Pai exact asta spun si eu, valorile sunt lipsa, nema ,nada,rien,nicht,nothing,nicevo.
Cum spunea Churchill, democratia nu are un sistem viabil de promovare a valorilor.
Se ia un neica-nimeni din provincie, ii bagi in cap ca el de fapt e miezul din dodoashca, ii dai o functie babana (procuror general al Romaniei la 28 de ani ?!, hai ma leshi) dupa care ii ceri sa-ti bage la puscarie adversarii politici pe motive de coruptie.
Dupa care ii ceri sa-ti bage la puscarie adversarii economici, ca in viata asta totul e pina la bani.
Exemplele sunt numeroase, nu mai fac nominalizari, sunt toate pe net.
Aia dupa ce ies din puscarie reclama la CEDO si ce crezi ca se intampla...castiga garantat !
Meleoane de euro despagubiri ce se platesc fix din bugetul de stat al tarii....adica din sanatate, educatie, aparare, etc...bani platiti de mine si alti fraieri ce ne platim pe bune taxele si darile.
Dupa care procurorii si judecatorii ce au generat prejudiciul au pensii speciale, cam intre 7000-10.000 de euro pe luna plus imunitate in fata legii, nu-i intreaba nici dracu' nimic sa-i traga la vreo raspundere.
Si mai apoi zeita justitiei si a dreptatii, tuta-tutelor, lingatoarea de clante pe la ambasade, e promovata la nush ce dregatorie europeana pe jdemii de euro pe luna, probabil cei 30 de arginti ai tradarii, zic si eu...
Dupa care tu ma intrebi de la Paris care ne sunt valorile...
De unde in final reiese ca eu sunt un soi de comunist nostalgic intarziat si retrograd, pesedist cu sacosa plina de ulei si zahar de la Dragnea, platit de Antene si de KGB.
Aaaah... si nostagic dupa Ceausescu, vezi avatarul.