Incadrarea in norma Euro x
Moderator: costy84
-
SERGHEI
- Banat

Incadrarea in norma Euro x
Astazi am mai descoperit ceva la masina mea ;numarul de omologare nu contine incadrarea la Euro 2.Deci,va trebui sa ma duc la RAR ca sa imifaca baietii mentiunea,ca atunci cand au facut schimbarrea de motor cei de la RAR Pitesti,la fel de handicapati ca cei din Buc ..nu au schimbat si incadrarea...
Ce este de facut,are cineva idee ce costuri si mai ales cat timp implica toata tarasenia??
EURO 2 - X1, X2, X3, X4, X5, X6, Y1, Y2, Y3
EURO 3 - D3, E3, R3
EURO 4 - E4, R4
Aceasta incadrare este data de ultimele 2 caractere din codul de omologare
Ce este de facut,are cineva idee ce costuri si mai ales cat timp implica toata tarasenia??
EURO 2 - X1, X2, X3, X4, X5, X6, Y1, Y2, Y3
EURO 3 - D3, E3, R3
EURO 4 - E4, R4
Aceasta incadrare este data de ultimele 2 caractere din codul de omologare
- tarzy
- Membru legendar

Re: Incadrarea in norma Euro x
pentru ce ai nevoie de aceasta incadrare?
sa te "bipaia" aia la ITP mai abitir?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
vstef_is
- Membru legendar

Cica nu o sa mai fie voie cu non euro de nush cand...
-
mosu
- Membru Devotat

Ti-au modificat nr de omologare sau trebuie o mentiune speciala?la mine e UU3AROCC4X1072585
- tarzy
- Membru legendar

pai ... sa vina nu stiu cand asta .... si vedem atuncivstef_is wrote: Cica nu o sa mai fie voie cu non euro de nush cand...
daca-i pune dreaqu sa interzica non-eurile mai devreme sa "expire" natural milionul de dacii vechi cred ca Rascoala de la 1907 si Revolutia din 89 cumulat vor fi mici serate dansante
chiar nu cred ca e cazul sa ne facem griji ptr drobu' de sare
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- cristi-devildnb
- Membru de elita

si tico si cielo si espero si oltcittarzy wrote:
daca-i pune dreaqu sa interzica non-eurile mai devreme sa "expire" natural milionul de dacii vechi cred ca Rascoala de la 1907 si Revolutia din 89 cumulat vor fi mici serate dansante
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
-
SERGHEI
- Banat

Ai mare dreptate la faza asta (si nu numaitarzy wrote: pentru ce ai nevoie de aceasta incadrare?
Pai eu ma gandeam sa mai economisesc ceva ,,denghii" ,ca stii ca eu sunt mai sarac de fel...Si cateva sute de mii conteaza la oala de supa.
PS-pai tocmai asta este ca nu mi-au modificat nr de omologare.
- talyban99
- Membru

Din ce cunosc eu ...... nu se vor "intrzice" non euro......pt ca nu au baza legala............. dar te pot freca ca la balamuc sa iti corespunda masina la normele constructorului....... si aicea e ce e....................
-
SERGHEI
- Banat

Pai in cazul asta un motor euro 2 se va incadra sigur la cerintele non-euro..talyban99 wrote: Din ce cunosc eu ...... nu se vor "intrzice" non euro......pt ca nu au baza legala............. dar te pot freca ca la balamuc sa iti corespunda masina la normele constructorului....... si aicea e ce e....................
- talyban99
- Membru

Daca vreti imi intind antenele in RAR si va spun ........
- George
- Administrator

nu le intinde,ca se supara serghei...talyban99 wrote: Daca vreti imi intind antenele in RAR si va spun ........
da' pt ceilalti useri,poti pune o intrebare,daca ai posibilitatea,si sa vii aici cu "destainuiri" complete...
ARO CLUB ROMANIA
-
meteor man
- Incepator

Pai din ce-am auzit si eu aseara ar fi vorba de nu stiu ce reglementare europeana! Si daca este asa nu stiu ce am putea face, doar sa ne montam motoare euro si sa le omologam dar si aici e cu dus si intors ca atunci nu ar mai fi ARO, masina pe care o indragim cu totii! Cer scuze ca intervin stiind ca sunt cu cas la gura pe acest forum!SERGHEI wrote:Pai in cazul asta un motor euro 2 se va incadra sigur la cerintele non-euro..talyban99 wrote: Din ce cunosc eu ...... nu se vor "intrzice" non euro......pt ca nu au baza legala............. dar te pot freca ca la balamuc sa iti corespunda masina la normele constructorului....... si aicea e ce e....................![]()
![]()
![]()
-
SERGHEI
- Banat

Pai tu stii cati nemti au ca a doua masina masini cu motoare non-euro???? Si la neamt ia-te de bere,de carnati dar sa nu faci prostia sa-l atingi la masina sau la viteza pe autoband ca face urat rau....Astea cu scosul sunt povesti.Ca sa vezi ce salvam noi mediul iar pe americani ,ca sa nu mai vorbim de tari care habar nu au de norme de poluare nici acolo nu au dureri.O sa avem o Europa cu aer pur iar restul globului va fi invaluit intr-un fum ucigator.....buhuhuuuuuuuuuuumeteor man wrote:Pai din ce-am auzit si eu aseara ar fi vorba de nu stiu ce reglementare europeana! Si daca este asa nu stiu ce am putea face, doar sa ne montam motoare euro si sa le omologam dar si aici e cu dus si intors ca atunci nu ar mai fi ARO, masina pe care o indragim cu totii! Cer scuze ca intervin stiind ca sunt cu cas la gura pe acest forum!SERGHEI wrote:Pai in cazul asta un motor euro 2 se va incadra sigur la cerintele non-euro..talyban99 wrote: Din ce cunosc eu ...... nu se vor "intrzice" non euro......pt ca nu au baza legala............. dar te pot freca ca la balamuc sa iti corespunda masina la normele constructorului....... si aicea e ce e....................![]()
![]()
![]()
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Interzicerea autovehiculelor non-euro cred ca este o mare gogoasa.
Printre altele vine in contradictie cu un drept constitutional, acela de a te folosi de un bun dobandit legal. Poate fi vorba, cel mult, de taxe si impozite diferentiate.
A mai spus cineva pe aici: totul face parte dintr-o campanie de dezimformare. O sa povestim de o sa ni se usuce gatul despre aceasta interzicere, si peste o vreme o sa fim tare bucurosi ca, totusi, putem circula daca platim de ne ies ochii.
In alta ordine de idei, poluarea generata de autovehicule reprezinta cam 10% din poluarea totala.
Din toata povestea asta cu normele euro au de castigat, pe de o parte, guvernele pentru ca au de incasat taxe, iar pe de alta parte constructorii de autovehicule, pentru ca, de!, trebuie cumparate masini noi ca sa se incadreze in norme.
Printre altele vine in contradictie cu un drept constitutional, acela de a te folosi de un bun dobandit legal. Poate fi vorba, cel mult, de taxe si impozite diferentiate.
A mai spus cineva pe aici: totul face parte dintr-o campanie de dezimformare. O sa povestim de o sa ni se usuce gatul despre aceasta interzicere, si peste o vreme o sa fim tare bucurosi ca, totusi, putem circula daca platim de ne ies ochii.
In alta ordine de idei, poluarea generata de autovehicule reprezinta cam 10% din poluarea totala.
Din toata povestea asta cu normele euro au de castigat, pe de o parte, guvernele pentru ca au de incasat taxe, iar pe de alta parte constructorii de autovehicule, pentru ca, de!, trebuie cumparate masini noi ca sa se incadreze in norme.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- COSMIN D
- Membru de elita

[/quote]
Ma inscriu si eu la dans
[/quote]
Ma inscriu si eu la dans