Franța: Audi le interzice dealerilor să ureze „Crăciun fericit“ clienților

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
User avatar
vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 2406
Joined: 17 Mar 2010, 19:30
Location: Bucuresti
Contact:

Franța: Audi le interzice dealerilor să ureze „Crăciun fericit“ clienților

Post by vercingetorix »

Filiala din Franța a mărcii de mașini Audi le interzice dealerilor să ureze „Crăciun fericit“ clienților.

Marion Maréchal (Le Pen) candidata pentru alegerile europene de pe lista partidului "Reconquête" (Recucerirea) din Franța își intensifică operațiunile de apărare a sărbătorii sfinte de Crăciun în fața multiplelor atacuri la care aceasta este supusă, potrivit Valeurs Actuelles.
Pentru Marion Maréchal e posibil că sărbătoarea Crăciunului să își trăiască ultimii ani. În ochii candidatei, criticii Crăciunului sunt numeroși. Ea evocă unele municipalități socialiste care au eliminat „luminile tradiționale de Crăciun” sub pretextul că spiritul sărbătorii ar fi acum multicultural.
De asemenea, vorbește și de hotărâri care interzic primăriilor să instaleze Scenele Nașterii în unitățile publice.
„Voi face totul pentru ca Europa să nu devină musulmană, pentru ca Franța să rămână Franța”, a scris ea.
„Ce este mai civilizat decât Crăciunul?”, a adăugat Marion Maréchal.
O scrisoare adresată alegătorilor va fi distribuită la două milioane de francezi în zilele următoare în „zonele de forță electorală ale mișcării” , explică apropiații candidatei.

Marion Maréchal îl vede ca pe un rezumat al multor lupte ale sale: apărarea tradițiilor și culturii franceze, lupta împotriva de-creștinării lente a țării, opoziția față de wokism și progresism împinse până la exces și obsesie.

O altă scrisoare a fost trimisă de Reconquête de această dată pe adresa conducerii mărcii germane de automobile Audi. Potrivit partidului Reconquête, aceasta și-a informat dealerii că expresia „Crăciun fericit” va fi de acum înainte interzisă. E timpul pentru un mesaj de „Sărbători fericite” wokist.

„Participați la activismul radical, cel al „culturii anulării”, care promovează ștergerea culturii franceze și europene în întreprinderi și administrații publice" scrie Marion Maréchal în scrisoarea deschisă trimisei firmei de automobile Audi. Vă alăturați marii ofensive woke care, în numele apărării minorităților, decretează care sunt cuvintele și comportamentele autorizate." se arată în scrisoare.

Cea mai recentă ofensivă a apărut în rubricile revistei Valeurs actuelles joi, 21 decembrie: Marion Maréchal și 150 de primari și aleși locali au semnat o petiție pentru a cere „recunoașterea și afirmarea rădăcinilor creștine ale Franței și ale civilizației noastre” în Constituție:

„Este urgent să punem capăt negației rădăcinilor noastre și a acestui insidios război de gherilă împotriva culturii poporului istoric al Franței." spune ei.

p.s. pina si musulmanii il recunosc si respecta pe profetul Ieshua si mama sa Myriam, doar crestinii tot gasesc motive sa nu o mai faca.Cei ce se lupta cu Dumnezeu sunt demni de mila.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Daca nu Aro, atunci ce ?

User avatar
ardeleanu
Membru legendar
Membru legendar
Posts: 4495
Joined: 16 Jun 2014, 10:11
Location: Choisy le Roi, Franta

Re: Franța: Audi le interzice dealerilor să ureze „Crăciun fericit“ clienților

Post by ardeleanu »

Usurel cu traducerea...
Nu doar Audi, ci si Air France (vorbim doar de firmele mari) le cere angajatilor sa nu utilizeze in documentele OFICIALE termeni cu conotatii religioase, nu doar Craciun fericit.
Cat despre Marion Maréchal este un pur produs al familiei Le Pen care controleaza, deja la a treia generatie, un partid care traieste, bine merci conform legislatiei franceze, pe impozitele fraierului votant.
Scuipa pe UE, dar, ca si matusa Marine Le Pen, vrea sa fie europarlamentar, cu salariu gras (peste 100.000 euro/an) si multe alte avantaje (imunitate parlamentara, prime de deplasare, indemnizatii, pensie mai mult decat generoasa, diverse scutiri de taxe etc). Mare prietena cu Rusia (ca si restul familiei Le Pen, mai ales dupa ce au luat un imprumut de la o banca din Rusia, cu suportul presedintelui rus, imprumut pe care nu reusesc sa il mai restitue...).
ETC, ETC

Un Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!
Post Reply