Rezolvare problema ambreiaj ARO 10
- talyban99
- Membru

Rezolvare problema ambreiaj ARO 10
In primul rand la toata lumea HRISTOS a INVIAT !!! Si cum va zisei dupa o saptamana de cautat piese rezolvai problema.... Dar .... Exisata o explicatie ...... e o combinatzie de te doare capul .... 1. Placa e de Renault de 200 ...... 2. Rulmentul e de Dacia papuk 3. discul e de VW de 200 cu 24 dinti la butuc si 4 arcuri duble ..... NU A MERS KIT-ul DE RENAULT !!! Renault are intradevar disc de 200 dar cu 26 dinti la butuc........ si eu nu am gasit cu arcuri duble .... poate altzii ..... CA MODIFICARE fata de ce am dat jos a trebuit sa ii pun saibe distantziere de 1 mm pt ca altfel nu imi debreia ..... ferodouri disc prea groase....... Diseara o sa pun si codurile la piese sa stitzi cine mai are probleme sa le cautatzi direct pe cod sa nu stati ca mine zile intregi sa lingi pagini de catalog ............. Bafta Multa la toti !!!!!
- myke
- Membru legendar

Re: Rezolvare problema ambreiaj ARO 10
Puteai sa cumperi o priza de renault sa o schimbi...eu am 2 prize la a mea.
Detaliaza te rog ce motorizare si ce cutie ai pe al tau.
Detaliaza te rog ce motorizare si ce cutie ai pe al tau.
- talyban99
- Membru

Motor Renault F 8 Q 248 + cutie Renault 5 trepte si nu stiu daca exista disc pt Renault de 200 cu 26 de dinti la butuc dar IMPORTANT cu 4 arcuri duble !!!
!!!
- myke
- Membru legendar

Personal am cumparat 2 motoare (un f8q740 si un f8q714).Acestea erau aduse din franta cu cutia de viteze pe ele.Cind am dat jos cutia (nu imi trebuia) si am verificat placa si discul nu mi-a sarit in ochi la niciunul arcuri duble la discul de ambreiajtalyban99 wrote: Motor Renault F 8 Q 248 + cutie Renault 5 trepte si nu stiu daca exista disc pt Renault de 200 cu 26 de dinti la butuc dar IMPORTANT cu 4 arcuri duble !!!!!!
- talyban99
- Membru

Cred ca iti dai seama cum am facut eu cand m-am uitat.....................
- talyban99
- Membru

Am avut noroc ca ii cunosc pe cei de la depozitul de pese ELITE ........... de au avut rabdare sa imi scoata vreu 11 discuri din depozit sa vad cu ce ar semana si ce se pupa pe placa............ si mai ales am avut mare noroc ca in timpul ala vorbeam si cu MOSU si i a fitilit lui ideea ca ar putea fi de VW discul ............. ca alfel cautam de ma lua batzaiala .............