Un latino 4x4

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Un latino 4x4

Post by dragospetres »

myke
Membru legendar
Membru legendar

Re: Un latino 4x4

Post by myke »

Image
Victor
Membru de elita
Membru de elita

Post by Victor »

E simpatica masina dar nu au reusit decat sa faca o copie a H_ului mai mica.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Ba me mi se pare ca au reusit acolo unde Aro a dat-o in bara. Bravo lor! As fi cumparat oricand asa ceva de la Aro!

Victor
Membru de elita
Membru de elita

Post by Victor »

Da corect noi nici macar nu mai avem fabrica . puteam sa avem si noi industrie auto dar am preferat sa vindem tot.
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Dumitru Victor wrote: Da corect noi nici macar nu mai avem fabrica . puteam sa avem si noi industrie auto dar am preferat sa vindem tot.
Interesele de a demola fabricile auto din ro au fost mari...curtile celor din cimpu-lung au fost largi...sa primesca multe piese de aro....masinile au fost asamblate in bataie de joc.
Image
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

Este gresit a explica decaderea uzinei exclusiv pe indisciplina salariatilor:cei care au prins bine anii 1980-1990 stiu ca industria romaneasca a cunoscut o scadere generala  a calitatii,datorita tehnologiilor invechite("muntele de fiare vechi").lipsa materiilor prime de calitate,si apoi nr. exagerat de salariati/uzina, ARO parca avea 9000 salariati la 10000 masini produse
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

dragospetres wrote: Este gresit a explica decaderea uzinei exclusiv pe indisciplina salariatilor:cei care au prins bine anii 1980-1990 stiu ca industria romaneasca a cunoscut o scadere generala  a calitatii,datorita tehnologiilor invechite("muntele de fiare vechi").lipsa materiilor prime de calitate,si apoi nr. exagerat de salariati/uzina, ARO parca avea 9000 salariati la 10000 masini produse
Aha,deci urla diferentialul inca de la poarta fabricii pt ca era materialul prost sau nu stia,,boul "sa-l regleze? Se desfaceau suruburile singure, datorita faptului ca erau din material de proasta calitate sau pt ca ,,boul" uita sa-l stranga sau sa-i puna o saiba (care ajungea la el in geanta)?? ...Calificarea la locul de munca a distrus industria  in tara asta ...si normal ..democratia a distrus ce a mai ramas..

Am 42 de ani ,deci...am prins perioada...daca iti luai o masina de fabricata de ,,romani" si te apucai sa- faci ,,RK" pai sa stii ca te tinea...numai rabdare sa ai sa o iei pe toata la mana.
Last edited by SERGHEI on 10 Apr 2008, 13:21, edited 1 time in total.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Cine vrea sa conteste calitatea din ce in ce mai slaba a tablelor? Eu nu... Si ar fi doar un exemplu
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

vstef_is wrote: Cine vrea sa conteste calitatea din ce in ce mai slaba a tablelor? Eu nu... Si ar fi doar un exemplu
Pai de bune ce sunt si de bine ce sunt tratate .....De aceea au fost rechemate in service alde Logan.
Victor
Membru de elita
Membru de elita

Post by Victor »

Mare dreptate ai SERGHEI.
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Frumoasa Masinuta , Copie Mercedes- Hummer nu?
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.

Post Reply