Amplasare difuzoare aro 10

Alternatoare, demaroare, acumulatori, instalatie electrica, lumini. Si orice merge pe curent. Reparatii, modificari, probleme tehnice.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
ADY67
Incepator
Incepator

Amplasare difuzoare aro 10

Post by ADY67 »

Difuzoarele care le amacum pe masina sunt pe polita aia din spate as vrea sa gasesc alt loc sa le amplasez pentu ca as vrea sa renunt la polita ma supara cind troncane la gropi. m-am gindit sa le pun in colturi in spate unde sunt 2 gauri cu filet dar nu am gasit suruburi care sa se potriveasca ,stiti cumva ce suruburi trebuie acolo .
ceva idei ce sa pun in lucul politei [-O<

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Re: Amplasare difuzoare aro 10

Post by georgenis »

Faci alta polita sau o imbraci pe aia cu mocheta, si o faci sa nu mai troncane. Cel mai bine se aud difuzoarele acolo pentru ca portbagajul este ca o boxa mare si au rezonanta mai buna.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Daca faci prinderea politzei folosind si cauciuc pe unde se poate, scapi si de trancaneala eventual combinatia imbatabila cauciuc si banda izolera, ca sa alunece bine :D
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

pai daca la tine e la fel ca al meu din `90 ai doua bolturi pe post de balama si doua bolturi care se aseaza  pe niste cleme de tabla
imbraca cele 4 bolturi in futun (sa intre fortat furtunul pe bolt), iar la bolturile pe post de balama lasa furtunul mai lung sa intre fortat polita, eventual daca tot joca si face zgomot lipeste niste burete mai dur pe clemele alea de tabla dinspre hayon
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson

Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

O poza face cat o mie de cuvinte, te rugam.
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Si eu vreau poze ..... ttre sa imi fac si eu placa  pt difuzoare si statzie ///
bladeison
Incepator
Incepator

Post by bladeison »

eu am dat jos polita su tot cu sine. mi-am facut panoul de la haion din tego, l-am imbracat in imitatie de piele neagra si am pus pe panou boxele. pe margine am pus un fel de cheder autocolant de pt izolatie fonica. Haionul fiind gol da o rezonanta destul de buna. statia am prins-o  in spatele banchetei, deasupra aripii.
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

DANKE  ^:)^ !!!!!!

Post Reply