VREAU MRL
- pantelimon
- Membru legendar

VREAU MRL
DE CATE ORI VINE NENOROCITU DE CHELU CU TV-U PA LA MINE MA BAGA IN BOALA CU MRL-URILE LUI
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
georgenis
- Membru de elita

Re: VREAU MRL
Sunt din acelea automate?
- pantelimon
- Membru legendar

nuuuu asa arata fara MRL
nentu dan chiriac a zis ca sa pun poze ca poate afla el pa undeva braziliene
- Victor
- Membru de elita

Nea Pantelimoane vezi ca aveau aia de la com nico serv. montara pe cazanele noastre de la UM.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Nenea Pantelimon are 4x4 permanent la TV. Ca sa poata monta MRL ii trebuie un soi de kit de conversie in afara de MRL-urile propriuzise.
AVM Brazilia face si astfel de kit-uri pentru unele tipuri de masini (Ford si GM). Le-am scris si i-am intrebat daca fabrica si pentru TV sau cred ca se portiveste ceva din ceea ce fabrica. Astept raspuns.
AVM Brazilia face si astfel de kit-uri pentru unele tipuri de masini (Ford si GM). Le-am scris si i-am intrebat daca fabrica si pentru TV sau cred ca se portiveste ceva din ceea ce fabrica. Astept raspuns.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- pantelimon
- Membru legendar

multumesc nea dane.nu e 4x4 permanent,doar se imvart fiarele de pe fata aiurea pe asfalt.
victore baga si tu un nr de tel. ceva
victore baga si tu un nr de tel. ceva
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Am primit raspuns de la brazilieni, le-am scris din nou ... etc...
Am ajuns la urmatoarea concluzie: nu fabrica kit-uri de conversie si MRL-uri pentru tipul asta de masina, dar daca le trimit schita anexata, completata cu datele rezultate din masuratori, verifica daca exista vre-un model compatibil printre cele pe care le fabrica.
Domn Pantelimon, aveti cuvantul... (sau - ma rog - pixul, sublerul, dupa caz...).
Am ajuns la urmatoarea concluzie: nu fabrica kit-uri de conversie si MRL-uri pentru tipul asta de masina, dar daca le trimit schita anexata, completata cu datele rezultate din masuratori, verifica daca exista vre-un model compatibil printre cele pe care le fabrica.
Domn Pantelimon, aveti cuvantul... (sau - ma rog - pixul, sublerul, dupa caz...).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- myke
- Membru legendar

Dane tu parca ai avm-uri pe a ta.Au ceva plastice care crapa prin ele ca asa vorbesc gurile rele.Am avut modelul nou de aro, ala cu coroana nu cu ace si am fost super multumit (dupa niste modificari).Acuma trebuind sa o iau de la 0 cu totul, pretul fiind aproximativ acelasi tu ce zici....se merita?Ma intereseaza sa tina sa nu crape ceva prin ele si sa ramin in virf de munte........Dan CHIRIAC wrote: Am primit raspuns de la brazilieni, le-am scris din nou ... etc...
-
mosu
- Membru Devotat

Ca si principiu modelul fara ace,cel cu coroana este similar cu avm-ul.Plastic are si al nostru la coroana si se gaseste ca piesa de schimb eu cred ca sunt destul de fiabile, Ce modificari i-ai facut celui romanesc?Eu am tot modelul fara ace si nu a dat rateuri nici o data,altfel as fi pus avm ca eu am auzit numai de bine despre ele.La acelasi pret as lua avm ca romanii dupa asta l-au copiat
-
mircealola
- Junior

buna. apropo de MRL. am avut un SR 114 cel de armata cu dubla tractiune. nu se punea problema de MRL, ci solutia era dat cardanul de pe fata jos si montat inapoi cand aveai nevoie, numai ca avea cam 50-60 de kg si 1.5 m lungime. din acest motiv an gasit o solutie simpla: la roata este un capac cu caneluri care intra pe canelurile planetarei si el este fixat cu suruburi de tambur. am mai facut rost de doua capace la care am eliminat prin strungire partea interioara cu caneluri. am schimbat capacele originale cu acesttea si am obtinut un MRL (schimbatul insemna cam 12 suruburi de 12 pe roata) iar celelalte erau tot timpul in masina. cind aveam nevoie le schimbam si aveam 4*4 din nou. este putin incomod dar eficient si cred ca se poate adapta si la TV.
- Elijah
- Membru Devotat

MRL. Recunosc ca nu ma pricep deloc la ele.
Va intreb, sunt compatibile cele de pe Aro 10 cu Aro24?
Va intreb, sunt compatibile cele de pe Aro 10 cu Aro24?
- Dan CHIRIAC
- Administrator

@myke
Nu stiu la ce plastice te referi, la mine nu a crapat, inca, nimic. Alte guri spun ca sunt cele mai bune din lume. De altfel, fabrica MRL-uri pentru cam toate tipurile de masini la care se poate utiliza asa ceva. In alta ordine de idei, exista si kit-uri de reparatie care includ piesele care se uzeaza in mod curent.
Intradevar, modelele recente de MRL-uri romanesti, cu coroana, sunt si ele bune. Nu stiu daca sunt copiate dupa AVM, dar este posibil.
@Elijah
MRL-urile pentru ARO 10 sunt diferite de cele pentru ARO 24x/32x.
Nu stiu la ce plastice te referi, la mine nu a crapat, inca, nimic. Alte guri spun ca sunt cele mai bune din lume. De altfel, fabrica MRL-uri pentru cam toate tipurile de masini la care se poate utiliza asa ceva. In alta ordine de idei, exista si kit-uri de reparatie care includ piesele care se uzeaza in mod curent.
Intradevar, modelele recente de MRL-uri romanesti, cu coroana, sunt si ele bune. Nu stiu daca sunt copiate dupa AVM, dar este posibil.
@Elijah
MRL-urile pentru ARO 10 sunt diferite de cele pentru ARO 24x/32x.
- Elijah
- Membru Devotat

Thanks Mike! 
- Victor
- Membru de elita

Nea pantelimoane nu am nr. de tel. dar Ii gasesti pe net sau cand treci de pacii spre autostrada bucuresti pitesti undeva pe dreapta in curtea unui hotel.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
- myke
- Membru legendar

mai intra mizerie in ele mai ales daca e dus rulmentul ala cu ace in care intra planetara sau e dus canalul pe care calca el.In mod normal arcul care tine coroana are 2 spire si din cauza mizeriei uneori e prea puternic ca sa lase coroana sa intre pe caneluri ca sa "blocheze" planetara pe roata.Uneori nu cupla din aceasta cauza si trebuia desfacut, scos arcul bagata coroana pe caneluri astfel cuplind pe direct.Am taiat o spita la arcul ala si dupa aceea nu am mai avut nicodata probleme.Iar ca sfat...GRESATI FOARTE PUTIN COROANA.mosu wrote: Ca si principiu modelul fara ace,cel cu coroana este similar cu avm-ul.Plastic are si al nostru la coroana si se gaseste ca piesa de schimb eu cred ca sunt destul de fiabile, Ce modificari i-ai facut celui romanesc?Eu am tot modelul fara ace si nu a dat rateuri nici o data,altfel as fi pus avm ca eu am auzit numai de bine despre ele.La acelasi pret as lua avm ca romanii dupa asta l-au copiat