Pai asta nu inteleg oamenii,ca numerele alea nu reprezinta momentul de strangere...si chiar daca strangi cum scrie la carte ,,suruburile de Obor" tot crapa.Dan CHIRIAC wrote: 8.8, 10.9, 5.8 sau ce o mai scrie pe capete suruburilor este clasa de rezistanta din care acestea fac parte, nu cuplul cu care se strang.
strangerea suruburilor
-
SERGHEI
- Banat

Re: strangerea suruburilor
- ovidiuF_
- Junior

date corecte si verificatetracktor88hh wrote: In manualul de reparatii pe care il am eu....scrie asa:
-cuplu strangere capace palier: 15,3-18,5 daNm
-cuplu strangere capace biele: 10-11 daNm
[aro244.sport D127 UTB]
-
tracktor88hh
- Incepator

.....Ma mir ca cineva ..(in persoana D-lui ovidiu).......s-a gandit....sa confirme datele...din postul meu....cu toate ca au fost luate din manualul Aro......voi ati optat ...sa tot transformati....din N in daN.....si sa faceti probleme de "Solicitari si Masuratori Tehnice"....materie la care am excelat.....in liceu.
Last edited by SERGHEI on 15 May 2008, 14:29, edited 1 time in total.
- amicul
- Membru de elita

Foarte bine ca ai excelat. Aici mai sunt si uni cu facultate, ingineri sau viitori ingineri care scriu posturi destul de bune.
Ti-as pune eu mai multe intrebari, legate de repartizarea fortelor in interiorul surubului, dar nu am chef.
Ti-as pune eu mai multe intrebari, legate de repartizarea fortelor in interiorul surubului, dar nu am chef.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
-
SERGHEI
- Banat

Pai mai Tractor,este diferenta mare intre N si daN..ca pe aici mai intra si oameni care nu au facut ,,rezistenta materialelor) ....si musai sa dai informatii corecte.
-
tracktor88hh
- Incepator

Ce pot sa zic..: multumesc celor..care au avut ceva de invatat din umilul meu post....m-am straduit ....sa fiu de folos cuiva.....atat.