aro 10 consum 18,5 la suta de kilometri

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

razvy
Membru legendar
Membru legendar

Re: aro 10 consum 18,5 la suta de kilometri

Post by razvy »

ala de lam pus nu e spart garantat masina a fost tot amea nu mai circula de prin noiembrie 2007 anul trecut lam cumparat nou si nu e spar lam verificat sub preiune si benzina si nu curge
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate

ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

interesanta cauza.dar nu mirosea ???
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

de mirosit foarte putin am zis ca o fi de la furtunul de aer care l-am scos afara din partea de sus ca sa iasa aerul mai bine din rezervor
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

am rezolvat problema acum consuma normal 7,8 l la 100 am fost la un mecanic si mia reglat carburatorul am montat si un economizor pe dacia lui pe 5,200km a consumat 250 ml de benzina

razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

carburatorul meu a luat pe dacia lui 5l la suta
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

P.S.....la consumu ala....de  peste... 12--in sus,,cu carb..dublu corp..(daca puneai).... trebuia...sa ..rupa....(...demaraj -si reprize)....dar cand mergeai constant....tot..manca aiurea... :-j

ca sa ai consum mic..trebuie..sa sti..sa si..mergi cu masina...,--nu sa .subturezi..motoru sau ceva.de genu,,,sau sa ii dai drumu la vale.. :-j

toata chestia..e cand acelerezi.....nu daii talpa ca taranu...dintr-o data,,,,acelerezi..milimetric.constant...astfel..--motoru nu e inecat...cu combustibil...brusc,,,(ardere proasta-se simpte lipsa de oxigen),,daca acelerezi treptat..are timp si motoru sa creasca in ture,,,si sa traga mai mult..aer.......

eu ma uit in oglinda....cand...acelerez..asa..mai brusc..--ca ori ce diesel....iese ''''nor de fum''''..--..din cauza..asta..!!....si pentru consum..mic.,,e aceasi chestie si la benzinare..---(chiar si cand tractezi...ceva)(da la benzinare.nu se vede..fumu...asa.,,si nu prea iti dai seama..cum..sa acelerezi.. :-j)
Last edited by Soryn on 07 May 2008, 20:23, edited 1 time in total.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

""bre"" pentru. ..cine tot il mai supara..consumu...vrea mai ""mic"".......sa faca..o adaptare....cu  o turbina...(turbo).,,,pe efacuare---///..

ce face turbina...baga aer in admisie.....astfel..ardere mai buna.. >consum putin mai mic,,,(asta in regim de mers normal)...,,si cand..se cere..mai mult...se da si talpa. ;D,,si iese si ceva.putere in plus...,,,daca rezista motorasu.. :-j :>-

..e mai costisitor intradevar...dar..impaci si capra si varza..dintr-un foc... :>-

off..de ce nu imi doneaza..mie cineva piesele... [-O<.necesare---avion fac.. [-O< ;D
Last edited by Soryn on 07 May 2008, 20:44, edited 1 time in total.
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Din umila mea experienta sa-mi fie iertat daca gresesc turbina  alimenteaza cu mai mult oxigen  si totodata se mareste si cantitatea de carburant.......asa dar turbina nu reduce consumul din contra il mareste........comonrail-ul face cam ce zici tu dar ala-i ceva mai complicat......
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

de unde..bre..mareste.consumu..la ...forje...cand ..urci motoru..in ture..mult...2800 in sus........atunci baga...suficienta presiune...sa .....dea boost.,,cand,.,vrea nea soferu..sa dea cox...la pedala...si ..implicit... se deschide carbu...si toarna benzina...sau gaz..ce  o fiii..(implicit..amestec)

si cu carburator...mono corp..pe dacie..ce gas  sa dea ala

ce ai regulator de presiune..(pentru combustibil)....sa il controleze turbina..cand..intra in boost..,,,..pedala...face ..tot...

acum fiecare...face..ce e mai bine..,..

!!!!!Turbina..e recomandata....si pentru...consum ..mic...la condus...lejer nesportiv,,,.....si ...cand...se cere...sa da talpa..la masina......atunci...creste  consumu....dar..e si mai mult putere,,,!!!!!
Last edited by Soryn on 11 May 2008, 12:10, edited 1 time in total.
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

NU insist ......s-ar putea ca tu sa stii mai multe ca mine.........dar logic imi explic eu in mintea mea..........unui motor daca-i dai mai mult aer.......nu trebuie sa-i dai si mai multa benzina? Poate tu reusesti sa brevetezi ceva ce eu nu stiu.....succes
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

oficial..o sa incetez cu romanele!!!
Last edited by Soryn on 09 May 2008, 21:16, edited 1 time in total.
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

CT, nu cred ca supara pe nime posturile tale, da' sincer ma oboseste sa le citesc cu atatea punctulete, liniute, slash-uri. La un moment dat nu mai se'ntelege nimic %-( :-??
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Elijah wrote: CT, nu cred ca supara pe nime posturile tale, da' sincer ma oboseste sa le citesc cu atatea punctulete, liniute, slash-uri. La un moment dat nu mai se'ntelege nimic %-( :-??
Subscriu...sa fiu cinstit n-am inteles nimic.
Image
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

^:)^ ^:)^ ^:)^ La mine Constantzeanu am nimerit-o bine......  si pe la altele .....  hai sa nu fim rai.......  ca doar ne mancam ficatzii impreuna ....noi si agregatele noastre ......    io la vara cand ma voi intalni cu Constantzeanu pa plaja o sa bem........BEeeeeeere !!!
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

razvy wrote: am rezolvat problema acum consuma normal 7,8 l la 100 am fost la un mecanic si mia reglat carburatorul am montat si un economizor pe dacia lui pe 5,200km a consumat 250 ml de benzina
Inteleg ca din carburator era beleaua?

Post Reply