diferential L25
- alcool online
- Membru

diferential L25
imi poate spune cineva daca pot sa imi dau seama de tipul de diferential fara sa il dau jos de pe masina?
si cu ce tip de diferential venea L25-ul din fabrica
merci
merci
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
- tarzy
- Membru legendar

Re: diferential L25
8/33alcool online wrote: imi poate spune cineva daca pot sa imi dau seama de tipul de diferential fara sa il dau jos de pe masina?
merci
11/41 - avea numa Brasovul
ce vrei sa faci cu masina? ... un Brasov cu 8/33 ar trebui sa rupa in teren .... da .... sa nu depasesca 70 Km/h pe sosea
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- alcool online
- Membru

pai am diferentialu pe fata care scapa si vreau sa il schimb, numai ca nu stiu fix de care e, ca masina mea nu merge foarte repede si original a avut L25 dupa care a fost remotorizata cu bv si nu stiu sigur daca au fost schimbate si diferentialele
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
- Augustin
- Junior

Pai nu e mai usor sa il intrebi pe Stefan? Nu el a vandut masina?
-
vstef_is
- Membru legendar

I-am zis dar nu ma crede 
- tarzy
- Membru legendar

stai linistit ca prea repede nu merge nici un aroalcool online wrote: pai am diferentialu pe fata care scapa si vreau sa il schimb, numai ca nu stiu fix de care e, ca masina mea nu merge foarte repede si original a avut L25 dupa care a fost remotorizata cu bv si nu stiu sigur daca au fost schimbate si diferentialele
inainte sa-o cumpere Stef ... am vazut si eu masina .... si stiu a cuyi a fost ... bag mana-n foc ca a schimbat si grupurile cu 11/41
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
vstef_is
- Membru legendar

Sigur le-a schimbat...
- George
- Administrator

nu uita,ca remotorizarea n-a facut-o cine stii tu ca a fost a lui. el asa a luat-o,de la altcineva.tarzy wrote: inainte sa-o cumpere Stef ... am vazut si eu masina .... si stiu a cuyi a fost ... bag mana-n foc ca a schimbat si grupurile cu 11/41
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

Stie tarzy a cui a fost inainte mea, si stiu sigur ca si-a schimbat grupurile... ma rog, poveste lunga facuta scurta, eu i-am zis lu' alcool cam ce i-as recomanda si cu ce o sa il ajut 
- George
- Administrator

stefane,iar te ia gura pe dinainte?! pai cine l-a dus pe tarzy sa vada masina,inainte s-o iei tu?
eu ziceam ca n-a schimbat motorul cel de la care ai luat-o tu,ci proprietarul dinaintea lui. iar pe vorbele celui ce ti-a vandut-o tie,am facut un drum degeaba,si am pierdut o zi din viata...ca sa zic asa!
@alcool: pune mana si da-l jos,si numara dintii,nu te mai lua dupa vorbe,ca cine stie ce traznai mai faci...
eu ziceam ca n-a schimbat motorul cel de la care ai luat-o tu,ci proprietarul dinaintea lui. iar pe vorbele celui ce ti-a vandut-o tie,am facut un drum degeaba,si am pierdut o zi din viata...ca sa zic asa!
@alcool: pune mana si da-l jos,si numara dintii,nu te mai lua dupa vorbe,ca cine stie ce traznai mai faci...
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Cel mai corect: desfa-l si numara!
Oricum inteleg ca este paradit si trebuie dat jos...
Oricum inteleg ca este paradit si trebuie dat jos...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- pantelimon
- Membru legendar

si casa nu te muncesti totusi atata
desfa busonu de la puntea spate ala de umplere baga degetu manjeste cu vopsea alba sau galbena un dinte de la coroana care o vezi foarte bine luminand cu o lanterna apoi pui pe cineva sa invarta usor de cardan si numeri nu inainte de a suspenda una din roti