ABS ARO

Suspensii, frane, directie, roti. Tipuri, modificari, reparatii.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
Sergiu
Membru
Membru

ABS ARO

Post by Sergiu »

Are cineva pus sau stie daca se poate pune la ARO ABS? 

myke
Membru legendar
Membru legendar

Re: ABS ARO

Post by myke »

Montez eu...
Am facut rost de un pitic care e atent la roata cind blocheaza si imi da cu un ciocan peste fluierul piciorului sa eliberez pedala de frina.
Problema e ca piticul are ochelari si uneori nu vede roata bine :-L

Sergiu vrei sa depasesti numarul de postari/luna?
Image
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Are doar 23 de postari, deci nu cred ca e vorba de recorduri... omul e foarte interesat de mult aspecte, si unde nu stie intreaba...

Au fost ARO cu ABS... foarte rare, dar au fost.... alte detalii nu stiu sa iti spun. Vezi masinile cu Cosworth...
Sergiu
Membru
Membru

Post by Sergiu »

Ce suntem la concurs??? :((
Am un ARO si vreau sa merg cu el in siguranta nu sa stau sa ma uit la el cum fac de o saptamana ptr-ca am spart cutia la grupul de pe fata. Azi am fost la Buzau si am luat un grup. Aici au taiat vreo 10 ARO de la Politie modele dupa 2000 plangeai nu alta, am ajuns cam tarziu ptr piese, au fost altii inaine.

myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Sergiu wrote: Ce suntem la concurs??? :((
Am un ARO si vreau sa merg cu el in siguranta nu sa stau sa ma uit la el cum fac de o saptamana ptr-ca am spart cutia la grupul de pe fata. Azi am fost la Buzau si am luat un grup. Aici au taiat vreo 10 ARO de la Politie modele dupa 2000 plangeai nu alta, am ajuns cam tarziu ptr piese, au fost altii inaine.
Ai macar frine ventilate pe el?Eu am mers in nesiguranta un an de zile cu frine neventilate...asta e ;)) ;)).Sistemul Abs se poate adapta de pe orice.Trebuie bani timp si 2 maini drepte.
Image
Sergiu
Membru
Membru

Post by Sergiu »

Pe fata sunt ventilate, pe spate tamburi. Daca pun ABS modific si spatele pe disc ventilat. La ARO etrierul a fost copiat de la renault 21 dar nu am incercat sa vad daca se potriveste.

Post Reply