Democratie ,,limitata" sau o noua Dictatura??

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

Democratie ,,limitata" sau o noua Dictatura??

Post by SERGHEI »

Este a 3-a oara cand incerc sa deschid acest nou topic si de fiecare data cand zic si eu ca am terminat se intrerupe conexiunea!!!!! Ce dracu am ajuns noi Romanii?? Inchidem o capitala mai ceva ca pe vremurile dominate de Dictatura??  Facem zluj mai marilor Lumii? Pupam in cur marile puteri? Nu mai avem Coloana vertebrala? Am ajuns un popor de aserviti??? Nu avem dreptul; sa protestam,sa fim contra a ceva,fara sa apara vechii ,,militieni" care in exces de zel retin orice posesor de posibila ,,bomba cu rahat" ????Nu avem dreptul sa fim contra Globalizarii sau a Comunitatii Europene?? Chiar nu putem intelege ca intrarea in UE nu aducer nimic bun tarii noastre?? Libera circulatie,lipsa vizeleor??? Pai cine vroia putea circula in occident si inainte de intrarea in UE,asa se plimba toate scursurile ...avantaj????Am stat la Sectia 21 3 ore pt ca : aveam o arma asupra mea (neletala) pt care detin permis de n ani...,aveam in portbagaj 3 saci cu nisip special pt filtrul piscinei nsi 4 sticle cu substante....+ 2 flacoane cu substante speciale pt tratamentul aurului (care contin cianuri) TOTUL CU ACTE IN REGULA SI AVIZE . Unde mai punem faptul ca simpla posesie a unei statii de emisie -receptie in CB (portabvila ,adevarat) te face un posibil ,,terorist"!!!!! TIR-ul pe care-l asteptam din Germania a fost oprit de 3 ori pe linia de centura ,fiinde nevoit sa vorbesc zeci de minute la telefon cu ,,autoritatile " ca sa le explic  ce si de unde am cumparat cu toate ca actele spuneau totul.De ce aduc o barca de 7 metri pe peridoc intr-un TIR??? Pt ca vreau.De ce aduc 50 biciclete second intr-un TIR?? Pt ca pot.De ce aduc 3 buc Quad  (noi)intr-un TIR?? Pt ca imi permit.A inebunit lupul.S-a tampit lumea.Uite cum il fute grija pe un ,,militian" ce fac eu cu banii mei ?? SI TOTUL CU ACTE IN REGULA SI TAXE LA ZI.

SA NU UITATI CE VA SPUN ACUM: VAI FUNDUL NOSTRU CU UE.... Vom ajunge sclavii Europei.Stai sa vina iarna sa vedem cum inchid fratii nostri de la Rasarit robinetul la gaze...Voi chiar nu va intrebati ca doar magoritatea are copii in scoala: de ce este sistemul de invatamant la pamant ??? PENTRU CA NOUA ORDINE MONDIALA ARE NEVOIE DE PROSTI,PENTRU CA SUNT MAI USOR DE CONDUS.

costel_bv
Membru
Membru

Re: Democratie ,,limitata" sau o noua Dictatura??

Post by costel_bv »

Sper ca nu este nimeni atat de naiv sa creada ca Europa de vest nu mai putea de dragul nostru si ne-au invitat "inauntru".Acolo totul se face dupa principiul "noi ce cistigam " si au ajuns la concluzia ca e ceva de ros de la noi.
-
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

costel_bv wrote: Sper ca nu este nimeni atat de naiv sa creada ca Europa de vest nu mai putea de dragul nostru si ne-au invitat "inauntru".Acolo totul se face dupa principiul "noi ce cistigam " si au ajuns la concluzia ca e ceva de ros de la noi.
Pai asta este problema ,ca toti cred ca nu mai poate Europa dupa noi,nu realizeaza ca ei au nevoie de piata de desfacere .De aceea ne-au distrus fermele de ingrasare a porcilor ..si industria in general.....Pacat ,noi romanii care in 89 aveam datorie externa ,,0" lucru nemainitalnit  pe plan mondial.Noi care aveam rafinarii si fabrici de ciment in tari  din Asia si Africa,fabrici facute cu banii parintilor nostri ,si ai nostri...Rafinarii vandute de ,,smecherii" veniti la putere in 89 ..Voiculescu,Iliescu & Comp, Mister Patriciu..etc...

Ce dracu ma ,chiar asa de p[rosti am ajuns sa inghitim orice?? Chiar sa fie adevarata treaba cu ,,Mamaliga explodeaza o singura data la 50 de ani" ????
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

De asta ti-ai luat tricoul ala? (Serghei teroristul  ;D)

George
Administrator
Administrator

Post by George »

deci din cauza ta a fost atata tam-tam...au aflat bajetii ca pregatesti un atentat,ceva...
auzi la el: arma,cu permis,cianuri cu acte,statie CB... si cica nu e terorist. pai ce bre,aia la nine/eleven n-au avut bilet de avion?! sau ce?
;D ;D ;D

acu' serios vorbind,n-a fost decat exces de zel din partea autoritatilor. treaba cu "unde mergi si de ce","ce ai in portbagaj si de ce"...sunt ramasite ale mentalitatii militzienesti,de pe vremuri,si n-au avut nimic in comun cu evenimentul. ai uitat ca traim in tara in care TREBUIE sa-ti dovedesti NEVINOVATIA? ca autoritatile te iau de VINOVAT din start?! ca nu exista PREZUMTIE DE NEVINOVATIE,in Romanica?!
te stiam om mare bre...ce te miri ca un copchil?!  b-(
ARO CLUB ROMANIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

:-j Buna dimineata, Serghei! Ai priceput: UE este o noua Dictatura, condusa din tara dinspre Rasarit.....!
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

SERGHEI wrote: Am stat la Sectia 21 3 ore 
daca stiam veneam sa vad si eu ARO ;D 8)

nu mai zic nimica de summit si de ce va urma.nici eu nu am vrut UE,dar...
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Werner wrote: :-j Buna dimineata, Serghei! Ai priceput: UE este o noua Dictatura, condusa din tara dinspre Rasarit.....!

Pai eu am fost contra de la inceputuri, dar Nea ,,Basca" inca mai asteapta sa-i creasca pensia  ca doar a intrat in UE.

Daniel,nu am fost cu ARO cu cu VW..daca eram cu Aro sigur nu ma bagau in seama... ;D

PS-bine ca m-am mutat din Bucuresti  si am scapat zilele astea de balamuc....Stau pe terasa,afara ploua ,cafeaua este fierbinte ,net-ul merge bine pe Zapp....ratele salbatice pe lac,uite si o barza (sa nu uit sa imi scuip in san)...of ce viatza....cetatenilor de la bloc... :-j :-j :-j :-j

PS 2-gata ,a trecut balamucul,schimb si eu avatarul...
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ionut »

georgenis wrote: De asta ti-ai luat tricoul ala? (Serghei teroristul  ;D)
Cand o fi vazut tricoul cu URSS politaii s-or fi gandit ca au de-a face cu vreun urmas de-al lui Serghei Kirov, venit sa se razbune  ;D
Stand or die.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nea sergheiule esti cu ei iti merge bine,sau impotriva ai incurcato vei fi vanat.ca si pre vremea lu impuscatu ciocu mic si pasul maree

Post Reply