asta nu e vinu' de cotnari?! sau iar citesti pe sticle??SERGHEI wrote: PS- ,,Scump ca tot ce-i bun si bun ca tot ce-i rar ".
Contraverse produse SH
Moderator: costy84
- George
- Administrator

Re: Contraverse produse SH
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator

nu zice nimeni ca minti,bre. insa,pe langa faptul ca iar compari mere cu pere (aia la 5mii e de 10.4,adica inchisa,nu cu prelata,si nu a fost montata vreodata pe masina,spre deosebire de aia a ta de 7 lei,care daca ar fi fost cumparata cu factura de noua,niciodata nu ar fi costat atata. sau poate prin 1993),discutiile de genul "dincolo era mai ieftin" chiar nu isi au rostul si sunt si impotriva regulamentului! nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar,si apoi nu cred ca george pantelimon sau altul de pe aici lucreaza la armata salvarii sau crucea rosie...corect?!Boboc Silvian wrote: Caroserie de Aro 10 aici pe Forum este 5000 ron si eu am gasit in alta parte cu 700 ron fara o aripa dar cu tot cu prelata, aeroterma, stergatoare, usi ,fara geamuri ,nu mint .
nu-ti place,nu iei. scurt,clar si la obiect!
end of story.
ARO CLUB ROMANIA
- Boboc Silvian
- Membru

Da aveti dreptate,imi retag tot ce am scris nu vreau sa supar pe nimeni.
Nu pot sa spun unde este acea caroserie pt. ca vreau sa o iau eu.
Ok daca vreau sa cumpar bine daca nu iar bine, dar sa nu uitam ca asa cresc preturile, eu zic un pret altu se ia dupa mine dar mai pune si el ceva si asa mai departe.
Eu nu ziceam sa faca nea George pe samariteanu dar sa puna un pret cumsecade sa calculeze bine si ce profit ar avea, binenteles nu profit de 100%.
Daca cumpar 24 de roti inseamna ca cumpar o masina si i-a mai zis si baiatului care cerea un sfat ca masina isi merita bani ,dar nenea George nu a vazuto, dar a dat un sfat din burta ,in poza arata bine, dar e ca treaba aia
din fata zimbru lateral timbru.
Pustiu vroia sa ofere mai putin de 30.000 lei , nea George merita,merita.
Asta vreau sa zic nu trebuie sa zicem 'merita' trebuie mai intii sa evaluam corect si dupa aceea sa vindem sau sa cumparam.
Iar un ceea ce priveste ca am amestecat maru cu paru, era un simplu exemplu, dar acum ati evaluat repede situatia.
Asta am zis dar cred ca nu m-am exprimat corect.
Sper ca aici discutam nu ne certam ca eu unul nu doresc asta.
Avem de invatat toti din chestiile astea nu ?
Nu pot sa spun unde este acea caroserie pt. ca vreau sa o iau eu.
Ok daca vreau sa cumpar bine daca nu iar bine, dar sa nu uitam ca asa cresc preturile, eu zic un pret altu se ia dupa mine dar mai pune si el ceva si asa mai departe.
Eu nu ziceam sa faca nea George pe samariteanu dar sa puna un pret cumsecade sa calculeze bine si ce profit ar avea, binenteles nu profit de 100%.
Daca cumpar 24 de roti inseamna ca cumpar o masina si i-a mai zis si baiatului care cerea un sfat ca masina isi merita bani ,dar nenea George nu a vazuto, dar a dat un sfat din burta ,in poza arata bine, dar e ca treaba aia
din fata zimbru lateral timbru.
Pustiu vroia sa ofere mai putin de 30.000 lei , nea George merita,merita.
Asta vreau sa zic nu trebuie sa zicem 'merita' trebuie mai intii sa evaluam corect si dupa aceea sa vindem sau sa cumparam.
Iar un ceea ce priveste ca am amestecat maru cu paru, era un simplu exemplu, dar acum ati evaluat repede situatia.
Asta am zis dar cred ca nu m-am exprimat corect.
Sper ca aici discutam nu ne certam ca eu unul nu doresc asta.
Avem de invatat toti din chestiile astea nu ?
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
- George
- Administrator

intr-o piata libera,profitul,ca si pierderea dealtfel,nu poate fi impus(a) sau controlata,ca ajungem la mercurial si economie planificata. sigura treaba care poate controla preturile este raportul cerere/oferta! cand oferta depaseste cererea,scade si pretul...logic,nu?! asteapta sa scada pretul,si cumperi atunci,fara sa mai faci calcule matale de cat castiga fiecare. matale ai da 9.000eur pe un M? nu cred... dar sunt oameni care au dat,candva,iar acuma,daca vor sa vanda,poate nu isi mai scot banii. dar dupa spusele matale,corect ar fi ca,in cazul in care vrei un M,sa ii platesti omului investitia...nu?! banuiesc eu ca in cazul asta iar nu te cuafeaza...Boboc Silvian wrote: Eu nu ziceam sa faca nea George pe samariteanu dar sa puna un pret cumsecade sa calculeze bine si ce profit ar avea, binenteles nu profit de 100%.
cat despre parerile cu merita/nu merita,iarasi e o treaba subiectiva. fiecare spune ce crede,ca pana la urma niciunul din noi nu e vreun evaluator autorizat care sa dea cu pixu' si sa hotarasca valoarea de piata a unui bun sau altul... nu?!
cu siguranta nimeni nu vrea sa se certe,si toata lumea e de acord ca trebuie sa invatam,dar cand mai vine unul sau altul si ii face calcule cuiva,de cat castiga,sau mai afirma de aroisti ca sunt ciobani,sau de nu stiu cine ca e pus pe capatuiala,DAR FARA A AVEA DOVEZI...cam seamana a jignire si samanta de scandal. si uite,asta nu vrem noi sa se intample. si presimt asa,un BAN in aer...cat de curand... ca prea se arunca cu brichete in arbitri,pe aici...
ARO CLUB ROMANIA
- Boboc Silvian
- Membru

OK, dar nu trebuie un Ban din aer.
Nu ma mai suportati am plecat si gata ,nu trebuie sa ma dati in suturi afara sunt civilizat si plec singur.
Trebuie doar sa spuneti ca nu ma mai vreti e simplu nu ?
Am venit aici sa cunosc oameni, sa caut un ajutor, sa invat mai multe, etc.
Da poate suna urat ce am zis dar daca te uiti am cerut scuze ca eram putin nervos.
Oricum nu am injurat nu am folosit cuvinte urate doar ca m-a deranjat felul de a fi al unora dintre noi.
Nu sunt de fier ma mai enervez si eu.
Citeste mai mult si trage concluzii, analizeaza situatii si ai sa ajungi la ce spun eu.
Eu sunt genul de om care daca trebuie imi dau si camasa jos de pe mine pentru cineva ,chiar daca nu il cunosc si ma deranjaza cand alti fac invers.
Chiar crezi ca este atat de grav ce am zis eu ,voi ati dezvoltat nu va convenea nu mai intrti pe acest subiect, lasati si pe alti care poate sunt de aceeasi parere cu mine .
Ii cer scuze inca o data lui nenea George, nu am vrut sa jignesc.
Nu ma mai suportati am plecat si gata ,nu trebuie sa ma dati in suturi afara sunt civilizat si plec singur.
Trebuie doar sa spuneti ca nu ma mai vreti e simplu nu ?
Am venit aici sa cunosc oameni, sa caut un ajutor, sa invat mai multe, etc.
Da poate suna urat ce am zis dar daca te uiti am cerut scuze ca eram putin nervos.
Oricum nu am injurat nu am folosit cuvinte urate doar ca m-a deranjat felul de a fi al unora dintre noi.
Nu sunt de fier ma mai enervez si eu.
Citeste mai mult si trage concluzii, analizeaza situatii si ai sa ajungi la ce spun eu.
Eu sunt genul de om care daca trebuie imi dau si camasa jos de pe mine pentru cineva ,chiar daca nu il cunosc si ma deranjaza cand alti fac invers.
Chiar crezi ca este atat de grav ce am zis eu ,voi ati dezvoltat nu va convenea nu mai intrti pe acest subiect, lasati si pe alti care poate sunt de aceeasi parere cu mine .
Ii cer scuze inca o data lui nenea George, nu am vrut sa jignesc.
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
- tarzy
- Membru legendar

stai calm ... ca nu sare nimeni cu banu'
ideea este ca poate toti avem pbe acasa, pe la servici, etc
dar asta nu e o justificare sa refulam, cu atat mai mult pe un forum ptr pasionati
ideea este relativ simpla .... este bine ca ceea ce spui, si mai ales referitor la bursa, sa fie argumentat .... nu foloseste nimanui faptul ca-ti dai cu parerea aiurea in tramvai .... gen ... aia e prea scumpa, prea scumpa coparativ cu ce? ai vazut in alta parte mai ieftin si mai bun? unde? .... ca doar asa ajuti pe altii, vorbind asa in 4 peri nu faci decat sa jignesti pe altii
forumul acesta nu se dovedeste a fi magazin sau consignatia de piese, am deschis forumul ca sa avem cum discuta szi cum sa ne ajutam reciproc, nu se imbogateste nimeni din vanzarea pe forum
ideea este ca poate toti avem pbe acasa, pe la servici, etc
dar asta nu e o justificare sa refulam, cu atat mai mult pe un forum ptr pasionati
ideea este relativ simpla .... este bine ca ceea ce spui, si mai ales referitor la bursa, sa fie argumentat .... nu foloseste nimanui faptul ca-ti dai cu parerea aiurea in tramvai .... gen ... aia e prea scumpa, prea scumpa coparativ cu ce? ai vazut in alta parte mai ieftin si mai bun? unde? .... ca doar asa ajuti pe altii, vorbind asa in 4 peri nu faci decat sa jignesti pe altii
forumul acesta nu se dovedeste a fi magazin sau consignatia de piese, am deschis forumul ca sa avem cum discuta szi cum sa ne ajutam reciproc, nu se imbogateste nimeni din vanzarea pe forum
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Boboc Silvian
- Membru

Nu pot sa spun unde am vazut caroseria de 10 ca vreau sa o iau eu.
Ai perfecta dreptate, poate ca am depasit masura.
Am sa incerc sa zimbesc.
Ai perfecta dreptate, poate ca am depasit masura.
Am sa incerc sa zimbesc.
-
SERGHEI
- Banat

Pai avand in vedere ca M-uri sunt aruncate peste tot prin tara.....!!!!!!!!!! Pline santurile de ele. Atata timp cat sunt rare pretul de 10 mil setul nu este nici pe departe nesimtit...parerea mea.vstef_is wrote: Scuze de exprimare, insa ale mele au fost toate 4.
Si da, fara cauciucuri. Care nici alea nu-s moca... eu am dat 10 mil pe ele... Adica un total de 18 pe ROTZI. 4 bucati.
10 pe un set de M nu mi se pare nesimtit de mult. Vorbesti cu omul, suni, dai o bere, probabil ca iti mai lasa acolo putin, te intelegi si gata...