Dacia Logan/Sandero
-
SERGHEI
- Banat

Re: Dacia Logan-un succes
Sambata am vazut si eu cum arata pe viu un Logan Pick -up.......Arata super...sincer.Felicitari francezilor,chiar au scos o masina care are loc pe piata romaneasca si nu numai..arata si bine si este si buna..Respect.
- Schumy
- Membru de elita

Eu visez la un Logan de 7 locuri cu un motor de 19 Tdi si daca s-ar baga si un 4x4 pe ea ar rupe gura tuturor constructorilor zic eu.........sigur ramane de discutat pretzul..dar daca s-ar gasi un pretz rezonabil m-asi baga la una d-asta asa cum visez eu mai sus.....Am mers cu logan breck si imi place suspensia...pe gropi nu prea le simte si e spatioasa e chiar o masina de familie reusita ....acum sa vedem in timp cum se comporta.
- silvester
- Membru

Mi-am luat si eu un MCV de 7 locuri, sunt foarte multumit de el. Motor 1,6, nu consuma mai mult de 7,5% mixt (depinde si cum il exploatezi). Spatios, nu gluma. Pana acum fara probleme, sper ca nici nu vor fi.
- Elijah
- Membru Devotat

Loganul pe care-l folosesc zilnic in scopuri domestice, are 16000km, 11 luni si nici o problema. Ar fi una...ia cazut un surub de la scut si zdrangane la denivelari.
La revizia de 15k am zis mesterului de el, i-am si strecurat un stimulent in "bozonar", dar, dupa 1000km e la fel...cu clopotei sub motor. Ce am observat, e ca sub pres si sub stratul de izolatie din polistiren apare condens (balta) spar sa fie suficient protejat la coroziune.
La revizia de 15k am zis mesterului de el, i-am si strecurat un stimulent in "bozonar", dar, dupa 1000km e la fel...cu clopotei sub motor. Ce am observat, e ca sub pres si sub stratul de izolatie din polistiren apare condens (balta) spar sa fie suficient protejat la coroziune.
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Dacia Sandero
Astazi am ramas masca… 
Dacia Sandero
http://www.automarket.ro/stiri/premiera ... -9942.html
Voi ati mai auzit de asa ceva?
Dacia Sandero
http://www.automarket.ro/stiri/premiera ... -9942.html
Voi ati mai auzit de asa ceva?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Re: Dacia Sandero
Dimensiuni si date tehnice:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- George
- Administrator

nu ai auzit pana acum de ea,deloc?! de cand se vorbeste... au aparut chiar si poze cu masini de teste prin mioveni,pe strada... 
sincer,mi-ar placea sa scoata o varianta in 3 usi...mai ca mi-as lua una. arata tare bine,si acum se poate spune ca DACIA intra in randul lumii,intr-adevar,si se poate bate cu multi! personal am incredere mai mare in ce se face la colibasi decat in orice alta parte pe unde se fabrica reno,de exemplu. reno m-a dezamagit,dacia nu...la acelasi numar de km!
sincer,mi-ar placea sa scoata o varianta in 3 usi...mai ca mi-as lua una. arata tare bine,si acum se poate spune ca DACIA intra in randul lumii,intr-adevar,si se poate bate cu multi! personal am incredere mai mare in ce se face la colibasi decat in orice alta parte pe unde se fabrica reno,de exemplu. reno m-a dezamagit,dacia nu...la acelasi numar de km!
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

si inca de cand
practic e un logan fara cur (pardon portbagaj) cu ceva imbunatatiri la interior (atat design cat si calitatea materialelor)
se discuta si razdiscuta despre ea pe daciaclub.ro
ultima strigare este ca va fi pusa-n vanzare de anul asta (aprilie) si va costa cam la fel ca Loganul berlina
loganul nu e masina sport si daca o fac intr-o singura usa .... la motoare trebuie umblat
practic e un logan fara cur (pardon portbagaj) cu ceva imbunatatiri la interior (atat design cat si calitatea materialelor)
se discuta si razdiscuta despre ea pe daciaclub.ro
ultima strigare este ca va fi pusa-n vanzare de anul asta (aprilie) si va costa cam la fel ca Loganul berlina
la ce-ti trebe in 3 usi?Keo wrote: nu ai auzit pana acum de ea,deloc?! de cand se vorbeste... au aparut chiar si poze cu masini de teste prin mioveni,pe strada...
loganul nu e masina sport si daca o fac intr-o singura usa .... la motoare trebuie umblat
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- cristi-devildnb
- Membru de elita

sa nu mai fia asa uratatarzy wrote: la ce-ti trebe in 3 usi?
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- cipy
- Incepator

Am vazut chiar ieri niste Sandero in clolibasi.erau in probe.Nu stiu de ce dar in poze ti se par masini frumoase,elegante,si cand le vezi in realitate ti se schimba parerea despre ele.Mie unul nu imi plac.
- Misi din Cluj
- Membru legendar

De discutat se discuta de mult despre Dacia cu 5 usi, insa nu ma asteptam la forma asta rorunjita, cu farurile "japoneze".
Are o forma prea japoneza sau coreeana.
Sa vedem cum arata in realitate...
Are o forma prea japoneza sau coreeana.
Sa vedem cum arata in realitate...
- tarzy
- Membru legendar

ai mha ... da-o in spanac ... voi oti vrea ca la bani astia sa arate a maseraticristi-devildnb wrote:sa nu mai fia asa uratatarzy wrote: la ce-ti trebe in 3 usi?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
vstef_is
- Membru legendar

Mie imi pare ca arata super fain, si ma bate un gand!
- Elijah
- Membru Devotat

Noul logo nu-i asa de nou. Mai stiti vechiul logo de pe la inceputuri?? Geometria seamana mult. E cel vechi, restilizat masiv cei drept. Un lucru bun zic io, sa nu se renunte la o emblema ce a facut mai bine de trei decenii. Practic mie mi se pare ca s-a trecut la o varianta oarecum 3D, ceea ce s-a intamplat la marea majoritate a firmelor auto in ultimul timp.
Cei de la EvZ s-au grabit cu simularile vis a vis de noua sigla. Le-a iesit un "rahat cu perje" atata-i duce neuronu
Ia vedeti vechea si noua!
Cei de la EvZ s-au grabit cu simularile vis a vis de noua sigla. Le-a iesit un "rahat cu perje" atata-i duce neuronu
Ia vedeti vechea si noua!
- Elijah
- Membru Devotat