ABS ARO
Moderators: mariusjaz, socratee
- myke
- Membru legendar

Re: ABS ARO
Montez eu...
Am facut rost de un pitic care e atent la roata cind blocheaza si imi da cu un ciocan peste fluierul piciorului sa eliberez pedala de frina.
Problema e ca piticul are ochelari si uneori nu vede roata bine
Sergiu vrei sa depasesti numarul de postari/luna?
Am facut rost de un pitic care e atent la roata cind blocheaza si imi da cu un ciocan peste fluierul piciorului sa eliberez pedala de frina.
Problema e ca piticul are ochelari si uneori nu vede roata bine
Sergiu vrei sa depasesti numarul de postari/luna?
-
vstef_is
- Membru legendar

Are doar 23 de postari, deci nu cred ca e vorba de recorduri... omul e foarte interesat de mult aspecte, si unde nu stie intreaba...
Au fost ARO cu ABS... foarte rare, dar au fost.... alte detalii nu stiu sa iti spun. Vezi masinile cu Cosworth...
Au fost ARO cu ABS... foarte rare, dar au fost.... alte detalii nu stiu sa iti spun. Vezi masinile cu Cosworth...
- Sergiu
- Membru

Ce suntem la concurs???
(
Am un ARO si vreau sa merg cu el in siguranta nu sa stau sa ma uit la el cum fac de o saptamana ptr-ca am spart cutia la grupul de pe fata. Azi am fost la Buzau si am luat un grup. Aici au taiat vreo 10 ARO de la Politie modele dupa 2000 plangeai nu alta, am ajuns cam tarziu ptr piese, au fost altii inaine.
Am un ARO si vreau sa merg cu el in siguranta nu sa stau sa ma uit la el cum fac de o saptamana ptr-ca am spart cutia la grupul de pe fata. Azi am fost la Buzau si am luat un grup. Aici au taiat vreo 10 ARO de la Politie modele dupa 2000 plangeai nu alta, am ajuns cam tarziu ptr piese, au fost altii inaine.
- myke
- Membru legendar

Ai macar frine ventilate pe el?Eu am mers in nesiguranta un an de zile cu frine neventilate...asta eSergiu wrote: Ce suntem la concurs???(
- Sergiu
- Membru

Pe fata sunt ventilate, pe spate tamburi. Daca pun ABS modific si spatele pe disc ventilat. La ARO etrierul a fost copiat de la renault 21 dar nu am incercat sa vad daca se potriveste.