Un forum interesant, zic io:
http://tramclub.org/index.php
Mi-a zgandarit cateva amintiri din copilarie. Ce inseamna si pasiunea asta domne!
De remarcat cantitatea uriasa de informatii detinuta de unii dintre forumisti si lipsa quasitotala a discutiilor sterile si necolegiale! Bravo lor!
Tram Club
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

Re: Tram Club
he, he, he ..... ptr unii forumul acesta nu este deloc nou
iar legat de discutii sterile si necolegiale ..... oare degeaba au facut split http://transira.ro/search.php?search_id=newposts acum parca 1 an
exista cativa pasi comuni in cadrul mai toturor comunitatilor de pe internet
1. start - cativa pasionati .... baga energi, bani, pasiune, etc - lucrurile merg bine
2. comunitatea i-a amploare, apar "oportunisti"
3. bineinteles apar disensiuni, unii trec cu vedere .... urmaresc scopul comun fara a se lasa luati de val, altii nu
4. apar "clone" mai mult sau mai putin reusite
5. incepe balacarela intre comunitatii, aia de dincolo sunt rai, negri si afurisiti, noi suntem frumosi si-n-alti ca brazi
6. cam toata lumea incepe sa-si bage picioarele
7. ala de plateste suportul taie craca
eu de prin 98 de cand haladui pe internet am asistat la startarea a vreo 10 comunitati (forumuri, liste de discutii)
acum mai sunt in functiune 7, si din astea cateva functioneaza doar din inertie
ce-a mai dramatica pierdere a fost o lista de discutii pe teme de apicultura ..... a functionat cam 2 ani .... avea strans un volum imens de informatie, structurata cat de cat bine (avand in vedere ca era lista de discutii as spune ca foarte bine) ..... din pacate acum 2 ani a disparut, in locul ei au aparut 3 forumuri (din care doar 2 mai sunt "vii") si vreo 5 liste de discutii (acum doar 2 mai functioneaza) dar ..... care toate la un loc nu cuprind mai mult de 50% din informatia de pe lista de baza
iar legat de discutii sterile si necolegiale ..... oare degeaba au facut split http://transira.ro/search.php?search_id=newposts acum parca 1 an
exista cativa pasi comuni in cadrul mai toturor comunitatilor de pe internet
1. start - cativa pasionati .... baga energi, bani, pasiune, etc - lucrurile merg bine
2. comunitatea i-a amploare, apar "oportunisti"
3. bineinteles apar disensiuni, unii trec cu vedere .... urmaresc scopul comun fara a se lasa luati de val, altii nu
4. apar "clone" mai mult sau mai putin reusite
5. incepe balacarela intre comunitatii, aia de dincolo sunt rai, negri si afurisiti, noi suntem frumosi si-n-alti ca brazi
6. cam toata lumea incepe sa-si bage picioarele
7. ala de plateste suportul taie craca
eu de prin 98 de cand haladui pe internet am asistat la startarea a vreo 10 comunitati (forumuri, liste de discutii)
acum mai sunt in functiune 7, si din astea cateva functioneaza doar din inertie
ce-a mai dramatica pierdere a fost o lista de discutii pe teme de apicultura ..... a functionat cam 2 ani .... avea strans un volum imens de informatie, structurata cat de cat bine (avand in vedere ca era lista de discutii as spune ca foarte bine) ..... din pacate acum 2 ani a disparut, in locul ei au aparut 3 forumuri (din care doar 2 mai sunt "vii") si vreo 5 liste de discutii (acum doar 2 mai functioneaza) dar ..... care toate la un loc nu cuprind mai mult de 50% din informatia de pe lista de baza
Last edited by maiden on 15 Apr 2008, 23:02, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Cam sumbra perspectiva...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- florin75
- Membru de elita

Tarzy, cred ca ai dreptate, probabil au facut curatenie generala, asa se explica!
- tarzy
- Membru legendar

parerea mea ca nu are rost sa dezamagim inca de acumDan CHIRIAC wrote: Cam sumbra perspectiva...
este drept ca si printre noi, ba chiar printre cei care am fost de la inceput au aparut disensiuni care au escaladat la jigniri mai mult sau mai putin ascunse ..... dar important este sa nu ne lasam afectati cu totul
e normal sa avem opinii separate .... anormal este sa-ti bagi picioarele sau sa abandonezi
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

florin75 wrote: Un forum interesant, zic io:
Mi-a zgandarit cateva amintiri din copilarie. Ce inseamna si pasiunea asta domne!
De remarcat cantitatea uriasa de informatii detinuta de unii dintre forumisti si lipsa quasitotala a discutiilor sterile si necolegiale! Bravo lor!
-
dragospetres
- Membru legendar

[quote="florin75"]
Foarte corect!
Foarte corect!
- George
- Administrator

te mai apuca asa,cateodata un gand,cand vezi ca vine cate un agarici si-si baga ce-are mai murdar,in toata munca si entuziasmul si pasiunea si ce-o mai fi existat la start... nu?!tarzy wrote: 7. ala de plateste suportul taie craca
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

Pai... la noi sunt ARO cu roti mai rotunde si ARO cu roti mai patrate, sau ce>?SERGHEI wrote:![]()
![]()
![]()
Si ce naiba poti sa discuti in contradictoriu acolo: ca tramvaiul xx are roti mai rotunde decat yy????Acel ,,forum"este cu totul si cu totul altceva .
-
SERGHEI
- Banat

Pai cand te hotarasti sa te apuci de craca iti dau eu un motoferastrau...si merge repede....Nu de alta dar stii cum este vorba aia ,,copilul meu este prost ca noaptea ,stiu si o recunosc dar sa nu afirme altcineva asta in fata mea ca ii iau matele pe cutit "...Keo wrote:te mai apuca asa,cateodata un gand,cand vezi ca vine cate un agarici si-si baga ce-are mai murdar,in toata munca si entuziasmul si pasiunea si ce-o mai fi existat la start... nu?!tarzy wrote: 7. ala de plateste suportul taie craca
Pai ceva idei pt inbunatatirea activitatii pe forum....copiem stilul ratb??? Nu de alta dar nu cred ca acest forum are ceva in comun cu stilul ,,vatmanilor" care nu respecta culoarea semaforului sau a soferilor de autobuz care cred ca tot orasul este al lor.....Interesant forum daca si numai daca gandesti ca un ratb-ist si ai fantezii sexuale cu ,,vatmanite"...
Last edited by SERGHEI on 16 Apr 2008, 16:04, edited 1 time in total.
- tarzy
- Membru legendar

eu personal daca nu ma pricep la ceva nici nu ma bag si nici nu discut ..... totusi ,... avand in vedere faptul ca in cartea mea de munca prima pagina e completata cu RATB imi permit sa afirm ca problema transportului urban nu este deloc nici simpla si nici clara. este loc foarte mult ptr diferente de opiniiSERGHEI wrote:florin75 wrote: Un forum interesant, zic io:
De remarcat cantitatea uriasa de informatii detinuta de unii dintre forumisti si lipsa quasitotala a discutiilor sterile si necolegiale! Bravo lor!![]()
![]()
![]()
Si ce naiba poti sa discuti in contradictoriu acolo: ca tramvaiul xx are roti mai rotunde decat yy????Acel ,,forum"este cu totul si cu totul altceva .
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)