diferential L25

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
alcool online
Membru
Membru

diferential L25

Post by alcool online »

imi poate spune cineva daca pot sa imi dau seama de tipul de diferential fara sa il dau jos de pe masina?
si cu ce tip de diferential venea L25-ul din fabrica
merci
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: diferential L25

Post by tarzy »

alcool online wrote: imi poate spune cineva daca pot sa imi dau seama de tipul de diferential fara sa il dau jos de pe masina?
si cu ce tip de diferential venea L25-ul din fabrica
merci
8/33

11/41 - avea numa Brasovul

ce vrei sa faci cu masina? ... un Brasov cu 8/33 ar trebui sa rupa in teren .... da .... sa nu depasesca 70 Km/h pe sosea
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
alcool online
Membru
Membru

Post by alcool online »

pai am diferentialu pe fata care scapa si vreau sa il schimb, numai ca nu stiu fix de care e, ca masina mea nu merge foarte repede si original a avut L25 dupa care a fost remotorizata cu bv si nu stiu sigur daca au fost schimbate si diferentialele
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
Augustin
Junior
Junior

Post by Augustin »

Pai nu e mai usor sa il intrebi pe Stefan? Nu el a vandut masina?

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

I-am zis dar nu ma crede  ;D
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

alcool online wrote: pai am diferentialu pe fata care scapa si vreau sa il schimb, numai ca nu stiu fix de care e, ca masina mea nu merge foarte repede si original a avut L25 dupa care a fost remotorizata cu bv si nu stiu sigur daca au fost schimbate si diferentialele
stai linistit ca prea repede nu merge nici un aro

inainte sa-o cumpere Stef ... am vazut si eu masina .... si stiu a cuyi a fost ... bag mana-n foc ca a schimbat si grupurile cu 11/41
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Sigur le-a schimbat...
George
Administrator
Administrator

Post by George »

tarzy wrote: inainte sa-o cumpere Stef ... am vazut si eu masina .... si stiu a cuyi a fost ... bag mana-n foc ca a schimbat si grupurile cu 11/41
nu uita,ca remotorizarea n-a facut-o cine stii tu ca a fost a lui. el asa a luat-o,de la altcineva.  :-" :-"
ARO CLUB ROMANIA
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Stie tarzy a cui a fost inainte mea, si stiu sigur ca si-a schimbat grupurile... ma rog, poveste lunga facuta scurta, eu i-am zis lu' alcool cam ce i-as recomanda si cu ce o sa il ajut :)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

stefane,iar te ia gura pe dinainte?! pai cine l-a dus pe tarzy sa vada masina,inainte s-o iei tu?
eu ziceam ca n-a schimbat motorul cel de la care ai luat-o tu,ci proprietarul dinaintea lui. iar pe vorbele celui ce ti-a vandut-o tie,am facut un drum degeaba,si am pierdut o zi din viata...ca sa zic asa!
@alcool: pune mana si da-l jos,si numara dintii,nu te mai lua dupa vorbe,ca cine stie ce traznai mai faci...
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Cel mai corect: desfa-l si numara!
Oricum inteleg ca este paradit si trebuie dat jos...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

si casa nu te muncesti totusi atata  ::) desfa busonu de la puntea spate ala de umplere baga degetu manjeste cu vopsea alba sau galbena un dinte de la coroana care o vezi foarte bine luminand cu o lanterna  apoi pui pe cineva sa invarta usor de cardan si numeri nu inainte de a suspenda una din roti

Post Reply