GPL pe ARO10.4
-
georgenis
- Membru de elita

Re: GPL pe ARO10.4
Eu am vrut sa pun la 10.6 butelia in spatele scaunelor, dar m-am razgandit ca nu ma simteam bine cu "bomba" sub mine. In bena nu se poate pentru ca nu mai pot cara ce vreau cum vreau. Si oricum consuma 8 la drum si 12 la oras. Nu e chiar tragic.
- Schumy
- Membru de elita

Cu un plin fac 170 km....mers 80 la ora ......iar gpl se gaseste pe toate drumurile aproape..ma refer la astea cu asfalt.......ca la off road logic ca bagi benzina.......si eu am si loc de bagaje.....si n-am facut prea mari compromis-uri....
-
mosu
- Membru Devotat

Toamna trecuta am prins cateva zile libere si am facut o plimbare (cam 1500km)of doar putin intr-o padure pe langa Olanesti.ceva noroaie dupa Oasa spre Cindrel in rest Malaia,Petrimanu,transalpina,transfagarasan,etc,ideea e ca am mers numai pe gpl.
Last edited by mosu on 31 Mar 2008, 19:41, edited 1 time in total.
- myke
- Membru legendar

Si eu toate iesirile in teren le-am facut pe gpl.Am reusit performanta char sa rup un pinion planetar in grupul de pe spate.
Nasolia este ca unde benzinaru mergea pe normal eu cuplam 4x4 ca nu avea forta motorul.Iar ca consum...in teren imi lua 16 de gaz...iar instalatia va garantez ca era reglata 100%.Cind era gazul jumatate din pretul benzinei imi convenea ca faceam paritatea si iesea 8 in teren ce e super bine.Daca scumpesc gazul...nu se mai merita.
Nasolia este ca unde benzinaru mergea pe normal eu cuplam 4x4 ca nu avea forta motorul.Iar ca consum...in teren imi lua 16 de gaz...iar instalatia va garantez ca era reglata 100%.Cind era gazul jumatate din pretul benzinei imi convenea ca faceam paritatea si iesea 8 in teren ce e super bine.Daca scumpesc gazul...nu se mai merita.
- COSMIN D
- Membru de elita

Gata , s-a montat BRC cu butelie de 55l , cu 11 mil. Maine ma duc la RAR la identificare si omologare GPL.
Multumesc de ajutor.
Multumesc de ajutor.
- talyban99
- Membru

Bafta !!!!! poate incerci sa ne spui si noua la ce consum ajungi pe gaz
-
mosu
- Membru Devotat

Ai ales bine marca,BRC este cea mai buna,pacat ca nu ai pus si butelie mai mare...cum e pozitionat plamanul si cum e legat la carburator?
- cit_a
- Junior

are baiatu" de 75 litri montata , cert e ca nici portbagaj nu mai am
referitor la diferenta/putere intre gpl/benzina sa stiti ca daca e reglata bine pot sa zic ca aproape nu sunt difrente majore , infime pot sa le zic..
-
mosu
- Membru Devotat

cit_a wrote: are baiatu" de 75 litri montata , cert e ca nici portbagaj nu mai amreferitor la diferenta/putere intre gpl/benzina sa stiti ca daca e reglata bine pot sa zic ca aproape nu sunt difrente majore , infime pot sa le zic..
Pai tu nu ai luat masina lui Serghei?Daca da ai butelie de 90l si intra in ea putin peste 75l,in cea de 55 intra cam 45 fara sa umbli la supapa
- COSMIN D
- Membru de elita

Poze cu instalatia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- COSMIN D
- Membru de elita

mai
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- COSMIN D
- Membru de elita

Treaba cu consumul o aflu si eu dupa ce repar kilometrajul.Are buba la cutie.Oricum cam maricel din aproximari in prima zi
-
mosu
- Membru Devotat

Este bine pozitionata,nu e bine sa fie membrana perpendicular pe axa motor(asa zice un inginer care se ocupa cu astea)ca este inflentata de franari si accelerari si gaura sub carburator cred ca e cea mai buna solutie ca nu mai are nici o treaba cu reglajul carburatorului.Reglajul pentru rar e facut sa nu piarda din performantele masinii dar consuma mai mult.E diferenta fata de benzina la mers?
- COSMIN D
- Membru de elita

Mica diferenta, la Dacie parca era mai mare.Nici nu am mers foarte mult .Maine o scot ca am ochit niste delusoare pe langa Navodari.
-
mosu
- Membru Devotat

La Dacie nu aveai brc.E modelul de 100kw?