cluj »

Dimensiuni si date tehnice:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

nu ai auzit pana acum de ea,deloc?! de cand se vorbeste... au aparut chiar si poze cu masini de teste prin mioveni,pe strada...  :-"
sincer,mi-ar placea sa scoata o varianta in 3 usi...mai ca mi-as lua una. arata tare bine,si acum se poate spune ca DACIA intra in randul lumii,intr-adevar,si se poate bate cu multi! personal am incredere mai mare in ce se face la colibasi decat in orice alta parte pe unde se fabrica reno,de exemplu. reno m-a dezamagit,dacia nu...la acelasi numar de km!
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

si inca de cand

practic e un logan fara cur (pardon portbagaj) cu ceva imbunatatiri la interior (atat design cat si calitatea materialelor)

se discuta si razdiscuta despre ea pe daciaclub.ro

ultima strigare este ca va fi pusa-n vanzare de anul asta (aprilie) si va costa cam la fel ca Loganul berlina
Keo wrote: nu ai auzit pana acum de ea,deloc?! de cand se vorbeste... au aparut chiar si poze cu masini de teste prin mioveni,pe strada...  :-"
sincer,mi-ar placea sa scoata o varianta in 3 usi...mai ca mi-as lua una. arata tare bine,si acum se poate spune ca DACIA intra in randul lumii,intr-adevar,si se poate bate cu multi! personal am incredere mai mare in ce se face la colibasi decat in orice alta parte pe unde se fabrica reno,de exemplu. reno m-a dezamagit,dacia nu...la acelasi numar de km!
la ce-ti trebe in 3 usi?

loganul nu e masina sport si daca o fac intr-o singura usa .... la motoare trebuie umblat
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

tarzy wrote: la ce-ti trebe in 3 usi?
sa nu mai fia asa urata
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
cipy
Incepator
Incepator

Post by cipy »

Am vazut chiar ieri niste Sandero in clolibasi.erau in probe.Nu stiu de ce dar in poze ti se par masini frumoase,elegante,si cand le vezi in realitate ti se schimba parerea despre ele.Mie unul nu imi plac.
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

De discutat se discuta de mult despre Dacia cu 5 usi, insa nu ma asteptam la forma asta rorunjita, cu farurile "japoneze".
Are o forma prea japoneza sau coreeana.
Sa vedem cum arata in realitate...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

cristi-devildnb wrote:
tarzy wrote: la ce-ti trebe in 3 usi?
sa nu mai fia asa urata
ai mha ... da-o in spanac ... voi oti vrea ca la bani astia sa arate a maserati
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Mie imi pare ca arata super fain, si ma bate un gand!
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Noul logo nu-i asa de nou. Mai stiti vechiul logo de pe la inceputuri?? Geometria seamana mult. E cel vechi, restilizat masiv cei drept. Un lucru bun zic io, sa nu se renunte la o emblema ce a facut mai bine de trei decenii. Practic mie mi se pare ca s-a trecut la o varianta oarecum 3D, ceea ce s-a intamplat la marea majoritate a firmelor auto in ultimul timp.
Cei de la EvZ s-au grabit cu simularile vis a vis de noua sigla. Le-a iesit un "rahat cu perje" atata-i duce neuronu
Ia vedeti vechea si noua!
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

;D si io ma mir ce SMART is ;D.

Post Reply